Dok sam se zanosila tom idejm, htela sam nešto ovako, ali da sa strane bude malo oštriji prelaz između skroz kratkog (dole) i dužeg (gore).

ficfiric wrote:
Edit: Kazes ostriji prelaz? Pojasni
William Murderface wrote:Meni se baš đasvi ova frizurica što fura Kejt Mos na sejlorkinoj slici.
A fina mi i ova Hatavejkina kratka frizura:
gagorder wrote:Reci Sejlorki da se ne sisa na onako kratko ni za zivu glavu! Reci joj i da sam zbog nje bila kod Marcela (znace ona) i da mi je popljuvao zateceno stanje i sve promenio.
+1timur chevket wrote:ja nacelno volim zene
sejlor wrote: Skoro svi su mi rekli da nisam normalna.
gagorder wrote:uf, ko je čekao da mu takva kratka kosa preraste uši tačno zna zašto ljudi reaguju negativno. mislim, meni se sviđa Ideja te elfin frizurice, pogotovo ako žena ima oblik glave kao odri ili mišel vilijams i ako je nežne građe, može to mnogo lepo da bude. zeznuto je ako je loše sečeno, ako kvalitet kose ne podržava tu formu (pretanka, preoštra, etc), ako se predomisliš ... mnogo zamki.
sejlorka, marčelo je super no ja sam lenčuga da održavam to nešto što je on zamislio - da se ta kosa izlomi svaki put posle pranja (a kod mene je to svaki dan). inače, napravio je nekakav asimetrični neravni bob uz rezervu (čekamo da porastu šiške). o šiškama priča kao o mrtvoj mački ... predložio da utoplim pramenove, tamo oko nove godine kad dođu na red.
plavaivy wrote:ja sam potpuno na strani kratke kose i svako treba da je ima
|
|