da ga preguras kao DjokovicMargit Savović wrote:Ja sam juče dobila pozitivan PCR, a nemam nikakve simptome. Otišla zbog rizičnog kontakta.MNE wrote:imaš ljude koji su bili samo pozitivni ali su pokupili manju količinu virusa i onda se infekcija nije ni aktivirala, oni uopšte nisu preležali koronu iako su imali pozitivan PCR test
tako da jeste mjerilo ali samo donekle
Nema ovo veze sa Novakom, nego eto da prijavim. Pratim dajdžest, a ovo sa Novačinom 42-karatnim debilom me potreslo mnogo više nego što sam na prvu loptu mislila.
Novak - četnik sa reketom
- Post n°126
Re: Novak - četnik sa reketom
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Post n°127
Po podnesku Đokovićevih advokata fino su ga drkali te noći. Sleteo oko ponoći, pustili ga da spava tek u 5.30, a onda ga probudili u 6.
- Post n°128
Merci buckets!
Mislim da ću gledati na RTS u ponoć sudjenje. Jebem ti ja baš i regiju i vreme gde sam našla da se rodim.
Mislim da ću gledati na RTS u ponoć sudjenje. Jebem ti ja baš i regiju i vreme gde sam našla da se rodim.
- Post n°129
Inače, ako pođemo od pretpostavke da Đoković ne veruje baš u koronu, ono što nama izgleda kao vrlo neodgovorno ponašanje, njemu je sasvim OK.
- Post n°130
https://rs.n1info.com/sport-klub/tenis/saslusanje-pocinje-u-ponoc-odluke-nece-biti-pre-jutra/Saslušanje po žalbi Novaka Đokovića na ukidanje vize za ulazak u Australiju počeće u nedelju u ponoć, ali verovatno nikakvu odluku verovatno nećemo dobiti do ranijh jutarnjih časova u ponedeljak.
Prema planu, saslušanje će početi u ponoć. Prvi će svoje argumente izložiti advokati Novaka Đokovića. Za to na raspolaganju imaju dva sata.
Nakon toga će uslediti tri sata pauze, a to znači da izlaganje zastupnika države počinje u 5 časova ujutru po našem vremenu.
I advokati države imaće dva sata da izlože svoj stav.
Očekuje se da nakon toga takođe usledi pauza tokom koje će sudija doneti odluku, a to znači da bilo kakvu konkretnu informaciju nećemo dobiti do ponedeljka ujutru.
- Post n°131
breathe...kondo wrote:lalinea wrote:Sta je prekrsio Rafa?
sigurno ništa. mogu da zamislim kako od pozitivnog testa do ukrcavanja u avion za melburn sedi u 4 zida, čita el pais i ne izlazi iz kuće, jebo trening. đe bi rafo nešto prekršio. možda se samo malo zabrojao ili zaboravio da iz brojanja isključi 10 sati vremenske razlike do aUStralije ali kažem nema prekršaja. sigurno.
rezultat testa je dobio 20. a 10 dana je od dana testiranja ili od pojave simptoma. imao je plenty of time bez da broji sate. a za trenging, pretpostavljam da Rafa ne mora da izlazi iz "kuce" da bi odradio laksi trening, ako mu je do treniranja posto je napisao da se nije osecao najbolje.
to je za drugi sud...Mór Thököly wrote:lalinea wrote:Sta je prekrsio Rafa?
Broj dozvoljenih puta vadjenja gaća iz zadnjice po minuti
_____
- Guest
- Post n°132
rumbeando wrote:Inače, ako pođemo od pretpostavke da Đoković ne veruje baš u koronu, ono što nama izgleda kao vrlo neodgovorno ponašanje, njemu je sasvim OK.
Korelacija između manjkavog karaktera (sebičnost, nemogućnost i nedostatak želje da se slušaju drugi ljudi, patološki hipetrofiran ego) i neprihvatanja korone/vakcina korone je, na mom mašala velikom ličnom uzorku, +1, i to bez ikakvog preterivanja. Jasno mi je i zašto je to tako - korona traži kolektivnu solidarnost i delovanje koje nije plodonosno na ličnom nivou. Svi antivakseri i negatori korone su nesolidna ljudska bića. Svi do jednog.
- Post n°133
lalinea wrote:rekla bih da to uopste nije poenta onih paragrafa, vec da ne mozes da primis vakcinu dok imas acute illness.Sotir wrote:Једно научно питање:
- зашто би неко ко је имао акутну болест имао бољи имунитет од оног ко је прележао без симптома? Тежина болести није мерило колико ће бити имунитета.
Naravno. Jasno je iz elaboracije.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°134
Verovatno je u fazonu da od toga umiru samo stari i bolesni, pošto nije baš da ne veruje uopšte, jer je donirao lovu za respiratore.
https://novakdjokovic.com/vesti/ostalo/novak-i-jelena-djokovic-i-njegova-fondacija-donirali-milion-eura-za-nabavku-respiratora-u-srbiji/Novak i Jelena Đoković i njegova Fondacija donirali milion eura za nabavku respiratora u Srbiji
- Guest
- Post n°135
to ne mora da znači da on veruje ili ne veruje u koronu, nego da veruje da je tada bilo bolje donirati za respiratore nego za mamografe
- Post n°136
Danas je prijatelj otisao da se testira jer ima simptome i oseca se kao prvi put kada je zakačio, samo blaze. Cekao sest sati u centralnoj BG opstini da bi dobio brzi antigenski test , koji je ispao negativan i poruku da ide u svoj dom zdravlja za dalje.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°137
Donirao je i Italijanima i Špancima.
Last edited by rumbeando on Sun Jan 09, 2022 4:25 pm; edited 1 time in total
- Post n°138
zbog velikog interesovanja prebacili su sa Microsoft Teama na livestream jer su skapirali da će prsnutiMargit Savović wrote:Merci buckets!
ovo suđenje ima potencijal da po gledanosti debelo prevaziđe ono Ritenhausovo
- Post n°139
Andy Murray says Novak Djokovic's situation is 'really bad' for tennis with players 'shocked'
— C Kristjánsdóttir ● (@CristinaNcl) January 9, 2022
"The first thing is that I hope that Novak is OK. I know him well, and I’ve always had a good relationship with him and I hope that he’s OK."https://t.co/mdqu05XbJK via @Eurosport_UK
- Post n°140
Мисле на Лонг Ковид, или неке друге последице?lalinea wrote:rekla bih da to uopste nije poenta onih paragrafa, vec da ne mozes da primis vakcinu dok imas acute illness.Sotir wrote:Једно научно питање:
- зашто би неко ко је имао акутну болест имао бољи имунитет од оног ко је прележао без симптома? Тежина болести није мерило колико ће бити имунитета.
Није ми ти пало на памет.
Да ли постоји такво ограничење за вакцинацију?
Знам да је код неких случајева дугог ковида вакцина помогла.
Код прележалих постоји ограничење од три месеца због алергијске реакције.
- Post n°141
pojma nemam na sta oni konkretno misle, ja to tumacim kao davanje puno vremena da se nadje window kad je osoba zdrava da moze da primi vakcinu. tipa, prelezis kovid pa nakon dve nedelje zakacis nesto drugo. e sad, ako 6 meseci nemas srece sa takvim stvarima, too bad.Sotir wrote:Мисле на Лонг Ковид, или неке друге последице?lalinea wrote:
rekla bih da to uopste nije poenta onih paragrafa, vec da ne mozes da primis vakcinu dok imas acute illness.
Није ми ти пало на памет.
CDC nema takvo ogranicenje, pise da mozes da se vakcinises kad ispunis kriterijume za izlazak iz izolacije nakon akutne bolesti ili samo exposure.Да ли постоји такво ограничење за вакцинацију?
Знам да је код неких случајева дугог ковида вакцина помогла.
Код прележалих постоји ограничење од три месеца због алергијске реакције.
_____
- Post n°142
inače, ne bi me začudilo ni da se još tenisera (uklj. tu i Rafu) namjerno zarazilo kako bi stekli imunitet jer bolje da se zaraziš sredinom decembra pa da budeš free za AO nego da budeš zaražen pred AO i onda ti ode čitavi turnir u aut, ako budeš pozitivan niko ti neće progledati kroz prste zato što si vakcinisan
- Post n°143
disident wrote:Danas je prijatelj otisao da se testira jer ima simptome i oseca se kao prvi put kada je zakačio, samo blaze. Cekao sest sati u centralnoj BG opstini da bi dobio brzi antigenski test , koji je ispao negativan i poruku da ide u svoj dom zdravlja za dalje.
То не треба радити. Антигенски тестови су доступни за мале паре у свакој апотеци. Узмеш два, три теста и самотестираш се неколико пута док се не увериш.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Guest
- Post n°144
jedini problem je što ih je teško naći ovih dana
ja nisam uspeo
ja nisam uspeo
- Post n°145
Talason wrote:jedini problem je što ih je teško naći ovih dana
ja nisam uspeo
Па лепо ти каже „у свакој апотеци“. Ниси обишао сваку апотеку.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°146
Бањалука вечерас. Подршка за @DjokerNole pic.twitter.com/u9ugRXoMPW
— Tanja Vukomanović (@Montanjug) January 9, 2022
- Post n°147
bumeri ovo pojačano šeruju na viber grupama. upozorenje: ozbiljan kdp inside
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°148
rumbeando wrote:Inače, ako pođemo od pretpostavke da Đoković ne veruje baš u koronu, ono što nama izgleda kao vrlo neodgovorno ponašanje, njemu je sasvim OK.
što ima veze sa vizom/ulaskom u neku zemlju, kakve?
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°149
Jesi skoro pogledao naziv teme na kojoj pišeš?