Dok sam se zanosila tom idejm, htela sam nešto ovako, ali da sa strane bude malo oštriji prelaz između skroz kratkog (dole) i dužeg (gore).
Obučene žene i obučeni muškarci
- Guest
- Post n°1
Obučene žene i obučeni muškarci
Pre par nedelja mi je došlo da se ošišam na skroz kratko. Prvi put još od početka srednje škole kad, realno, nisam znala ni gde mi je dupe a gde glava. Ipak, brzo me je prošlo. Skoro svi su mi rekli da nisam normalna. Ne znam da li da to shvatim kao uvredu, jer kratka kosa je lakmus za lepotu.
Dok sam se zanosila tom idejm, htela sam nešto ovako, ali da sa strane bude malo oštriji prelaz između skroz kratkog (dole) i dužeg (gore).
- Post n°2
Re: Obučene žene i obučeni muškarci
Fenomenalan naslov topika!
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°3
Pa, ovaj, hmmm.... jbg, ne znam sta treba da kazem...
Edit: Kazes ostriji prelaz? Pojasni
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°4
Vidim da i Penny u ovoj sezoni The Big Bang Theory ima kratku kosu.
link ka fotkama
Je l' doprinesoh?
link ka fotkama
Je l' doprinesoh?
- Post n°5
Meni se baš đasvi ova frizurica što fura Kejt Mos na sejlorkinoj slici.
A fina mi i ova Hatavejkina kratka frizura:
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Guest
- Post n°6
ficfiric wrote:
Pa ono, da se vidi linija, dole skroz kratko, a onda od jedne linije kreće duža kosa.
Hvala na doprinosu, ne morate se vi držati frizura, pustite svojoj modnoj mašti na volju!
- Guest
- Post n°7
William Murderface wrote:Meni se baš đasvi ova frizurica što fura Kejt Mos na sejlorkinoj slici.
Da da, dobra je. Dobra je i Claire Underwood frizura. Ja od kratkih frizura najviše mrzim one što se budže na potiljku, valjda sa ciljem da iz profila glava izgleda okruglije. To mi je tako Viktorija Bekam 2003.
Evo je još jedna meni lepa.
- Post n°8
kad smo kod frizura ja ovu sličku držim na desktopu za frizerku kojoj ću ići kad mi naraste kosa dovoljno
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°9
gagorder wrote:Reci Sejlorki da se ne sisa na onako kratko ni za zivu glavu! Reci joj i da sam zbog nje bila kod Marcela (znace ona) i da mi je popljuvao zateceno stanje i sve promenio.
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°10
Woohoo! Gagorderkin duh progovara iz Fićfirića!
Pitaj je da li je zadovoljna Marčelom.
Pitaj je da li je zadovoljna Marčelom.
- Post n°11
ja nacelno volim zene sa tom kratkom kosom. mislim taj izgled. verovatno sam ko jeff goldbulm u life aquatic.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°12
Mani sad frizure, idi brani Bađua na topiku o intervjuima.
_____
- Post n°13
+1timur chevket wrote:ja nacelno volim zene
Mogu cak da budu i obucene, ne mari.
- Guest
- Post n°14
sejlor wrote: Skoro svi su mi rekli da nisam normalna.
bas puno sveta ovako reaguje. meni potpuno neobjasnjivo.
iz naseg studija 12 poena za kratku frizuru
- Guest
- Post n°15
uf, ko je čekao da mu takva kratka kosa preraste uši tačno zna zašto ljudi reaguju negativno. mislim, meni se sviđa Ideja te elfin frizurice, pogotovo ako žena ima oblik glave kao odri ili mišel vilijams i ako je nežne građe, može to mnogo lepo da bude. zeznuto je ako je loše sečeno, ako kvalitet kose ne podržava tu formu (pretanka, preoštra, etc), ako se predomisliš ... mnogo zamki.
sejlorka, marčelo je super no ja sam lenčuga da održavam to nešto što je on zamislio - da se ta kosa izlomi svaki put posle pranja (a kod mene je to svaki dan). inače, napravio je nekakav asimetrični neravni bob uz rezervu (čekamo da porastu šiške). o šiškama priča kao o mrtvoj mački ... predložio da utoplim pramenove, tamo oko nove godine kad dođu na red.
sejlorka, marčelo je super no ja sam lenčuga da održavam to nešto što je on zamislio - da se ta kosa izlomi svaki put posle pranja (a kod mene je to svaki dan). inače, napravio je nekakav asimetrični neravni bob uz rezervu (čekamo da porastu šiške). o šiškama priča kao o mrtvoj mački ... predložio da utoplim pramenove, tamo oko nove godine kad dođu na red.
- Post n°17
Evo, vracam ti tvoj avatar. Na!
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°18
gagorder wrote:uf, ko je čekao da mu takva kratka kosa preraste uši tačno zna zašto ljudi reaguju negativno. mislim, meni se sviđa Ideja te elfin frizurice, pogotovo ako žena ima oblik glave kao odri ili mišel vilijams i ako je nežne građe, može to mnogo lepo da bude. zeznuto je ako je loše sečeno, ako kvalitet kose ne podržava tu formu (pretanka, preoštra, etc), ako se predomisliš ... mnogo zamki.
E baš mi je drago za Marčela Sigurna sam da je OK i bez tog lomljenja, on stvarno dobro šiša.
Zbog ovog boldovanog sam i odustala. Nažalost, predebela sam ja za pixie/elfin, a čini mi se da je to ključno za totalni fejl. Možda kad smršam! :ljaksofon:
- Guest
- Post n°19
ne znam, ta misel vilijams mi bas nije nesto prenezne gradje, osim sto je sitna. oblik glave i crte lica su tu od veceg uticaja imho.
- Post n°20
ja sam potpuno na strani kratke kose i svako treba da je ima,misim kad sam ja,sa ovom mojom njuskom mogla da je iznesem moze svako...ali treba odrzavanje..
a ovde sam bila i debela i cupava
a ja bih da menjam boju a ne znam sta bih i gde bih,stojim u dm-u dva puta nedeljno po pola sata ispred police sa farbama,sedim na podu i prevrcem po katalozima i nemam pojma..fali mi moj frizer da mi ne da da menjam i da odrzava ovo sto imam a ne ovako kako sam pocela sa izrastcima i zutilom cu biti u boji meda za 3 meseca (
a ovde sam bila i debela i cupava
a ja bih da menjam boju a ne znam sta bih i gde bih,stojim u dm-u dva puta nedeljno po pola sata ispred police sa farbama,sedim na podu i prevrcem po katalozima i nemam pojma..fali mi moj frizer da mi ne da da menjam i da odrzava ovo sto imam a ne ovako kako sam pocela sa izrastcima i zutilom cu biti u boji meda za 3 meseca (
- Post n°21
plavaivy wrote:ja sam potpuno na strani kratke kose i svako treba da je ima
- Guest
- Post n°22
ajvi, kupi lorealov silver šampon za sedu kosu. ima kod cvrleta. ubija žutilo provereno, a koristiš ga tako - svako peto pranje i to malu količinu (mora malo da stoji).
nisam ja htela da kažem da žena mora da bude super slim da bi nosila kratku kosu, nego samo da su mi tako neke prozirne strukture najpodesnije za to. i u pravu je garoviks - više je do delikatnih crta lica, nego do tela. inače, moji kratkokosi favoriti su carey mulligan i maggie gyllenhaal - ova druga je sve samo nije neka mrvica od žene :)
joj što volim ovakve topike!
nisam ja htela da kažem da žena mora da bude super slim da bi nosila kratku kosu, nego samo da su mi tako neke prozirne strukture najpodesnije za to. i u pravu je garoviks - više je do delikatnih crta lica, nego do tela. inače, moji kratkokosi favoriti su carey mulligan i maggie gyllenhaal - ova druga je sve samo nije neka mrvica od žene :)
joj što volim ovakve topike!
- Post n°23
shishaj se, shishaj se!
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Guest
- Post n°24
Kad smo već kod konstitucije, ja bih da otvorim topik o hrono ishrani, pošto sam krenula sa tim i treba mi podrška, ali imam nekoliko dilema:
Prvo, premali je ovo forum, kolike su šanse da još neko fura hrono, možda bolje da ne otvaram.
Drugo, da li da otvorimo zajednički topik za hrono i lchf, pa da i ajvi doprinosi?
Treće, ako otvorim, da li da stavim na Senzualnost i lepotu ili na Kulinarstvo?
Prvo, premali je ovo forum, kolike su šanse da još neko fura hrono, možda bolje da ne otvaram.
Drugo, da li da otvorimo zajednički topik za hrono i lchf, pa da i ajvi doprinosi?
Treće, ako otvorim, da li da stavim na Senzualnost i lepotu ili na Kulinarstvo?
- Post n°25
Otvorite Lchf, mene to interesuje. Volem masno.
PS. Kako mrzim latinicno 'l'.
PS. Kako mrzim latinicno 'l'.