Obucite Lovrekovića
- Post n°27
Re: Obucite Lovrekovića
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°28
mislim da je pitanje za ovu temu: sta je sa onim suicidalnim new age cetnikom?
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°29
Cousin Billy wrote:Ovo je kao kad su na PPP banovali Miralema a neupućeni forumaš (ne mogu da se setim koji) pomislio "eto, izbacuju jadnog muslimana".
R_akursu je pogresio zbog nicka a kako je Objektiv dosao do Roma? Zato sto Lovrekovic lici na narkomana?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°30
pa ja ne bih rekao po ovim storijima da je normalniji sad nego kad su ga vodili u bolnicu.boomer crook wrote:mislim da je pitanje za ovu temu: sta je sa onim suicidalnim new age cetnikom?
_____
????
- Post n°31
Tomislav Lovreković kao novinar i građEVinski aktivista
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°32
...na plantažama otrova radi se danonoćno, uvozno seme zla sa domaćim mdifikacijama, opet niče...
Jovanjica II?
Jovanjica II?
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°33
pa kaže:
— Platipus Griša 8 (@kazi_tibi) January 17, 2022
ŠTO ME NEĆE TVOJA MAJKAAAAA pic.twitter.com/SnovQ9MjD9
_____
- Post n°34
_____
- Post n°35
Meni je bilo smesno kad je posle napada na Boru Novakovica retko ko na tviteru znao o kome se radi. Cak je i Novakovic rekao nesto tipa "neka dva lika su me maltretirala". Svaki put kad bi napravio neko ludilo, javnost bi se ponovo upoznavala sa njim.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°36
Although a number of backstories have been given, a definitive one has never been established for the Joker. An unreliable narrator, the character is uncertain of who he was before and how he became the Joker: "Sometimes I remember it one way, sometimes another ...if I'm going to have a past, I prefer it to be multiple choice!"
_____
- Post n°37
Lovreković kao neko ko nije svako.
_____
- Post n°38
B92
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=02&dd=09&nav_category=11&nav_id=2102601
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=02&dd=09&nav_category=11&nav_id=2102601
Lovreković (SSP) posetio koalicionog partnera – odneo poklone
Član Stranke slobode i pravde Tomo Lovreković odneo je danas poklone članovima Narodne partije koji su koalicioni partneri SSP-a.
Prema rečima Lovrekovića, Novi Sad ima tri politička šampiona, Vučevića koji gradi Novi Sad po meri Novosađana i Boru Novakovića i Bojana Pajtića, šampiona laži.
Lovreković je tim povodom Novakoviću poklonio kartu za Solun, uz standardnu tarifu od 10 posto, klasa za propale profesore marksizma i rezervisan prtljag za nanogicu, a Pajtiću isto za Bodrum.
Osim toga, Lovreković je Novakoviću poklonio i flašu manastirke za sina, "ako će nešto razbijati" u Solunu, ali i zaštitne rukavice kako se ne bi opet isekao kao kada je pijan rabijao prostorije SNS.
Manastirka, kaže Lovreković, ima simboliku, jer porodicu Novaković od agresije, nasilja i lopovluka može spasiti samo manastirsko pokajanje.
On je Novakoviću poklonio i knjigu sa posvetom "Okruženi psihopatama", gde naglašava da koliko je profesoru marksizma teško pored Đilasa psihopate, toliko je i Borinim saradnicima teško pored njega i sugerisao lek u pokajanju i molitvi.
Bojan Pajtić je dobio ulje za masažu za posetu Bodrumu, mesto zločinu, uz savet da mu isto utrlja neki od mladih direktora Pajtićevih fondova kako već znaju.
Kuriozitet je da, kako kaže, u svom domu i domu koalicionog partnera, Lovreković nije dobio kafu, pošto je fantomski radnik Vodovoda Peđa Dragojević poznat kao Peđa Mafija sprečio sekretaricu da istu skuva.
Fotografije pogledajte ovde https://nsuzivo.rs/novi-sad/lovrekovic-ssp-posetio-koalicionog-partnera-boru-samo-manastir-i-pokajanje
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°39
Sud odbio optužbu protiv Srđana Noga zbog razbijanja kutije na referendumu
Prvi osnovni sud u Beogradu odbio je kao neosnovanu optužbu protiv bivšeg poslanika Dveri i advokata Srđana Noga, kojim ga tužilaštvo tereti zbog ometanja glasanja na referendumu 16. januara ove godine.
Ova odluka je doneta 22. februara, objavljeno je na portalu sudova, a na nju tužilaštvo ima pravo žalbe.
Nogu je odbijenim optužnim predlogom stavljeno na teret da je tokom sprovođenja referenduma u nedelju 16. januara, na biračkom mestu br. 35 u Mesnoj zajednici Dedinje razbio glasačku kutiju u koju je prethodno bacio svoj glasački listić, što je uzrokovalo prekid glasanja na tom biračkom mestu.
On je na saslušanju u tužilaštvu negirao krivično delo i tvrdio da su njegove radnje bile "čist politički performans".
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°40
Kako se sve tužbe magično odbijaju o Noga, kao da, bože me sačuvaj, radi za pandure.
_____
- Guest
- Post n°42
Mnogo bih voleo da vidim obrazloženje Podigao je kutiju, bacio, razbio, ima snimak, ima svedoci, ima sve.
- Post n°43
Vidiš da je bio performans, znači sloboda umetničkog izražavanja.
_____
- Post n°44
Ipak nije performans vec omaska
Otkrivamo: Zašto je pala optužnica protiv Srđana Noga za razbijanje kutije https://t.co/kVaxZLkzCY
— nova.rs (@novarsonline) March 2, 2022
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°45
Da li da kliknem...
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°46
Jedna stara vest
31. JUL 2014,
Novi Sad–Lugansk, više od igre
https://www.rts.rs/page/stories/sr/story/125/drustvo/1662615/novi-sadlugansk-vise-od-igre.html
U danima kada se sve više priča o teškom diplomatskom položaju Srbije zbog krize u Ukrajini, jedna fudbalska utakmica dodatno je uzburkala strasti. FK Novi Sad pozvao je tim iz nepriznate oblasti Luganska da krajem avgusta odigraju prijateljski meč. I pored poziva iz Ministarstva sporta da se ne bave politikom već samo sportom, Novosađani ne odustaju.
Mrežu na novosadskoj Detelinari mogli bi da zatresu i gosti iz Luganske oblasti. Nekad uspešan klub koji prolazi kroz teške dane, pozvao je goste iz ratnog područja. Kažu da imaju samo sportske motive.
"Mnogi su u Lugansku, sa ove ili one strane, dresove zamenili uniformama, a terene rovovima. Mi smo osetili da je naša ljudska dužnost da pružimo podršku i ruku poverenja, da pozovemo ljude da se osete normalno na makar dva dana", kaže predsednik FK Novi Sad Tomislav Lovreković.
Od Ministarstva sporta već su dobili upozorenje da klubovi ne treba da se bave politikom, već sportom i da ne bi trebalo da ugrožavaju diplomatsku poziciju Srbije. Novosađani tvrde da nema mesta za brigu.
"Na toj utakmici neće biti državnih obeležja jer mi nismo ni država ni reprezentacija. Mi smo jedno sportsko udruženje koje je zvalo prijatelje iz oblasti Luganska. Na čijoj su oni strani, za koga ratuju, da li ratuju - to nas ne zanima", ističe Lovreković.
Predsednik FK Novi Sad kaže i da ova utakmica nikako ne može da naškodi borbi srpskog fudbalskog saveza da Kosovo, kao nepriznata reprezentacija, ne može da igra međunarodne utakmice.
Poseban kuriozitet ovog meča, ako ga bude, mogla bi da bude boja dresova. Domaći kanarinci nose dresove iste boje kao ukrajinska reprezentacija. Mogao bi to da bude poseban motiv za goste iz Luganska.
Na tribinama ipak neće biti novosadskih Ukrajinaca. Baš u ovom gradu živi veliki deo njihove zajednice koja u Srbiji broji pet hiljada ljudi.
"Jako dobro znamo sportske događaje za vreme raspada bivše Jugoslavije tako da je bilo koji komentar suvišan. Fudbal je samo igra i ne bi ga trebalo koristiti u političke svrhe, ali ja sam i rekao da ovo nije igra i da će se koristiti u političke svrhe", rekao je Miroslav Hočak, predsednik Svetskog kongresa ukrajinskih omladinskih organizacija.
Ukrajinci Srbiju doživljavaju kao svoju zemlju i shvataju složenost njenog položaja.
Ja razumem poziciju Srbije. Ona mora da igra na dve strane jer bi želela da ide i tamo i vamo", kaže Hočak.
A ako bi gosti iz Luganska došli, imali bi gde i da popiju kafu. Novi Sad od skoro ima bife koji nosi ime još jednog svetskog lidera - Vladimira Putina.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°48
Lovreković kao auteur.
_____
- Post n°49
Протестанти изнели захтеве: Нећемо вртиће и радна места, не знамо зашто смо овде (ФОТО)
https://nacionalist.rs/protestanti-izneli-zahteve-necemo-vrtice-i-radna-mesta-ne-znamo-zasto-smo-ovde-foto/
Један од главних организатора данашњег протеста против ГУП-а, новинар Томо Ловрековић и представник грађанске иницијативе „Зелено као ментол, а жуто као пролив“, истакао је рано јутрос транспаренте који осликавају смисао овог окупљања.
Између, осталог протестанти и друга удружења окупљења око овог истакли су:
Види Гари, 500 нас је, али би да тероришемо 500 000
Види Гари, не знамо шта је ГУП, али смо против њега
Види Гари, нећемо вртиће
Види Гари, нећемо радна места
Види Гари, волимо дрвеће јер још нисмо сишли са њега (смрт Дарвину)
Види Гари, живео деветнаести век
Види Гари, чему булевари и развој
Види Гари, каснићу јер ме мама није пробудила за протест
Види Гари, не знам о чему се ради, али сам против
Види Гари, зашто градити сутра, када можемо не радити ништа данас?
Ловрековић је у изјави за наш портал истакао:
Потпуно разумно, раме уз раме са братом Брајаном, наставићемо да се боримо против сваког напретка, прогреса и добробити. Ако је бесмислена група ТНТ могла бити популарна у целој бившој Југи, што ми не би могли у Новом Саду ? – каже Ловрековић и истиче да му је драго што коначно постоји место где се могу окупити климактеричне хистеричне госпође, уживаоци лаких дрога, докони мамини синови и аутошовинисти свих боја.
Да се чује и наш глас – закључује саговорник
ТОМИСЛАВ ЛОВРЕКОВИЋ
_____
★
Uprava napolje!