Novak - četnik sa reketom
- Post n°577
Re: Novak - četnik sa reketom
Uz srednji prst Orbanu, postavio bih pitanje jel mi to dajemo zito Egiptu svakako, a oni nama samo ako nam nesto zatreba? Takodje, koje su garancije da Vucko taj gas nece reeksportovati, slicno kao ono sto je bilo uskladisteno jesenas u Banatskom Dvoru, kada je nesrecni Bajatovic rekao da su sve rezerve popunjene, pa onda morao da menja pricu da samo od Vucica zavisi hoce li biti gasa i da ga trenutno nema?
- Post n°578
nije bio ls tkacenko.kondo wrote:ma dobro, filip lupeta na sav glas i ostavlja pisane tragove o tome.
njemu je neko drugi uzor sportiste sa dodatom vrednošću
znao je vise kosarke nego danas centri volovi koji samo znaju iz pika dase odmotaju i kucaju. podignes ih 4 metra od kosa beskorisni su.
uh atiosam sssr sa tkacenkom, belostenjijemi saboniso.. ukipno 6, 6 m
- Post n°579
Tkačenko, čovek koji je 1987 nosio brkove iz sedamdesetih.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°580
Vilmos Tehenészfiú wrote:Tkačenko, čovek koji je 1987 nosio brkove iz sedamdesetih.
Како би рекли хипстери, фурао је ретро пре него што је било кул.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°581
Citam po komentarima da je Djokovid kupio stan u nekom crnoorkovskom Portu za 10 miliona?
Lik je dakle prodao stanove u Majamiju za 6 miliona, ako se dobro secam, da bi kupio stan u Izengardu na slanoj vodi za 10 miliona? Doduse, pricamo o investitoru u bosanska piramide, ali sa takvim talentom taj ce prositi za kintu do 50. godine.
Lik je dakle prodao stanove u Majamiju za 6 miliona, ako se dobro secam, da bi kupio stan u Izengardu na slanoj vodi za 10 miliona? Doduse, pricamo o investitoru u bosanska piramide, ali sa takvim talentom taj ce prositi za kintu do 50. godine.
- Post n°582
Sta ce mu stan u Majamiju kad nije vakcinisan
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°584
Ja kao poznata navijacica Djokovica pitam se za kad on svoje telo cuva od vakcine sa svojih 35 godina? A onoliki milioni primili vakcinu a telo im mrtvo hladno, bas ga briga. Kad zarazis mozak mnogo ne valja. Izgleda da mu one piramide u Bosni nis nisu pomogle.
— Vesna Pesic (@vestoma_Tomy) August 15, 2022
Nisam namjerno na Vesnin topk okačio, hoću da ukloniom Filipenkovljevljeve tragove sa foruma, da ne gledam njegov avatar dok skrolujem
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°585
fikret selimbašić wrote:da ne gledam njegov avatar dok skrolujem
Vec vidim koji ce mi biti sledeci avatar Ima da zivne forum kad pocnes da zatrpavas
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°586
ficfiric wrote:fikret selimbašić wrote:da ne gledam njegov avatar dok skrolujem
Vec vidim koji ce mi biti sledeci avatar Ima da zivne forum kad pocnes da zatrpavas
A ja neku vele htjedoh da napišem kako u burunđanski riječnik treba da se uvrsti i fraza: Odvratan si ko (likovi sa) Fićini avatari
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°587
Trudim se da unesem duh Srbije u ovu autosovinisticku jazbinu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°588
ficfiric wrote:fikret selimbašić wrote:da ne gledam njegov avatar dok skrolujem
Молим да хумка буде у облику пирамиде.
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°589
Propast!
Wrong. The ridiculous, anti-science travel ban preventing @DjokerNole from playing is the only thing that matters. https://t.co/EeTYGqzUuR
— Seth Dillon (@SethDillon) August 22, 2022
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°590
Novak Djokovic confirms he will miss US Open due to Covid vaccine status
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°591
debil. sebicni debil. sta mu znaci jedan boc, bukvalno nista, i ne osetis, a koliko radosti uskracuje svom narodu
_____
ova zemlja to je to
- Post n°592
— Radomir Martin (@radomir_martin) September 1, 2022
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°593
Dolazi mi keva i sva uzbuđena kaže da je novak smislio svoju kriptovalutu i zaradjuje se besomucno i da programiramo
- Post n°594
Uncle Baby Billy wrote:— Radomir Martin (@radomir_martin) September 1, 2022
Šteta da slika ostane odsečena u tvitu.
- Post n°595
Februar 2016.
blic.rs/biznis/porodicni-biznis-djokovici-ulazu-u-vinograde/d1263llPorodica tenisera Novaka Đokovića je počela da ulaže novac u proizvodnju vina i Goran Đoković, stric svetskog reketa broj jedan, kupio je pet hektara zemlje u selu Lipovac kod Topole.
Novembar 2021.
alo.rs/sport/tenis/569284/mi-u-vinograd-kad-tamo-novak-dokovic-mestani-sela-lipovac-nisu-verovali-svojim-ocima-foto/vest
Stric jednog od najboljih tenisera sveta zasadio je vinograde u selu Lipovac, a u berbi mu se ove jeseni priključio Novak Đoković. Sa suprugom Jelenom i radnicima pomogao je pri sakupljanju drugog roda.
- Post n°596
https://archive.ph/QVYEO
Senior government sources have told The Sunday Telegraph an in-principle decision has been taken to allow the Serbian superstar back into Australia if he applies for a visa.
- Post n°598
:ljaksofon:
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°599
Е сад не може оно „по мени се ништа неће звати“, мораће нека друга песма.
_____
- Post n°600
https://sportal.blic.rs/tenis/novak-djokovic/ekskluzivno-novak-djokovic-za-sportal-imam-dobre-naznake-iz-australije-maske-su-pale-interesantno-mi-je-da-gledam-kako-se-ljudi-ponasaju-prema-meni/2022102414065096777Godina se polako bliži kraju, ostalo je još samo nekoliko sedmica na Turu, i sada svi Novakovi navijači sa dozom neizvesnosti iščekuju da li će se njihov ljubimac pojaviti u Melburnu ili ne. Podsetimo. Đoković ima zabranu ulaska u ovu zemlju zbog suđenja koje je imao u januaru ove godine. Na pomen prvog grend slema, Novak je uzdahnuo.
- Australija... Imamo dobre neke naznake, ali to je sve nezvanično. Preko mojih advokata u Australiji komuniciramo odnosno oni zapravo komuniciraju sa vlastima i državnim organizacijama koje su odgovorne za moj slučaj. Nadam se nekom odgovoru, kakav god on bio. Naravno, nadam se pozitivnom. Nadam se da ću odgovor dobiti u narednih nekoliko nedelja, što će mi dozvoliti da se adekvatno spremim za početak sezone, ukoliko on bude već u Australiji - započeo je Novak odgovor oko "slučaja Australija".
Nastavio je vrlo iskreno, kao i uvek do sada.
- Ja želim da idem tamo iako je situacija drugačija u potpunosti za taj eventualni odlazak u odnosu na to šta se desilo ove godine. Međutim, ja sam prešao preko svega toga što se dešavalo i stvarno želim da igram tenis. To je ono što znam najbolje da radim. Australija je oduvek bila zemlja u kojoj sam igrao svoj najbolji tenis i to se vidi po rezultatima tako da sam uvek dodatno motivisan da idem tamo. Ovoga puta još više sam motivisan i nadam se da će odgovor biti pozitivan.
Na potpitanje koliko mu je vremena i rada na sebi bilo potrebno da mirno i staloženo izgovori: "Želim da igram tenis u Australiji, još sam motivisaniji posle svega!", nasmejao se. Ali samo na kratko.
- Ono što se desilo početkom godine je ostavilo traga na moju psihu. Pogotovo prvih šest meseci u 2022. Pokušavao sam da se sa tim nosim na određeni način i mislio sam da sam preko toga prešao u potpunosti, ali nije to bio slučaj. Morao sam, ipak, da to adresiram drugačije i da se kroz turnire i mečeve oslobodim tog osećaja koji je ostao negativan, te da se vratim u onu formu koju sam želeo. Tako se i desilo, samo je bilo potrebno malo više vremena.
To "malo više vremena" poklopilo se sa krajem dela godine koji se igra na najsporijoj podlozi.
Dalje:
- Postoje i oni ljudi koji smatraju da možda ne bi trebalo da idem tamo iz nekog razloga. Ja poštujem, svako ima drugačije razmišljanje u odnosu na moju situaciju i okolnosti u kojima sam se našao i u kojima se nalazim. Na kraju krajeva, ja nikoga nisam uvredio niti ikada pokušao da na bilo koji način iskažem neko nepoštovanje. Ja sam se uvek trudio samo da pokažem da je za svakoga bitno da ima pravo i slobodu izbora. Za izbore koje sam napravio, znao sam da će biti određenih posledica kao što je neodlazak u Ameriku. I to je to. Za Australiju je bio drugačiji slučaj, jer sam imao dozvolu, ali se na kraju desilo šta se desilo. Epilog znamo. Ovoga puta ponovo čekam tu dozvolu. Dobra je stvar što su sada otvorili granice za nevakcinisane za Australiju. Imam tu zabranu ulaska u zemlju, ali nadam se da će to da se ukloni. Kažem opet, nije u mojim rukama. Nadam se da će ljudi u Vladi Australije dati pozitivan odgovor, to je sve.