Neću da otkrijem svoj status da li sam se vakcinisao ili ne. To je privatna stvar i po našem zakonu ko god te pita, ti na neki način možeš i da ga teretiš za to što te je pitao
Antivakseri i ostale stetocine
- Guest
- Post n°76
Re: Antivakseri i ostale stetocine
primitivna, bahata seljačina i neuki glupak od zla oca i gore matere, tzv Nole
- Post n°77
Svidja mi se opisCousin Billy wrote:primitivna, bahata seljačina i neuki glupak od zla oca i gore matere, tzv Nole
Neću da otkrijem svoj status da li sam se vakcinisao ili ne. To je privatna stvar i po našem zakonu ko god te pita, ti na neki način možeš i da ga teretiš za to što te je pitao
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°78
sportska porodica karić, nakaze i profiterčine, UvEk Uz SvOj NaRoD
- Post n°79
Mozda smo zaboravili prvi postulat SRN vlasti: podeli ljude po sto vise osnova. Ovo je isto ko ono - meni je jednako vazno misljenje zemljoradnicke zadruge i akademije. Ili kad pricaju kako je lako nekom u Beogradu. Nek se ljudi kolju oko bili cega, samo da ne misle o cemu ne zelimo da misle. Jedino sto ovo, kao i ratovi 90tih, odnosi zivote.
- Post n°80
Da, da, naravno.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Guest
- Post n°81
Onog ko se do sada nije vakcinisao, više niko neće ubediti, tačnije niko spolja. Imam ja par slučajeva. Samo se zatvore kao školjke kada im se to pomene, doživljavaju takve predloge kao ozbiljnu invaziju privatnosti od strane njima nepoznatih i vrlo snažnih sila. To je klasno pitanje nove generacije: ne vlasništvo nad sredstvima proizvodnje, ne identitetsko pitanje, ne ni pitanje materijalnog položaja, pa ni akademskog. To je, evo ja ću vam reći šta, organizovan, agresivan, zašto ne reći i hrabar, žilav, dobro ukorenjen u javnosti, izuzetno dobro finansiran otpor nečemu što ne postoji. Medicina nema nikakve šanse, ona je pregažena usput, u besomučnom jurišu na ništa.
Hteo sam da kažem nešto pametno sad i vizionarski a zapravo mi je ovo sve postalo malo smešno, živimo roman Roberta Antona Wilsona, stradavamo u biblijskom sukobu Jece Blablabić ex Tralalalović Treći Profil koja se bori protiv pedofilskog kabala iz reptilskih tunela. Kad kažem malo smešno pod time podrazumevam histeriju.
Hteo sam da kažem nešto pametno sad i vizionarski a zapravo mi je ovo sve postalo malo smešno, živimo roman Roberta Antona Wilsona, stradavamo u biblijskom sukobu Jece Blablabić ex Tralalalović Treći Profil koja se bori protiv pedofilskog kabala iz reptilskih tunela. Kad kažem malo smešno pod time podrazumevam histeriju.
- Post n°82
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°83
sve ovo 'Jece Blablabić ex Tralalalović' sam iz nekog razloga pročitala kao jelena lalatović i zanemela
- Post n°84
Cousin Billy wrote:Onog ko se do sada nije vakcinisao, više niko neće ubediti, tačnije niko spolja. Imam ja par slučajeva. Samo se zatvore kao školjke kada im se to pomene, doživljavaju takve predloge kao ozbiljnu invaziju privatnosti od strane njima nepoznatih i vrlo snažnih sila. To je klasno pitanje nove generacije: ne vlasništvo nad sredstvima proizvodnje, ne identitetsko pitanje, ne ni pitanje materijalnog položaja, pa ni akademskog. To je, evo ja ću vam reći šta, organizovan, agresivan, zašto ne reći i hrabar, žilav, dobro ukorenjen u javnosti, izuzetno dobro finansiran otpor nečemu što ne postoji. Medicina nema nikakve šanse, ona je pregažena usput, u besomučnom jurišu na ništa.
Još jednom, večni Ambrozićev opis nacionalnog karaktera: oštro i bezveze
- Post n°85
Cousin Billy wrote:Onog ko se do sada nije vakcinisao, više niko neće ubediti, tačnije niko spolja. Imam ja par slučajeva. Samo se zatvore kao školjke kada im se to pomene, doživljavaju takve predloge kao ozbiljnu invaziju privatnosti od strane njima nepoznatih i vrlo snažnih sila. To je klasno pitanje nove generacije: ne vlasništvo nad sredstvima proizvodnje, ne identitetsko pitanje, ne ni pitanje materijalnog položaja, pa ni akademskog. To je, evo ja ću vam reći šta, organizovan, agresivan, zašto ne reći i hrabar, žilav, dobro ukorenjen u javnosti, izuzetno dobro finansiran otpor nečemu što ne postoji. Medicina nema nikakve šanse, ona je pregažena usput, u besomučnom jurišu na ništa.
Kad Kauboj svrati, mislim da bi bio red da mu kazemo: "jeli smo govna, sve si bio u pravu, narod je stoka".
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°86
Vilmos Tehenészfiú wrote:Cousin Billy wrote:Onog ko se do sada nije vakcinisao, više niko neće ubediti, tačnije niko spolja. Imam ja par slučajeva. Samo se zatvore kao školjke kada im se to pomene, doživljavaju takve predloge kao ozbiljnu invaziju privatnosti od strane njima nepoznatih i vrlo snažnih sila. To je klasno pitanje nove generacije: ne vlasništvo nad sredstvima proizvodnje, ne identitetsko pitanje, ne ni pitanje materijalnog položaja, pa ni akademskog. To je, evo ja ću vam reći šta, organizovan, agresivan, zašto ne reći i hrabar, žilav, dobro ukorenjen u javnosti, izuzetno dobro finansiran otpor nečemu što ne postoji. Medicina nema nikakve šanse, ona je pregažena usput, u besomučnom jurišu na ništa.
Kad Kauboj svrati, mislim da bi bio red da mu kazemo: "jeli smo govna, sve si bio u pravu, narod je stoka".
+1
i ne samo to. sve je bio u pravu. ds je ipak bio bolji od radikala
- Guest
- Post n°87
mislim da grešite, ne verujem da je tada znao za ivermektin
- Post n°88
pa u pravu je i isprali su ti čim ti nije jasno da nema svrhe objašnjavati se sa takvim kretenomMargit Savović wrote:Ne znam jesam vam ovde nakucala onaj moj dijalog sa taksistom nekad pred koronu. Mrrtva pospana sam sela pozadi, a on je krenuo nesto da prica o tome kako nam Trilaterala sklapa vladu. I ja tako pospana sa kocnicama koje su popustile pitam coveka da li je Zemlja ravna. On meni kaze: ti sigurno mislis da je sfera?! Ja bacim dva najprostija argumenta koji ruse teoriju o Zemlji kao ravnoj ploci, on mene ubedjuje da su mi isprali mozak Amerikanci.
- Post n°89
Били, наш један заједнички другар, у контакту са милион људи, приде гојазан.
Кад је могло да се улети на Сајам, ја га се одмах сетио и позвао, а он у фазону ма нису још испитане.
И тако у априлу закачи, на сву срећу блаже, али је после мало занемоћао.
Негде летос се вакцинисао (верујем због путовања). И даље не верује да су испитане довољно
Најлуђи део:
Неколико Недеља после друге дозе имао температуру само један дан, и позитиван резултат
Типа за пола године имао сендвич две дозе између два позитивна...
Кад је могло да се улети на Сајам, ја га се одмах сетио и позвао, а он у фазону ма нису још испитане.
И тако у априлу закачи, на сву срећу блаже, али је после мало занемоћао.
Негде летос се вакцинисао (верујем због путовања). И даље не верује да су испитане довољно
Најлуђи део:
Неколико Недеља после друге дозе имао температуру само један дан, и позитиван резултат
Типа за пола године имао сендвич две дозе између два позитивна...
- Post n°90
U Crnoj Gori je od 1. augusta do danas od posljedica Covid infekcije preminulo 17 osoba mlađih od 40 godina i sve su bile nevakcinisane, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje (IJZ).
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°92
Ko prati drustvene mreze, sigurno je video da antivakseri pricaju o mladoj zubarki iz Kovacice, koja se vakcinisala (triput!) i umrla od korone. Guess what, nije se vakcinisala uopste, o cemu sada otvoreno govore njene kolege. Promovisala je vakcinu (i SNS, sto sada nije bitni) na FBu, ali se sama nije vakcinisala "jer je htela da zatrudni" (o toj gluposti, neki drugi put). Naravno, ovo ne samo da nije sprecilo antivaksere da sire lazi, nego sada pricaju da nine ni umrla od kovida, nego od tromba, odnosno, vakcine.
Poštovana, čitam raznorazne komentare po sistemu "svi znaju sve" i ne bih uopšte da ih komentarišem-gubim vreme!
— Dr Predrag S. Miletić (@PredrMiletic) October 19, 2021
Dodao bih samo da se dr Ivana nije vakcinisala zbog planirane trudnoće i da nije bila protiv vakcinacije. Profesionalna obaveza je biti pro vakcina. Laka joj zemlja
_____
- Post n°94
Počelo je tako što mi je ukazao da ja ne znam šta sam primila i da ću tek da vidim kako će da mi se odrazi na imunitet. Ja kažem kako su to špekulacije i da mora da mi da nešto rock solid da stoji iza tvrdnje da ove vakcine ometaju imunitet. Onda se brzo prelazi na problem što kako to da mi treba treća doza ako je vakcina dobra. Ja kažem da ću ja primiti i desetu ako treba za ovog neprijatelja, a onda se složi da je treba ali da ne treba da namećem drugima. I onda kreće teza da je sve sa agendom da se uspostavi potpuna kontrola nad ljudima, ja tu krenem da spirališem nizbrdo psihički. Stvar je u tome da ja ne vidim oČiGLedNe stvari. I kad me pitao da li mislim da je Kinez pojeo pogrešnog šišmiša, rekla sam da ja zaista ne tvrdim i ne stojim čvrsto niti iza jedne teorije, ali da ako me pita dajem solidnu verovatnoću da je slučajan lab leak. I onda se prenebregne u potpunosti to slučajan, nego se povezuje sa glasanjem poštom i Trampovim gubitkom izbora.Erős Pista wrote:Pa šta kaže šestokolonaš, kako se brani od tvojih argumenata?
BTW, mislim da si ti jedina osoba za koju uopšte ima smisla da priča s njim o tome.
- Post n°95
Pa da, ne moze da se prica o jednoj temi, nego mora o hijadu, onda moze u svakom trenutku da se izvadi dzoker iz rukava. A tacno nek je i namerni lab leak u pitanju (sto niko normalan ne tvrdi), opet treba primiti vakcinu.
_____
- Post n°97
pa to. pobijes im jednu tvrdnju odmah skoce na drugu ko navijeni, a ni ne kazu za prvi npr da su pogresili. ne jebu zivu silu
- Post n°99
NYT, MSNBC, Newsweek, & AP all mention Colin Powell being fully vaccinated in their headlines, but don’t mention that he was immunocompromised from multiple myeloma. pic.twitter.com/vSdQu7iMQ5
— Caroline Orr Bueno, Ph.D (@RVAwonk) October 18, 2021
- Post n°100
I Parkinsona pride:
https://www.cnn.com/2021/10/18/health/colin-powell-multiple-myeloma-covid-19-wellness/index.htmlPowell was fully vaccinated, but a source close to the matter confirmed to CNN he had multiple myeloma, a type of blood cancer that would have affected his immune response to the vaccine, and made it difficult to fight the virus.
Peggy Cifrino, Powell's chief of staff, said Powell, 84, also had Parkinson's disease, a neurodegenerative disorder.