Bosna i Hercegovina
- Post n°426
Re: Bosna i Hercegovina
Nije teško razumeti da se ovo ne odnosi na masovne ubice.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°427
Masovne ubice prolaze, juče pominjani Siniša Cvjetan npr. Turci sa liste su uglavnom Gulenovci.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°428
Novinska agencija Republike Srpske - SRNA obilježiće danas u Bijeljini krsnu slavu Blagovijesti
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°429
raskidaju se neka vekovna prijateljstva
- Post n°431
ficfiric wrote:Novinska agencija Republike Srpske - SRNA obilježiće danas u Bijeljini krsnu slavu Blagovijesti
Вести које нису тог типа ни не објављују?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°432
Kristijan Šmit visoki predstavnik u BiH upotrijebio je danas bonska ovlaštenja i poništio Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske.
Ovaj Zakon Narodna skupština Republike Srpske je usvojila 10. februara ove godine.
“Suspendovao sam primjenu Zakona do ocjene Ustavnog suda kako bi se izbjegle negativne pravne reprekusije za građane i potencijalne investitore. Danas proširujem i zabranu raspolaganja državnom imovinom kako bi je uskladio s odlukama Ustavnog suda", istakao je Šmit.
Dodao je da se ovom odlukom jasno daje do znanja da samo država Bosna i Hercegovina može raspolagati državnom imovinom odnosno uređivati vlasništvo nad državnom imovinom, što se primjenjuje na sve nivoe vlasti u BiH.
Kako kaže ovo ne znači da se državna imovina ne treba raspodijeliti između entiteta, države i drugih nivoa.
"Zakon koji su usvojile vlasti Republike Srpske narušile bi pravnu bezbjednost i investiciono okruženje", naveo je Šmit.
Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je za Srnu da je imovina Republike Srpske imovina Republike Srpske i tu ne pomažu ni bonska, niti bilo kakva ovlaštenja.
- Najbolji sinovi Republike Srpske nisu izginuli da bi neizabrani Nijemac Christian Schmidt krčmio ono za šta su dali najvrednije - rekao je Dodik Srni upitan da prokomentariše odluku njemačkog diplomate Christiana Schmidta da je obustavio Zakon o nepokretnoj imovini Republike Srpske koja se koristi za funkcionisanje javne vlasti.
Dodik je podsjetio da je pitanje imovine riješeno 1995. godine u Dejtonu i "samo neizabrani i nepotvrđeni stranac, poput Christiana Schmidta, može da se bavi pitanjima koja su u Ustavu BiH već riješena".
On je ocijenio da je potez Schmidta kič i šund politike na koju su ga natjerali oni koji su pitanje imovine protivustavno aktuelizovali.
"Partnere u FBiH pozivam da se poštuju Ustav BiH i Dejtonski mirovni sporazum, a gospodinu Schmidtu preporučujem da kupi kartu za Njemačku u jednom pravcu. Danas mu je istekao godišnji odmor", rekao je Dodik.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°433
"Negativne pravne reperkusije za gradjane i potencijalne investitore," pa majku li ti svapsku jebem.
I posle budale pricaju da je Nemacka previse kaznjena 1918. Ne, trebala je biti rasparcana, ne kao 1945. vec na 40+ delova, da se nikada vise ne sastavi. I da onda drugi odredjuju sta ce sa svojim sumama, vodama i nekretninama, kako bi se zastitili potencijalni investitori.
I posle budale pricaju da je Nemacka previse kaznjena 1918. Ne, trebala je biti rasparcana, ne kao 1945. vec na 40+ delova, da se nikada vise ne sastavi. I da onda drugi odredjuju sta ce sa svojim sumama, vodama i nekretninama, kako bi se zastitili potencijalni investitori.
- Post n°434
Ma Dodo je gotov. Niko nece ratovati, mislim da ce ga samo uhapsiti nekog dana i cao. Previse je gluposti napravio.
- Post n°435
To sto je "Dodo" gotov ne znaci da neko treba da se odrekne svojih suma ili zgrada, na primer.
- Post n°436
On svojom "politikom" nikad nece progurati sta god da hoce sa tim sumama i gorama.
- Post n°437
Kič und šund, karta u jednom pravcu, kraj godišnjeg, falit će međed.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°438
"Posto nema novinara..." Valjda je hteo reci da nema ko da ga snima, sta li...
- Post n°440
Čak ga i Nebojša Kрстич napušava na tw.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°441
Evo još jednih kandidata za Vučićev Autan
Oboriše čoper na zemlji, only in Bosnia
Oboriše čoper na zemlji, only in Bosnia
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°442
Dodikovci bi trebali ovo uzeti kao argument da Bosna pripada ruskom svetu. Prevrnuti helikopter, nisam znao da je moguće.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°443
https://pescanik.net/sjecanje/
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°444
Nije najgore biti stranac u svom plemenu. Najgore je postati stranac u svom plemenu ostajući ono što jesi. To je mindfuck. Nine on bio stranac u svom plemenu tada (ocigledno je sa.slika), nego to vise nije to pleme.
To je.ono sto ja pricam ljudima kojima.treba to pricati - nekoga krivite sto se oseca kao Jugosloven? Sta je nenormalno da se covek oseca onim u cemuje rodjen, ne znam sta ima normalnije od toga. - Znam, ali toga vise nema - pa ne.pricam ja o politickoj stvarnosti, nego o individualnom dozivljaju sopstvenog identiteta.
To je.ono sto ja pricam ljudima kojima.treba to pricati - nekoga krivite sto se oseca kao Jugosloven? Sta je nenormalno da se covek oseca onim u cemuje rodjen, ne znam sta ima normalnije od toga. - Znam, ali toga vise nema - pa ne.pricam ja o politickoj stvarnosti, nego o individualnom dozivljaju sopstvenog identiteta.
- Post n°445
Oko Dodika svi pjevaju, ali ne i on.
— TV N1 Sarajevo (@N1infoSA) April 20, 2022
Uživo pratite: https://t.co/p5lbJADHEb pic.twitter.com/7Hzv1I6wew
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°446
Emir Suljagić
@suljagicemir1
·
9h
5. sa liderima sitnog zuba i glasnogovornicima ruskih interesa na na Balkanu, poput Zorana Milanovića HR će stalno biti u sukobu sa komšijama na koje je najvitalnije upućena. Što je tragično, jer kao i četrdesetih i devedesetih godina prošlog vijeka, HR je najveća nada svih nas.
He tells it like it is.
@suljagicemir1
·
9h
5. sa liderima sitnog zuba i glasnogovornicima ruskih interesa na na Balkanu, poput Zorana Milanovića HR će stalno biti u sukobu sa komšijama na koje je najvitalnije upućena. Što je tragično, jer kao i četrdesetih i devedesetih godina prošlog vijeka, HR je najveća nada svih nas.
He tells it like it is.
_____
????
- Post n°447
Emira za Emira!
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°448
Nista cudno, ta bitanga tvrdi da je Jasenovac cetnicka izmisljotina, da su Bosnjaci iz Handzar divizije ostavili potomstvu da resi cetnike u amanet, a kada je imenovan za direktora memorijalnog centra u Potocarima (sto nesto govori i o tome) odmah je cacu sahranio u njemu kao zrtvu "srebrenickog genocida" iako je ovaj poginuo 3 godine ranije par desetina kilometara odatle.
- Post n°449
Protivnik sam bilo kakvog sukoba i nikakvog ratnog sukoba u BiH nema ni na vidiku. Tvrdnjom da je Sarajevo spoj austrougarske i osmanske arhitekture, Murphy potvrđuje da ne postoji BiH, već samo osvajačka kultura, kaže Dodik komentarišući tvrdnje Marfija, objavljene na svom blogu.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.