Medijsko smetlište
- Post n°101
Re: Medijsko smetlište
Da, da, to svakako.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°102
Plačem od smeha, a plakao bih od tuge.
"To su neke odmetničke stvari...."
— Stevan Kandic (@s_kandic) January 23, 2022
pic.twitter.com/nqT0Dgu75M
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°104
zenski alan partridz
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°105
Ima da prevedem i pošaljem Rikiju Žerveu i prodam, da i ja vidim neku korist.
- Guest
- Post n°106
Boli me mozak od nje. Mislio sam da od DJVa nema ništa gore a onda je došao ovaj stvor. Oblikuje kosu tako da liči na osobu sa anencefalijom, a tako i govori.
- Post n°107
Kad god je vidim, pred očima mi se stvori njena slika koju je Disi okačio prije par godina, obučena u leopard bikini i sa rolerima na nogama. Slutim da će doći faza u kojoj će tako obučena da vodi emisije.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°108
pa mislim da je pre ideja da gola vodi emisiju, već je govorila o tome, a i postovala je sliku koju joj je neko poslao referendumskog listića gde je preko ref. pitanja ispisano pitanje da li ste za to da ona vodi emisiju gola...
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Guest
- Post n°109
Ona je caps lock u ljudskom obličju.
Imam utisak da nije rođena već da se na svetu pojavila potpuno oblikovana, da je kao neka kreštava Afrodita izronila iz soca Grand kafe u plastičnoj redakcijskoj šolji.
Imam utisak da nije rođena već da se na svetu pojavila potpuno oblikovana, da je kao neka kreštava Afrodita izronila iz soca Grand kafe u plastičnoj redakcijskoj šolji.
- Post n°110
Uncle Baby Billy wrote:pa mislim da je pre ideja da gola vodi emisiju, već je govorila o tome, a i postovala je sliku koju joj je neko poslao referendumskog listića gde je preko ref. pitanja ispisano pitanje da li ste za to da ona vodi emisiju gola...
Ако постигне да јој тако нико не примећује главу, рачунао бих то у бољитак.
- притом:
- Увек може да каже да је стално оговарају како цео дан не ради, само лаје и чеше пичку, па ево сад да видите да цео сат неће ниједном.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°111
Cousin Billy wrote:Ona je caps lock u ljudskom obličju.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°112
Са изразом лица као да јој се прикењало између кола.fikret selimbašić wrote:Kad god je vidim, pred očima mi se stvori njena slika koju je Disi okačio prije par godina, obučena u leopard bikini i sa rolerima na nogama. Slutim da će doći faza u kojoj će tako obučena da vodi emisije.
- Post n°113
Кад се сетим да сам мислио да је Биљана из Ситија грозна.Cousin Billy wrote:Ona je caps lock u ljudskom obličju.
- Post n°114
Sotir wrote:Кад се сетим да сам мислио да је Биљана из Ситија грозна.Cousin Billy wrote:Ona je caps lock u ljudskom obličju.
great minds think alike
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°115
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°116
Cousin Billy wrote:Ona je caps lock u ljudskom obličju.
- Post n°117
Možda grešim, ali ona je valjda odrasla u kafani na Ibarskoj koju su držali njeni roditelji.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°118
Oj Đokoviću, Huaveijiju stari, u tebi se...
- Post n°119
Stigao sam do Јавно гиљотинирање Новака Ђоковића
- Post n°120
Koliko je ovo sve soćko, dzabe sva vlast, milioni i milijarde, svi mediji
Soćko i jadnost kao esencija SRN vlasti
Soćko i jadnost kao esencija SRN vlasti
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°121
Jbt, sve vreme o clanstvu u Natou, koje je u Srbiji 58. tema po redu
- Post n°122
Ali ako pobedi NATO general Ponos...
_____
- Post n°124
Mada to je jos super, pitanje je trenutka kad ce postati "hrvatski general", a onda...znamo svi...
- Post n°125
Pustio sam na 7:20 i ubo kad Bokan priča o našoj "vojno-političkoj neutralnosti", što je termin iz njegove mašte, bukvalno činjenično lupeta. I sad ti kao debatuješ sa ludakom.