Novak - četnik sa reketom
- Post n°251
Re: Novak - četnik sa reketom
09.14 - Đorđe Đoković potvrdio da je Novak uhapšen!
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°252
australijska Selina Majer
Mr Morrison can’t manage the vaccine rollout. Can’t manage rapid antigen tests. And now he can’t manage the border.
— Kristina Keneally (@KKeneally) January 10, 2022
Time to #votehimout
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°253
rumbeando wrote:Nadal kaže da bi u sportskom smislu voleo da Đoković nije tamo, ali sud je rekao svoje i on to poštuje.Está @RafaelNadal con @carlos__alsina @MasDeUno "deportivamente (entre risas) prefería que no estuviera Djokovic pero la justicia ha hablado y respeto las decisiones". Habla de circo y de las redes sociales donde se dicen cosas que luego la gente no dice a la cara.
— Félix José Casillas (@felixjosecas) January 10, 2022
Ovo se ne radi ako si sportista. Uvek se kaze - volim sto jacu konkurenciju, da svi najbolji budu, bla bla
- Post n°254
Btw, mislim da je za Djokovica licno i najbolji ishod da ga uhapse i proteraju. Posle ovog sranja nista ne bi uradio, 80% publike bi navijalo protiv njega kao na fudbalu. Sad ima odluku suda da se krije iza nje i toeto
- Post n°255
Са овим бројкама биће још заражених учесника сигурно.Notxor wrote:Nick Kyrgios’ Australian Open campaign is in major doubt after he returned a positive COVID-19 test.
Да ли ће да се игра пред публиком?
- Post n°257
— Laura Jayes (@ljayes) January 10, 2022
- Post n°260
Border Force, isti koji su ga uhapsili prvi put, su opkolili kuću u kojoj se nalazi.
Dakle, ne policija, što znači da verovatno čekaju da li će dobiti naređenje da ga uhapse i deportuju.
Dakle, ne policija, što znači da verovatno čekaju da li će dobiti naređenje da ga uhapse i deportuju.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°261
Naravno, ovde ga niko neće ozbiljno pitati šta je radio u javnosti dan i dva nakon pozitivnog testa, msm niko bitan i da svi vide.
- Post n°262
Овакво инсистирање форме над суштином на ком инсистирају Аустралијанци је и разлог зашто се све више људи окреће антиваксерима.
Ови прописи су направљени да се заштити здравље
И спречи ширење болести.
Да ли су Новак, Чехиња која је прележала и Рускиња вакцинисана Спутњиком и овим условима ризик за здравље? Ушли су негативни, тестираће их често, плус са имунитетом који имају нису ништа мање заштићени од оних који су вакцинисани вакцином коју одобравају.
И спречи ширење болести.
Да ли су Новак, Чехиња која је прележала и Рускиња вакцинисана Спутњиком и овим условима ризик за здравље? Ушли су негативни, тестираће их често, плус са имунитетом који имају нису ништа мање заштићени од оних који су вакцинисани вакцином коју одобравају.
- Post n°263
Del Cap wrote:Naravno, ovde ga niko neće ozbiljno pitati šta je radio u javnosti dan i dva nakon pozitivnog testa, msm niko bitan i da svi vide.
Zapravo, cini se da bi bila pravda da moze da ostane u Australiji da igra, a da posle ovde ide na sud. No, AV sve i da svim srcem hoce to da uradi, nikad ne bi to smeo
- Post n°264
alii može da uzme mjesto nekom u bolniciSotir wrote:Овакво инсистирање форме над суштином на ком инсистирају Аустралијанци је и разлог зашто се све више људи окреће антиваксерима.
И спречи ширење болести.
- Guest
- Post n°265
Dakle predlog je da se za svaku osobu razmatra, komisijski, da li njen ulazak u zemlju predstavlja rizik po javno zdravlje i da se uvek odlučuje od slučaja do slučaja, uzimajući u obzir buduća testiranja, lične okolnosti, broj antitela i tako to?
- Post n°266
omikron ne prenose samo oni koji su preležali omikron, a pošto ne možeš dokazati da li je neko preležao baš omikron (osim ako nisu sekvencirali baš njegov uzorak) onda ništa od toga čak ni u teoriji
- Post n°267
karte su u prodaji, planira se igranje pred publikom.Sotir wrote:Са овим бројкама биће још заражених учесника сигурно.Notxor wrote:Nick Kyrgios’ Australian Open campaign is in major doubt after he returned a positive COVID-19 test.
Да ли ће да се игра пред публиком?
- Post n°268
Они мигранти у хотелу сад ко у Сабирном центру кад наиђе па оде летећи тањир
— Друг Дражић (@MilosSQL) January 10, 2022
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°269
hm, ime napisano latinicom sa DJ, Batut radi do 14.30 a ovdje piše da je izdat rezultat uveče u 20h?rumbeando wrote:Znao je da je pozitivan 16. uveče.
do sada su pisali ćirilicom
https://www.juznevesti.com/Drushtvo/Dobio-rezultat-PCR-testa-na-tudje-ime-njegov-porodica-trazi-preko-drustvenih-mreza-i-medija.sr.html?c=Komentari&o=likes
- Post n°270
ficfiric wrote:Они мигранти у хотелу сад ко у Сабирном центру кад наиђе па оде летећи тањир
— Друг Дражић (@MilosSQL) January 10, 2022
- Post n°271
Нисам ништа предлагао већ констатовао стање.Cousin Billy wrote:Dakle predlog je da se za svaku osobu razmatra, komisijski, da li njen ulazak u zemlju predstavlja rizik po javno zdravlje i da se uvek odlučuje od slučaja do slučaja, uzimajući u obzir buduća testiranja, lične okolnosti, broj antitela i tako to?
Елем, да додам и да су карте за АО у продаји.
У ситуацији кад се омикрон шири без проблема, и имају рекордан број заражених.
Тако да не знам којом логиком може да се са једне стране буде врло стриктан за ситнице, а са друге се прави катастрофа.
- Post n°272
Очитај КјуАр код, то је битније.MNE wrote:
hm, ime napisano latinicom sa DJ, Batut radi do 14.30 a ovdje piše da je izdat rezultat uveče u 20h?
do sada su pisali ćirilicom
https://www.juznevesti.com/Drushtvo/Dobio-rezultat-PCR-testa-na-tudje-ime-njegov-porodica-trazi-preko-drustvenih-mreza-i-medija.sr.html?c=Komentari&o=likes
- Post n°273
jao bre MNE, ja sam tražio da mi napišu latinicom i pisali su mi latinicom
nezavisno od ove linije na engleskom
na drugoj vakcinaciji sam naknadno tražio da mi promene na skroz latinicu u batutu jer su mi prvo izdali ćirlično
doduše preko veze ali moja veza vs đovaxova veza brrrrmmmmm
nezavisno od ove linije na engleskom
na drugoj vakcinaciji sam naknadno tražio da mi promene na skroz latinicu u batutu jer su mi prvo izdali ćirlično
doduše preko veze ali moja veza vs đovaxova veza brrrrmmmmm
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°274
Iskreno, i potpuno nevezano sa koronom pa i samim djokovicem, ne bih voleo da ga sad uhapse i proteraju. Ne svidja mi se ideja da cela Srbija u direktnom prenosu gleda kako vlast u nekoj zemlji koju vecina drzi koliko toliko uredjenom bez problema prelazi preko odluke suda.
- Guest
- Post n°275
Sve je OK sa QR kodom, išao je bolestan od korone da se druži sa decom.