by Guest Sun Nov 21, 2021 11:11 am
Ne mogu da uhvatim Draška Stanivukovića ni za glavu ni za rep. Presrećno se zavalio u tabloidsko blato, ponaša se kao da je postao gradonačelnik da bi mogao da za Alo
ni demantuje ni potvrđuje svoje ljubavne avanture
Govori da je u toku opšta kriza morala koja je novinarstvo svelo na borbu za klikove, on je naime iznad toga
A tu je i Tanja Savić, koja objašnjava da samo debeli ljudi hejtuju njenu vezu sa Draškom, pošto su debeli i sede kući i hejtuju.
I tu je i Draškova baba Gospava, koja se uvek javlja na telefon da prokomentariše nešto u vezi sa svojim unuka koji ima, sudeći po njenim rečima, nepriličan nivo autonomije u odnosu na babu pa uzima sebi slobodu da samostalno bira ljubavnice umesto da mu baba to isprovodadžiše.
Ne razumem tog lika, nemam kulturni obrazac za koji mogu da se uhvatim, nejasan mi je enterijer njegove kuće, jeste to seljana ali sa jednom psihopatski kompulzivnom crtom, kao da je kuću ukrasila žena mafijaša iz Nju Džersija koja je od dosade došla do ruba samoubistva. i ta narcisoidnost da u svojoj kući pokazuješ uramljene portrete...samog sebe, da živiš okružen podsetnicima na to koliki si ti samom sebi kralj. To su nivoi edipalnosti i privilegovanosti do kojih se teško doseže i ja ne umem da dešifrujem kulturni model u kome Draško Stanivuković obitava. Kao vanzemaljac mi je. Ili kao deepfake na temu "političar iz bogate porodice, i sa skandaloznim ljubavnim životom".