Can anyone who knows tennis explain what is going on here, and why it’s being done this way? It looks amazingly dodgy. pic.twitter.com/xoJHBLmTzA
— Damian Reilly (@DamianReilly) November 6, 2022
Novak - četnik sa reketom
- Post n°601
Re: Novak - četnik sa reketom
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°602
- Post n°603
Narkoman reketas.
- Post n°604
Srđan Đoković, otac našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, gostovao je na televiziji K1, gde je govorio o Noletovom porazu u finalu Pariza, ali i učešću na Australijan openu. Govoreći o meču za titulu u "Bersiju", Srđan Đoković je napao voditelja Sport kluba Nebojšu Viškovića, zamerajući mu da "nije dovoljno navijao za Novaka", te da se osetio kao da je "gledao dansku televiziju".
- Novak je upisao svoju decu u školu i obdanište u svojoj zemlji. To što je kupio kuću u svojoj zemlji i što će živeti u svojoj zemlji kada završi svoju tenisku karijeru, to treba da cene i poštuju svi, a naročito sportski novinari. Da li je moguće da se ne kaže naš Nole, naš dika, svi komentatori sportski koji prenose tenis iz velikih zemalja kao što su Francuzi, Amerikanci i Hrvati kažu "naš igrač", a ja sam se osećao kada gledamo meč kao da gledamo dansku televiziju, tako je prenosio taj komenatator (Nebojša Višković, prim. aut.), pa je Novaka zvao Đoković - rekao je Srđan Đoković i naglasio:
- Runea je spominjao sto hiljada puta, to je bezveze, zato nam se i dešava ovo što nam se dešava u životu. Ne poštujemo ono što imamo, a mi imamo zlato. Ni taj kanal ni taj čovek koji se tako ponaša prema Novaku nikada ne bi bio u situaciji da komenariše na taj način o Novaku, a neće ni biti kada on uskoro ostavi tenis. Cenite ljudi i poštuje ono što imate u svojoj zemlji, imate čudo neviđeno, kažite naš Nole, naš dika, uzor svim ljudima... On je mom ocu produžio život nekoliko godina, jer su ga na Banjici na kojoj je živeo zvali Deda Nole. Živeo je za njega i njegove pobede.
Srđan Đoković je potom pričao i o slici koju je Novak stvorio među ljudima na Zapadu.
- Novak se pojavio u najteže vreme za srpski narod u poslednjih 50 godina, pojavio se kao proviđenje, kao znak da mi nismo genocidan narod, da smo deo stare evropske civilizacije i da nemamo čega da se stidimo. Pokazao je da je nemoguće da neko toliko poštovan u celom svetu dolazi iz "lošeg" naroda kako su hteli da nas predstave Zapadnjaci. I dalje pokušavaju tako da nas predstave, ali mi smo čvrsti uz svoju veru i svoj narod - rekao je Srđan Đoković u "Uranku" na K1 televiziji.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°605
8.5.2009.
https://www.politika.rs/sr/clanak/86117/Sportski-komentator-napusta-RTS-zbog-DokovicaQuote
Nebojša Višković, sportski komentator, odlučio je da napusti RTS zbog odluke Javnog servisa da on neće komentarisati Srbija open, prvi ATP turnir u našoj zemlji. Prema njegovim rečima, Srđan i Goran Đoković, otac i stric Novaka Đokovića, našeg najuspešnijeg tenisera, uticali su na takvu odluku pretnjom da će u suprotnom onemogućili prenos ovog takmičenja.
– Nekoliko dana pre početka turnira u Beogradu Srđan i Goran Đoković su insistirali od Javnog servisa moje izuzeće. Znam da je bilo mnogo natezanja i da se Tijanić žestoko borio da se to ne desi. Na kraju je, ipak, popustio i prihvatio te uslove. To je jednostavno „prelilo čašu” i zato sam odlučio da napustim RTS. Zbog procedure, još to nisam zvanično uradio, ali sam obavestio sve svoje nadređene o toj odluci – objasnio je Nebojša Višković za „Politiku” i dodao da netrpeljivost između njega i Srđana Đokovića traje više od dve i po godine, a razlog je, kako je naveo, Srđanovo uverenje da Nebojša Višković „ne navija dobro za Novaka”.
– Osobe bliske Đokovićima su mi kazale da on smatra da imam nešto ozbiljno protiv Novaka i da to ne krijem tokom prenosa. Sve je kulminiralo njegovim upadom u moju kabinu u studiju RTS na Košutnjaku pre godinu dana, kada sam komentarisao meč Đoković – Nadal. Još tada sam zahtevao od Tijanića da osudi taj postupak, ali se to nije desilo. Teška srca sam to progutao i nastavio dalje, ali sada ne mogu – rekao je Višković.
Njegov odnos sa Novakom je, ispričao nam je ovaj komentator, prvo bio prisan, da bi se posle prvih sukoba sa njegovim ocem hladio, ali zadržao na krajnje korektnom profesionalnom nivou.
– Novak je uvek, uprkos svemu, bez pogovora izvršavao obaveze koje je imao prema meni kao novinaru. Nikada nije bio neprijatan. On je pametan momak, sigurno ima svoje mišljenje o celoj priči. Što se Novaka tiče, o njemu u svakom smislu mislim sve najbolje – istakao je Višković i dodao da se sa Tijanićem još nije čuo. (...)
- Post n°606
- Post n°607
Додик: Влада Српске даће пуну подршку бањалучком турниру Србија опен
АТП турнир Србија опен, који ће идуће године бити одржан у Бањалуци, имаће пуну подршку Владе Републике Српске, написао је српски члан Председништва БиХ Милорад Додик на Твитеру.
- Данас ће бити одржан оперативни састанак у вези с организацијом овог великог и значајног спортског догађаја. Драго ми је да ће бити одржан у Бањалуци и да ћемо имати прилику да уживамо гледајући врхунски тенис - каже Додик.
АТП Србија опен се привремено сели у Бањалуку, на период од годину дана, са циљем да тениски центар "Новак" у Београду током тог периода изврши унапређења, а на турниру ће се идуће године појавити и Новак Ђоковић.
Bonus je kad te ovakva slika opseti koliko je duboko Grigorijevo opozicionarstvo.
- Post n°608
Djokovic will be granted a visa to compete in the 2023 Open, after his previous visa was cancelled just days before this year's event over his COVID-19 vaccine status.
— 10 News First Melbourne (@10NewsFirstMelb) November 15, 2022
Watch 10 News First live at 5pm, or catch up on 10 Play | https://t.co/7CIOqOUZE1
- Post n°609
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°610
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°612
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°613
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°614
Novak Djokovic: Tennis champion lands in Adelaide :raised_hands:@AdelaideTennis
— Milica Milutinovic (@MilicaM84932667) December 27, 2022
https://t.co/frF5rqcfDP via @thetiser
- Post n°615
Румунски пливач Давид Поповић проглашен је за најбољег спортисту Балкана у традиционалном 49. избору који организује Бугарска новинска агенција.
У гласању учествује 10 националних агенција, а Србију традиционално представља Танјуг.
1. Давид Поповић (Румунија, пливање) - 64 бода,
2. Новак Ђоковић (Србија, тенис) – 61,
3. Лука Модрић (Хрватска, фудбал) – 48,
4. Милтиадис Тентоглоу (Грчка, атлетика) – 46,
5. Тијана Бошковић (Србија, одбојка) – 31,
6. Никола Јокић (Србија, кошарка) – 27,
7. Јанис Адетокумбо (Грчка, кошарка) – 23,
8. Александер Везенков (Бугарска, кошарка) – 21,
9. Лана Пудар (БиХ, пливање) 20,
9. Таха Акгул (Турска, рвање) - 20
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°616
ficfiric wrote:Novak izgubio od Rumuna :hahanelson:
Колико је то у скуповима, играма, двојкама?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°617
https://www.eurosport.co.uk/tennis/australian-open/2023/carlos-alcaraz-withdraws-from-2023-australian-open-due-to-leg-injury-rafael-nadal-current-top-seed_sto9303618/story.shtmlWorld No. 1 Carlos Alcaraz has pulled out of the 2023 Australian Open due to injury. (...)
His withdrawal has significant implications on the men’s draw.
As it stands defending champion and world No. 2 Rafael Nadal will move up to become the top seed.
But world No. 4 Stefanos Tsitsipas has a chance to get a top-two seeding as he is in action this week at the United Cup.
Greece are currently 2-0 down against Italy in the best-of-five semi-final. Tsitsipas plays Matteo Berrettini on Saturday and victory would move him above world No. 3 Casper Ruud.
Nine-time champion Novak Djokovic becomes the fourth seed after Alcaraz’s absence which means he won’t face Nadal, Ruud or Tsitsipas until the semi-finals.
Furthermore, Ruud, Tsitsipas and Djokovic all have a chance to replace Alcaraz as world No. 1 after the Australian Open.
- Post n°619
- Post n°620
- Hvala mom timu, što me trpe, tolerišu i u dobrim i u lošim vremenima. Siguran sam da nije bilo lako sa mnom, ali hvala im što su ovde, tu je i moj brat koji nije često sa mnom, hvala Mare, volim te.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°621
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°623
Brat Marko
Neki likovi iz boksa
Publika
"The guy's ???????????????????? ???????????? ???????? ???????????? ????????????????... he's not here to watch tennis!"
— Eurosport (@eurosport) January 19, 2023
A furious Novak Djokovic pleads with the umpire to remove a loud spectator from the audience #AusOpen | @DjokerNole pic.twitter.com/IiASc4pyEj
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°624
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°625
Major scandal at Australian Open.
— Visegrád 24 (@visegrad24) January 26, 2023
Open Putin praising in the stands.
Russian flags, “Donetsk People’s Republic flags, pictures of Putin and Z symbols.
When guards were called, threats of violence… pic.twitter.com/6QxIQH2CNP
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama