Medijsko smetlište
- Post n°576
Re: Medijsko smetlište
Па нису то проблеми са девизама него без.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°578
Aktuelnosti pocinju emisiju pricom o obojenim revolucijama koje donose zlo, od kojih je jedna bio 5 oktobar i pustaju govor Milosevica od 2. Oktobra
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°579
Sjajno.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°581
"Žuti Bujke"
Edit: ne, pardon, to je Happy?
- Post n°582
Na hepiju, gosti Šainović, Vinko Pandurović i neki treći iz kategorije iz nebitnih trogloidaMór Thököly wrote:"Žuti Bujke"
Cetvrti gost se ukljucuje iz Banjaluke, i kaze da nam se posle 5 oktobra i Majdana sprema obojena revolucija republici srpskoj.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°584
Svidja mi se sto Maric na kraju mora da se ofira tacno ko je i sta je
- Post n°585
disident wrote:Na hepiju, gosti Šainović, Vinko Pandurović i neki treći iz kategorije iz nebitnih trogloidaMór Thököly wrote:"Žuti Bujke"
Cetvrti gost se ukljucuje iz Banjaluke, i kaze da nam se posle 5 oktobra i Majdana sprema obojena revolucija republici srpskoj.
Treci je Rakocevic, glodur Politike.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°586
Na Prvoj Ljubunka Milincic i neki urednik Objektiva listaju novine i komentarisu kako ce Ukrajina nakon aneksije svojih najbogatijih oblasti da bankrotira i umre od gladi.
_____
- Post n°587
Izgleda da su ljudi prijavili pa youtube za emisiju kaže da je offensive i inappropriate al nisu makli.disident wrote:Aktuelnosti pocinju emisiju pricom o obojenim revolucijama koje donose zlo, od kojih je jedna bio 5 oktobar i pustaju govor Milosevica od 2. Oktobra
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°589
Друг Мо ће бити оштар али праведан.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°590
- Ko šta radi, ti mi samo uvaljuješ posao, Medvedeve.
- Post n°591
_____
- Post n°593
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°595
Happy je obrnuo igricu, onog guslara sa Zvezdinih utakmica je potpisao i bukvalno kao političkog analitičara Marka Šćepanovića, doveo ga da live muca i botuje za AV, a on još i brani dir Srbija šuma i izmišlja peletarsku mafiju. @radomir_martin i @kazi_tibi ovo je spektakularno pic.twitter.com/P9c91QHjx8
— Zlatko Crnogorac (@pravac_hamburg) October 16, 2022
_____
- Post n°597
pa ovo je ipak hit. opet ce efes u bgd sada moze da proba da uzme kintu i od ostoje mada mi ipak drzimo neki nivo
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°598
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°599
Na prelistavanju štampe Dragan Petrović se pohvalio kako je unutar 19 sati bio na 6 (šest) različitih televizija, a na to mu odgovara srbininfo lik 'što se često pere, brzo se i podere'
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°600
Je l to jos ljut zbog onog pokusaja pljuvanja privatnog preduzetnika
_____
★
Uprava napolje!