Novak - četnik sa reketom
- Post n°152
Re: Novak - četnik sa reketom
rumbeando wrote:Бањалука вечерас. Подршка за @DjokerNole pic.twitter.com/u9ugRXoMPW
— Tanja Vukomanović (@Montanjug) January 9, 2022
injekcija
- Post n°153
kakav krindž, lebe
Uskratiti Novaku Đokoviću igranje na Australian Openu, jeste kao i slušati Roling Stonse bez Mika Džegera, dakle neprirodno.
Političke vlasti vaše teritorije, uzele su na sebe pravo koje im nikako ne pripada, da svojim odlukama utiču na plasman tenisera na ATP listi.
Na moju veliku žalost, moram da konstatujem, da izvesna Džala Pulford, ide toliko daleko da kaže kako se nada da će Rafa Nadal osvojiti Ozi Open.
Da li je moguće da jedna politička ličnost ima u isto vreme pravo da bude navijač jednog sportiste, a direktno donosi odluku o sudbini njegovog najvećeg konkurenta.
Šta više, ta osoba sebi daje za pravo da taj svoj stav, mimo svih diplomatskih uzusa javno iznosi na televiziji.
Kod nas u Srbiji, rasizam je zakonom zabranjen. Koliko znam tako je i kod vas? Osim, očigledno u slučaju Novaka Đokovića.
Zamislite, dragi prijatelju, da naš lokalni šerif, uhapsi Jana Torpa na Beogradskom aerodromu, i da ga kao kriminalca ispituje 7 časova, da mu oduzme svu njegovu imovinu i sredstva komunikacije.
Zamislite da mu na njegov Božić, koji za razliku od katoličkog, pada 7. januara vi zabranite kontakt sa sveštenikom. Ja to ne mogu da zamislim. Ne zato što je gospodin Torp veličanstven sportista, već zato što je Srbija pravna država. Kod nas je takvo poimanje prava i pravde nezamislivo.
Ukoliko Australija želi da je i u buduće smatramo za demokratsku i uređenu, ona će morati ili da poštuje i dosledno sprovodi svoje zakone, ili da ih u parlamentu menja.
Novak, koga znam od malih nogu, nikada ne bi ušao u avion u Malagi i krenuo na put a da prethodno nije bio u posedu svih potrebnih dokumenata. Budući da sam životno vezan za Malagu, mogu i lično da posvedočim kako ne postoji niti jedan procenat šanse da španske vlasti dozvole ukrcavanje na avion nekome ko nema dokumenta potrebna za pristup nekoj destinaciji.
Tako danas, on stoički i u tišini podnosi nehuman tretman vašeg “ekstradicionog“ kazamata, u društvu vaški i pacova. Njegova tišina, glasnija je od buke koju dižu vaši političari.
Molim vas da imate u vidu da govorimo o čoveku koji se odrekao glutena u ishrani budući da od rođenja ima probleme sa astmom i čije zdravlje može biti ozbiljno ugroženo kako vakcinom protiv Covid 19, tako i boravkom u nehumanim uslovima vašeg pritvora.
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°154
- Post n°155
_____
- Post n°156
- Post n°157
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°158
https://sports.inquirer.net/446128/rafael-nadal-arrives-in-melbourne-ahead-of-australian-open
pravila kažu da ne možeš ući u Australiju dok ne prođe 14 dana od pozitivnog testa
(https://www.health.gov.au/health-alerts/covid-19/international-travel/inbound)
a statement to the effect that, on the day the certificate is provided:
- it has been at least 14 days since there was a first positive result of a PCR test
Hola a todos. Quería anunciaros que en mi regreso a casa tras disputar el torneo de Abu Dhabi, he dado positivo por COVID en la prueba PCR que se me ha realizado al llegar a España.
— Rafa Nadal (@RafaelNadal) December 20, 2021
- Post n°159
Ali nije bitno za temu, to je Rafa i on je poštenjačina. Samo uznemiravaš Slavicu.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°161
- Guest
- Post n°162
MNE wrote:inače, Rafa je ušao u Australiju 31og a 20og je objavio da je pozitivan nakon povratka iz Abu Dabija (a nije se mogao vratiti prije 19og)
https://sports.inquirer.net/446128/rafael-nadal-arrives-in-melbourne-ahead-of-australian-open
pravila kažu da ne možeš ući u Australiju dok ne prođe 14 dana od pozitivnog testa
(https://www.health.gov.au/health-alerts/covid-19/international-travel/inbound)
a statement to the effect that, on the day the certificate is provided:
- it has been at least 14 days since there was a first positive result of a PCR test
Hola a todos. Quería anunciaros que en mi regreso a casa tras disputar el torneo de Abu Dhabi, he dado positivo por COVID en la prueba PCR que se me ha realizado al llegar a España.
— Rafa Nadal (@RafaelNadal) December 20, 2021
ovo što si citirao odnosi se na nešto drugo, na izuzeće od obaveznog PCR testiranja za vrlo specifične slučajeve.
Even if you have had COVID-19, recovered and have developed antibodies, you must still provide evidence of a negative PCR test unless you have medical certificate that meets the exemption requirements.
If you have had COVID-19 and recovered but continue to test positive (otherwise known as persistent shedding), you will be eligible for an exemption to be allowed to travel if you provide at check in:
- your positive COVID-19 PCR test result (taken no more than 3 days before your flight); and
- a certificate from your medical practitioner.
Your certificate must clearly include:
- the day the certificate is provided
- a statement to the effect that the person has had the coronavirus known as COVID‑19 but is now recovered and is not considered to be infectious
- the day when there was first a positive result of a PCR test for the coronavirus known as COVID‑19 for the person
- a statement to the effect that, on the day the certificate is provided:
- it has been at least 14 days since there was a first positive result of a PCR test and
- if the person had symptoms of the coronavirus known as COVID‑19—the person has not had a fever, or respiratory symptoms of the coronavirus known as COVID‑19, in the last 72 hours.
- Post n°164
Plus milijonBluberi wrote:Najjajdniji topik u istorijii topika.
- Post n°165
em me teras da otvaram MNEeove postove, em se dzabe upinjes iz petnih zila.kondo wrote:Ušao je 30.12 po austrlijskom (minus 10 sati vremenske razlike sa Španijom, GMT+11 vs GMT+1)
Ali nije bitno za temu, to je Rafa i on je poštenjačina. Samo uznemiravaš Slavicu.
aj sad obojica na kurs citanja: ovo o 14 dana je iz dela o izuzecu od pre-daparture testing (to ti je ono, ko ne mora da pokazuje negativan test pre boradinga). ako imas negativan test nije bitno da li si pre 10 dana imao pozitivan.
ti se ubi da nadjes nesto u toj Rafinoj situaciji a covek se lepo testirao 19., odlezao do 29., dan ipo kasnije ga vidimo u Aus, a kao duplo vakcinisan je bez problema mogao da ima negativan test 7 dana nakon pozitivnog.
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Post n°166
_____
#FreeFacu
- Post n°167
rece covek koji broji sate vremenske razlike u nadi da ce uhavtiti Rafu u lazikondo wrote:Slavice ne smaraj, spremaj tortu da častiš forum ujutro kad deportuju Đovaka
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Post n°168
Uncle Baby Billy wrote:Novakov PR tim:@pera_vampir
— sasvim prosechan (@ShtrokaviMozak) January 8, 2022
SHIT JUST GONE FAR 🤯 pic.twitter.com/8KA9qqgSlW
- Spoiler:
Australijski brigadni general Mojt Egadjo, dao je ostavku iz protesta zbog načina na koji se njegova vlada odnosi prema prvom reketu sveta. Bravo junače! pic.twitter.com/4KX39vziei
— Dopisnik iz Srema (@pera_vampir) January 6, 2022
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°169
_____
- Post n°170
Erős Pista wrote:Uncle Baby Billy wrote:Novakov PR tim:@pera_vampir
— sasvim prosechan (@ShtrokaviMozak) January 8, 2022
SHIT JUST GONE FAR 🤯 pic.twitter.com/8KA9qqgSlW
- Spoiler:
Australijski brigadni general Mojt Egadjo, dao je ostavku iz protesta zbog načina na koji se njegova vlada odnosi prema prvom reketu sveta. Bravo junače! pic.twitter.com/4KX39vziei
— Dopisnik iz Srema (@pera_vampir) January 6, 2022
- Post n°171
Nadal o Đokovićevoj vizi za Australiju ili Nadal o steroidima?
_____
- Post n°172
_____
#FreeFacu
- Post n°173
_____
#FreeFacu
- Post n°175