Ja sam samo hteo da primetim da ovaj film deli Red Scare-ovsku fascinaciju guzama i gaćicama. Bez brige, nije esploatacijski, a nije u pravom smislu ni fetišistički, više je kao fashion statement.
KINO KLUB: The Scary of Sixty-First (2021)
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
_____
my goosebumps have goosebumps
GHISLAINE GUILTY FIVE OUT OF SIX
— TrueAnon (@TrueAnonPod) December 29, 2021
_____
ova zemlja to je to
meni nije bio ni posebno edzi ni trolerski. sedamdeste dobro izgledaju! dasa ima talenta ako hoce da se uozbilji, nabaci malo ambicije i ubedjenja. i ako je ne kenseluju zbog glupiranja s aleksom dzonsom.
boomer je sto posto u pravu za bored to death. jaka asocijacija, nisam uspeo da je se otresem. meni sve to okej. verovatno zato sto mi se ovih dana sve dopada, jos od fafa me nijedan film nije razbeseneo. verovatno i zato sto nemam strpljenja ni razumevanja za horor -- ne dotice me da li je ispostovan i uspeo, jer kod mene nikad ne uspeva. tako da to sto/ako horor ne funkcionise jer nije dramski i psiholoski duboko posadjen, meni je okej ko ornamentika.
neko rece, sto isto misim da je skroz tacno, da je ovo film koji bi se svideo ricardu bordiju. da ga dasa nije rezirala.
boomer je sto posto u pravu za bored to death. jaka asocijacija, nisam uspeo da je se otresem. meni sve to okej. verovatno zato sto mi se ovih dana sve dopada, jos od fafa me nijedan film nije razbeseneo. verovatno i zato sto nemam strpljenja ni razumevanja za horor -- ne dotice me da li je ispostovan i uspeo, jer kod mene nikad ne uspeva. tako da to sto/ako horor ne funkcionise jer nije dramski i psiholoski duboko posadjen, meni je okej ko ornamentika.
neko rece, sto isto misim da je skroz tacno, da je ovo film koji bi se svideo ricardu bordiju. da ga dasa nije rezirala.
_____
ova zemlja to je to