Antivakseri i ostale stetocine
- Post n°277
Re: Antivakseri i ostale stetocine
ficfiric wrote:Erős Pista wrote:I još nešto iz grada Niša. Ovi ljudi su ozbiljne, ozbiljne psihopate.
Kon i Tiodorovic se nikad nisu pitali za bilo sta ali ne mogu da ne primetim kako su menjali svoju pricu da bi bili pokrice PoliTIcKom DeLu KS. Za mene su oni isto sto i Miroljub Petrovic ili Alen Azaric. Ako im je ludilo u cijem su kreiranju ucestvovali, stiglo pod prozor - neka je
400k dinala mesecno (by M.St.Protić )
- Post n°278
Btw, nemam nista protiv ovih protesta. Mera koja je doneta je kretenska. Ako gledamo kakav je efekat na sirenje zaraze, nema efekta.
Jedini efekat mere je to da Haaarppp vrat kukasti krst u avatar i da onaj matorac mlati stapom dok prica kako se maze pavlovicevom mascu a mi treba da se zgrazavamo nad tim. Neka setaju po ulici, bas me briga, na otvorenom su i ima socijalne distance - setnja nece uticati na sirenje virusa.
Znaci, mera nije doneta zbog virusa nego da potpali svadju. U tome ne bih ucestvovao
Jedini efekat mere je to da Haaarppp vrat kukasti krst u avatar i da onaj matorac mlati stapom dok prica kako se maze pavlovicevom mascu a mi treba da se zgrazavamo nad tim. Neka setaju po ulici, bas me briga, na otvorenom su i ima socijalne distance - setnja nece uticati na sirenje virusa.
Znaci, mera nije doneta zbog virusa nego da potpali svadju. U tome ne bih ucestvovao
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°279
Sve tacno, ali dozvoli da niko nikada nije dolazio pod prozor bilo kome iz vlasti. Dolazak pod Vucivev prozor bi bio tretiran kao pokusaj atentata, a vrv isto vazi i za fruge ljude iz vlasti. Secam se nekog Teofilovog txta iz prosle devedesetih, kad je masa isla ispred kuce Gorice Gajevic da joj skandir, i Teofil je pisao nesto u fazonu, dajmo, nemojmo, to se ne radi, itd. I gle sad ovo.
Takodje, ovo je sastavni deo Vucicevog projekta skretanja paznje sa sebe i svoje odgovornosti, a mozda i pritiska na mEDiCiNsKi dEo KS koji predlaze ozbiljnije mere.
Takodje, ovo je sastavni deo Vucicevog projekta skretanja paznje sa sebe i svoje odgovornosti, a mozda i pritiska na mEDiCiNsKi dEo KS koji predlaze ozbiljnije mere.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°280
Erős Pista wrote:Sve tacno, ali dozvoli da niko nikada nije dolazio pod prozor bilo kome iz vlasti.
Istina ali daj sta das
Erős Pista wrote:Takodje, ovo je sastavni deo Vucicevog projekta skretanja paznje sa sebe i svoje odgovornosti, a mozda i pritiska na mEDiCiNsKi dEo KS koji predlaze ozbiljnije mere.
Njih nema sta da pritiska, samo skretanje paznje sa sebe. Uveo je kretenske mere bez ikakvog efekta i evo, nama ce biti kriva ona pevacica a njima ce biti krivi levicari.
— Šesta kolona (@haarppp) October 25, 2021
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°281
Mene ovo bas dosta potresa koliko god mi bilo muka od Kona i Tiodorovica. Mnogo volim nasilje u politickoj borbi, ali ovo je na pogresnom mestu.
Za vikend je bio i protest radnika EPS-a protiv one smradine Grcica koji spijunira i maltretira zaposlene. I onda onaj dosta lepo artikulisani smenjeni vodja sindikata apeluje na Vucica da utice na to da se smeni Grcic.
Grcic i Kon su samo Vucicevi pipci, ali ta optika jos uvek nije dominantna.
Za vikend je bio i protest radnika EPS-a protiv one smradine Grcica koji spijunira i maltretira zaposlene. I onda onaj dosta lepo artikulisani smenjeni vodja sindikata apeluje na Vucica da utice na to da se smeni Grcic.
Grcic i Kon su samo Vucicevi pipci, ali ta optika jos uvek nije dominantna.
- Post n°282
Margit Savović wrote:Mene ovo bas dosta potresa koliko god mi bilo muka od Kona i Tiodorovica. Mnogo volim nasilje u politickoj borbi, ali ovo je na pogresnom mestu.
Bas tako. Isto se osecam.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°283
Zbog raspada zdravstva uzrokovanog koronom, umrlo je vise od 30 000 ljudi. Za to su odgovorni oni koji su donosili mere ali i otvaraci usta poput Kona. Ej, trideset hiljada mrtvih! Sta god da im se desi, malo je.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°284
ALBANAC IZ PRISTINE PREDVODIO PROTEST U BEOGRADU: Priveden Đemšit Arifi, u istragu uključeni BIA i SBPTE
(Kurir)
(Kurir)
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°285
EVO KO PREDVODI PROTESTE U BEOGRADU! Priveden Đemšit Arifi, policija uključuje BIA i SBPTE!
Đemšit Arifi (35), rodom iz Prištine priveden je u policijsku stanicu Stari grad jer prilikom legitimacije kod sebe nije imao ličnu kartu
Kako je utvrđeno, Arifi je aktivno učestvovao u usmeravanju okupljenih tokom protesta, kao i u blokadi saobraćaja.
Đemšit Arifi nema prebivalište u Republici Srbiji. U postupak će biti uključena i BIA (Bezbednosno informativna agencija) i SBPTE (Služba za borbu protiv terorizma i ekstremizma).
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°286
rade na jedini nacin na koji umeju sta ces
_____
????
- Post n°287
Đemšit Arifi, na srpskom Dragan Đilas.
_____
- Post n°289
Tja, na cijoj strani da budem ja autosovinista
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°290
Na strani virusa
_____
????
- Post n°291
Ok, stampam majicu Svi smo mi Jamshit
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°292
Идеш на врата некоме ко ради свој посао. Макар и лоше. Умишљаш да је то демократско право. Веће од права на мирно становање.
— Вјерица Радета (@VjericaR) October 25, 2021
Па ови што то раде су за лудницу.
- Post n°293
Šta li će Radeta da napiše kad sazna za Hrtkovce ili Barbaliće?
_____
- Post n°294
zamisli proziva te Vjerica Radeta
- Post n°295
Komentar ispod teksta o avaks doktorki koja je umrla od kovida:
— Radomir Martin (@radomir_martin) October 26, 2021
"Svaka cast doktorki sto je mislila svojom glavom, takvi nam doktori trebaju koji se ne boje sistema, vecna slava i hvala."
_____
- Post n°297
Živeli mrtvi heroji!
_____
- Post n°298
Najveći zlikovci prema "njima", bili su iz redova "njihovih", jer su ih svesno žrtvovali.
— Tzar džungle (@Tzar_dzungle) October 26, 2021
_____
- Post n°299
ljudi te samo podsećaju da ne radiš drugima
— Šesta kolona (@haarppp) October 26, 2021
ono što su nacisti radili tvom narodu,
da nikoga ne prisiljavaš na medicinske intervencije
na koje dobrovoljno ne pristaju. https://t.co/UjT4I8xj7n
_____
- Post n°300
ficfiric wrote:Zbog raspada zdravstva uzrokovanog koronom, umrlo je vise od 30 000 ljudi. Za to su odgovorni oni koji su donosili mere ali i otvaraci usta poput Kona. Ej, trideset hiljada mrtvih! Sta god da im se desi, malo je.
Ovo nije samo protiv Kona i Tiodorovića, ovo je usmereno protiv svih lekara. Vlast je uspela da sav bes preusmeri prema jednoj struci. O lekarima se sad među antivakserima bez oklevanja govori kao o nacistima. Na kraju će se desiti nešto strašno.
_____