Liberal nosi Pradu (Biljana Keller život i priključenija)
Otac pijanica i nasilnik, par dana posle posebno grdnih iživljavanja nad porodicom, svjestan da je ovaj put baš pretjerao, sjedi polupijan za stolom i sa suzama u očima prepričava ženi i djeci istoriju svojih nesreća, od nesretnog poraća pa do ispale pri podjeli očevine. Kad završi, preporođen i rasterećen odlazi u birtiju, ubijeđen da je porodici jasno zašto je takav, da su shvatili njegovu muku i da tu i dalje ima mjesta za oprost i nastavak zajedničkog života.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
Тако сам имао другара ког су жена и деца најурили да живи на викендици, јер је много фрљао и брљао. Током неког пијења се упињао да свима докаже како је он у праву а они греше, и скоро да је био убедљив. Звучало убедљиво бар још пет минута након што смо променили тему.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
fikret selimbašić wrote:Otac pijanica i nasilnik, par dana posle posebno grdnih iživljavanja nad porodicom, svjestan da je ovaj put baš pretjerao, sjedi polupijan za stolom i sa suzama u očima prepričava ženi i djeci istoriju svojih nesreća, od nesretnog poraća pa do ispale pri podjeli očevine. Kad završi, preporođen i rasterećen odlazi u birtiju, ubijeđen da je porodici jasno zašto je takav, da su shvatili njegovu muku i da tu i dalje ima mjesta za oprost i nastavak zajedničkog života.
To je to, tu su svi.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
Biki, Jelena Trajvan, Krlo, DKT, Laza Ristovski, Gaga Antonijevic, Goncić, Marić, DJV, Zekić, ugrica, Žex i Velja Nevolja.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
паће wrote:Тако сам имао другара ког су жена и деца најурили да живи на викендици, јер је много фрљао и брљао. Током неког пијења се упињао да свима докаже како је он у праву а они греше, и скоро да је био убедљив. Звучало убедљиво бар још пет минута након што смо променили тему.
Kako mu je odgovarao život na vikendici? Bilo bi mu verovatno lakše da je živeo unutar kuće a ne na krovu.
:PAĆE:
^
i Čović između DKT i Laze R?
Cousin Billy wrote:паће wrote:Тако сам имао другара ког су жена и деца најурили да живи на викендици, јер је много фрљао и брљао. Током неког пијења се упињао да свима докаже како је он у праву а они греше, и скоро да је био убедљив. Звучало убедљиво бар још пет минута након што смо променили тему.
Kako mu je odgovarao život na vikendici? Bilo bi mu verovatno lakše da je živeo unutar kuće a ne na krovu.
:PAĆE:
Касно, умро је две године касније. Нисам га питао кад је требало.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
Uncle Baby Billy wrote:^
Nije, neko rece da je Kecman, i stvarno lici.
Last edited by Erős Pista on Fri Dec 31, 2021 5:30 pm; edited 1 time in total
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
=AZUEu9fNVnkzUTlZVonPS92h4JjlaST6K4rMnzjJUxhV1MlK1gJnMs7PZQAisdjpOaoLTuzd3ecIS8cYR00A7FHaNhRs_OJyoJ-W76xOTIRq29K76-LeUOM4NDLQ9e849dU&__tn__=-UC%2CP-R]Леја Келер
=AZUEu9fNVnkzUTlZVonPS92h4JjlaST6K4rMnzjJUxhV1MlK1gJnMs7PZQAisdjpOaoLTuzd3ecIS8cYR00A7FHaNhRs_OJyoJ-W76xOTIRq29K76-LeUOM4NDLQ9e849dU&__tn__=%2CO%2CP-R][size=12]22 мин. ·
[/size]
Dragi prijatelji, znani i neznani, hvala vam svima na rečima podrške i solidarnosti. Ipak vas molim da i ne pišete privatno ništa što niste spremni da objavite javno.
Ovo kroz šta već drugi dan prolazim, zove se nasilje.
Onlajn buling i nasilje medija koji danas za rukav vuku svaku vucibatinu što je spremna da izmisli bljuvotine, samo da bi se nastavilo iživljavanje na meni.
I ne, nemojte mi pisati - šta te briga šta taj gnom (ovaj i onaj) govori, piše, crta o tebi - jer nije me briga za reči gnoma, ali me jeste briga što velika većina na to ćuti.
Ta količina maltretiranja, vredjanja, laži, optužbi, dehumanizacije, koju mediji pronose, definicija je nasilja i psihičke torture.
A nije da "nisam prijavila", jer jesam - prijavila sam vama.
Pomoć, zaštitu, suprootstavljanje nasilnicima, osim od ličnih prijatelja - nisam dobila.
Neću više pisati na ovu temu. U Srbiji nisu sve žrtve jednake. Jer, ja sam ipak "nosila kratku suknju".
Е, мислио сам да ће да заврши са „носила кратак поводац“.
Џаба се труди, неће добити споменицу за ове изливе. Можда се увредила не због супе од БнБ, него што су је метнули поред Крлоа? Ал' управо је место поред њега најтачније.
Џаба се труди, неће добити споменицу за ове изливе. Можда се увредила не због супе од БнБ, него што су је метнули поред Крлоа? Ал' управо је место поред њега најтачније.
_____
U Srbiji je danas najteze biti Brnabickin pajtos
_____
★
Uprava napolje!
Zašto si pas? Zato što Neša Struja, zato što Brnaba, zato što av av. Iskreno, više si mi se dopadala kao mlađahni Bokanov Beli Orao, koji martinkom otvara vrata menze na FDU:”Vi ovde jedete, dok naša braća u Slavoniji ginu.” SNG Bixy, u pravom si društvu.https://t.co/UU9mrzZI96
— Sergej Trifunović (@WhistlerDick) December 31, 2021
_____
ova zemlja to je to
Баш ми паде на ум зашто се не римује Бикси Срки са Дикси Хрки. Јер је потоња узела много озбиљније паре.
_____
Meni se ova konstatacija cini istinitom. Ona je bukvalno postrojila sve koji sada zavise od njene veze sa Brnabic i Kreativnim savetom i trazila im da dokazu vernost, i oni sad dokazuju. Bukvalno isto kao Vucic kad podseti ove svoje da ne bi bili nigde da nije njega i oni krenu da se saplicu jedni preko drugih ko ce prvi da osudi "fasisticki napad " na njega i njegovu porodicu.
Evo sad ih Biki opominje i da nije dovoljno da joj se samo jave u PM, da se to ne racuna, nego da moraju javno da joj se zakunu na vernost i zabodu noz u njene neprijatelje, tako da ni za njih vise nema povratka.
Iza Biljane Srbljanović, koja je zgrožena kaomje opisana u karikaturi, izgleda da je stala cela ekipa koja uzima lovu na projektima koje organizuje Savet za kreativne industrije "Ana Brnabić".
— Consigliere (@santicmiroslav) December 31, 2021
Evo sad ih Biki opominje i da nije dovoljno da joj se samo jave u PM, da se to ne racuna, nego da moraju javno da joj se zakunu na vernost i zabodu noz u njene neprijatelje, tako da ni za njih vise nema povratka.
_____
Erős Pista wrote:Evo sad ih Biki opominje i da nije dovoljno da joj se samo jave u PM, da se to ne racuna, nego da moraju javno da jok se zakunu na vernost i zabodu noz u njene neprijatelje, tako da ni za njih vise nema povratka.
ovo sam i ja pomislio. i juce je pisala kako je javno nisu podrzali oni kojima je ucinila najvece usluge. danas potpuna mobilizacija, moras javno da je branis il nista. ko kad andjus nju opominje da mora jace i otvorenije da botuje jer je vucic ipak mnogo ucinio za nju.
_____
ova zemlja to je to
Haha, da!
_____
a mozda se buni i sto nije na a visoj poziciji u lancu ishrane
Edit. Tako je Zvezdo. Mada nisi bas svi kpji su je branili iz te ekipe (Dragojevic?)
I Perticic ispao bolji dramaturg ovde. Mozda Brljana da proba ca crta?
Edit. Tako je Zvezdo. Mada nisi bas svi kpji su je branili iz te ekipe (Dragojevic?)
Last edited by Zus on Fri Dec 31, 2021 6:09 pm; edited 1 time in total
Па нек је Ербнб метне у крило, веже јој портиклицу* и храни је на кашичицу.
----
* у тамоу сам био увртео себи у главу да се каже партиклица, и замишљао како их лансира particle accelerator
----
* у тамоу сам био увртео себи у главу да се каже партиклица, и замишљао како их лансира particle accelerator
_____
Zus wrote:a mozda se buni i sto nije na a visoj poziciji u lancu ishrane
Istina, mada je Dragojevic branio na znatno drugaciji nacin. Nije ponavlja gluposti o dehumanizaciji, nego je terao u smeru umetnici imaju prava na svoje zablude, itd.
_____
Može li mali pregled ko je sve ustao da je brani?
Nemam FB, ali sam video da se javio Svetozar Cvetkovic, ali na tvitery, Anitaa Mitic, Antonijevic, Dragojevic (mada u drugacijem tonu), a izdaleka i Klacar.
Ima jos.
Ima jos.
_____
E, da, na FB i Martinoli..
_____
Malo nas je, al' smo govna.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Guest
Mislim da dolazi vreme za novi intervju sa Jagnjilom Hadži-Prorokovićem, koji je u međuvremenu, uprkos protestima dela kolektiva, postao umetnički direktor Vračarskog narodnog teatra.
ne znam da li je ovo pravi krstić
Biti na ovoj karikaturii, a ne biti u društvu staljinističke "liberalne" elite, je čast!
— Небойша Крстич (@CenzurisanoL) December 31, 2021
I obaveza. https://t.co/t6dvRTHBoA