Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Srpska pravoslavna crkva

ficfiric

Srpska pravoslavna crkva - Page 38 Empty Re: Srpska pravoslavna crkva

Post by ficfiric Mon Nov 20, 2023 5:12 am

Janko Suvar wrote:
    ficfiric wrote:Jebo te Vucic Srpska pravoslavna crkva - Page 38 2304934895
    Tvoj deda je bio svestenik (sam si rekao)... Jel slavio bedu i mrzeo ljude? Jel ih terao da se plase strasnog cike na nebu?

I pradeda... jbg, morali su da ne bi dobili otkaz, imali su decu, itd

_____

Uprava napolje!

Janko Suvar

Post by Janko Suvar Mon Nov 20, 2023 5:15 am

A smesno (odnosno tuzno je) kad pise o tome sto zna, o pravu, procesnim pravima, ocigledno je izuzetno obrazovana i pametna osoba u pitanju, ocigledno posvecena uzvisenim idealima, kao sto je jednakost pred zakonom i zastita najmanjeg coveka gradjanina pred represijom drzave. 

i onda samo u pravoslavlju ima suvenir da se kupi i u crkvi te teraju da se plasis boga. Nacelno su tako debilni svi eksperti koje sam upoznao. Skolu treba zabraniti opcenito.

_____
    ????
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Mon Nov 20, 2023 5:17 am

ficfiric wrote:
    Janko Suvar wrote:
    Tvoj deda je bio svestenik (sam si rekao)... Jel slavio bedu i mrzeo ljude? Jel ih terao da se plase strasnog cike na nebu?

I pradeda... jbg, morali su da ne bi dobili otkaz, imali su decu, itd
    vidis sta ti je bradati pervertit, ima decu
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Nov 20, 2023 5:18 am

Čisto da razjasnimo o čemu je ovde reč da trol ne bi mogao da nastavi da troluje do beskonačnosti i nazad. Nije pitanje zašto neko misli da neko drugi na tviteru lupa gluposti, da je ispao kreten, da je ostrašćen ili da je naprosto u krivu - za tako nešto nije potrebno nikakvo objašnjenje. Pitanje je, zašto je prikladan i uobičajen odgovor na tako nešto postalo nazivanje druge osobe ustašom i kačenje mimova iz režimskog propagandnog uratka "Dara iz Jasenovca". Za to nema objašnjenja, jer to čvorići u ovoj propagandnoj mreži nisu sami smislili, niti odlučili, nego naprosto prenose, pa je tako jednog dana Pavle Grbović shooki, drugog je Dokona popadija ustaškinja, a trećeg to možeš postati i ti, građanine.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    ficfiric

Post by ficfiric Mon Nov 20, 2023 5:20 am

Btw, gde DP tvrdi da samo pravoslavlje plasi ljude i prodaje im dzidzabidze?

_____

Uprava napolje!

Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Nov 20, 2023 5:21 am

U Jasenovcu, dok kolje srpsku decu.

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Janko Suvar

Post by Janko Suvar Mon Nov 20, 2023 5:23 am

ficfiric wrote:Btw, gde DP tvrdi da samo pravoslavlje plasi ljude i prodaje im dzidzabidze?
    Докона Попадија
    @DokonaPopadija
    Niko ogoljenije i iskrenije ne mrzi ljude više od sprske pravoslavne crkve, niko udarnije ne kinji ljude i uči da se plaše boga, tera u stid i sramotu, ali ljudi su izgleda mazohisti i vole da se plaše i da budu poniženi.
    ficfiric

Post by ficfiric Mon Nov 20, 2023 5:27 am

To je ciscenje sopstvenog dvorista Srpska pravoslavna crkva - Page 38 1844795956 siguran sam da isti takav stav ima i o drugim crkvama Srpska pravoslavna crkva - Page 38 1844795956

Srpska pravoslavna crkva - Page 38 Lennon10

_____

Uprava napolje!

Janko Suvar

Post by Janko Suvar Mon Nov 20, 2023 5:47 am

Erős Pista wrote:Čisto da razjasnimo o čemu je ovde reč da trol ne bi mogao da nastavi da troluje do beskonačnosti i nazad. Nije pitanje zašto neko misli da neko drugi na tviteru lupa gluposti, da je ispao kreten, da je ostrašćen ili da je naprosto u krivu - za tako nešto nije potrebno nikakvo objašnjenje. Pitanje je, zašto je prikladan i uobičajen odgovor na tako nešto postalo nazivanje druge osobe ustašom i kačenje mimova iz režimskog propagandnog uratka "Dara iz Jasenovca". Za to nema objašnjenja, jer to čvorići u ovoj propagandnoj mreži nisu sami smislili, niti odlučili, nego naprosto prenose, pa je tako jednog dana Pavle Grbović shooki, drugog je Dokona popadija ustaškinja, a trećeg to možeš postati i ti, građanine.
    imam i za to objasnjenje. 

zato sto nije glupa, ostrascenja i u krivu nacelno, nego se tako zadrt, parohijalan i sovinisticki pogled na svet pojavi samo kad se prica o pravoslavlju i Srbima. A ta politika je imala svoj konkretni izraz vec jednom u hrvatskom fasizmu. 

to ti ko kad neko napise "joj srbijo na sta si spala, lik iz bangladesa vozi autobus u beogradu" pa mu neko odgovori sa "hitler liked your post" i ovaj njen post bi mogao lajkovati Pavelic, zato sto joj je jedna toliko ubiquitous stvar kao sto je gift shop naveo na rent o zlu SPC.  Ja ne nalazim da je to previse ostra kritika. Niti da je uvredljiva prema zrtvama pravih hrvatskih fasista kao sto nije ovo sa Hitlerom uvredljivo prema istim. 

A sa rezimom nema nikakve veze.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Nov 20, 2023 5:58 am

Ovako izgleda kad čvorić umisli da nije čvorić, nego prava osopa. Režim snimi film, režim koristi motive iz tog filma da sistematski blati i zastrašuje kritičare i opozicione političare, režimski prvaci, mediji, botovi, ponavljaju iste mimove u iste svrhe, a čvorić ponavlja to isto i kaže - ovo nema nikakve veze s režimom.

_____

Janko Suvar

Post by Janko Suvar Mon Nov 20, 2023 6:02 am

Janko Suvar wrote:
    Solus_Rex wrote:  
    Srpska pravoslavna crkva - Page 38 1200px-Usta%C5%A1e_symbol.svg
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Mon Nov 20, 2023 6:02 am

eo opravio sam, jebo vas Vucic sve zajedno

_____
    ????
    fikret selimbašić

Post by fikret selimbašić Mon Nov 20, 2023 6:16 am

Janko Suvar wrote:eo opravio sam, jebo vas Vucic sve zajedno

Stavi bar pravi ustašku značku, ovo je neka gruba skica sa wikipedije, kad je već ustašluk tu oko nas, onda neka bude originalni a ne onaj iz Bokanovih igrokaza Srpska pravoslavna crkva - Page 38 2304934895

Srpska pravoslavna crkva - Page 38 Grb-ustaskog-pokreta-ndh-slika-94395157

_____
    Međuopštinski pustolov.

Zli stolar.
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Mon Nov 20, 2023 6:18 am

bukmarkovacu dimam za ubuduce, hvala

_____
    ????
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Nov 20, 2023 6:22 am

Poznato je da su slowaci ubijale i pokatolicavale Srbe zato sto SPC ima prodavnice suvenira, kao i zato sto su smatrale da pravoslavlje "kinji ljude i uči da se plaše boga, tera u stid i sramotu". Zato je jedino logicno da onog ko kritikuje SPC zbog ovih stvari nazovemo ustasom.

_____

Janko Suvar

Post by Janko Suvar Mon Nov 20, 2023 6:26 am

Erős Pista wrote:Poznato je da su slowaci ubijale i pokatolicavale Srbe zato sto SPC ima prodavnice suvenira, kao i zato sto su smatrale da pravoslavlje "kinji ljude i uči da se plaše boga, tera u stid i sramotu". Zato je jedino logicno da onog ko kritikuje SPC zbog ovih stvari nazovemo ustasom.
    ne radi ti ovo bas najbolje ostape
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Mon Nov 20, 2023 6:30 am

Erős Pista wrote:Poznato je da su slowaci ubijale i pokatolicavale Srbe zato sto SPC ima prodavnice suvenira, kao i zato sto su smatrale da pravoslavlje "kinji ljude i uči da se plaše boga, tera u stid i sramotu". Zato je jedino logicno da onog ko kritikuje SPC zbog ovih stvari nazovemo ustasom.
    poznato je da su hrvatski fasisti od svojih komsija Srba, cije su verske i kulturne prakse efektivno potpuno iste kao njihove, prvo napravili nesto strano i zlo (zandarme, hegemoniste, velikosrbe, nearijevce, romeje), da bi ih se posle tako drugacije i zle moglo ubiti. 

to ona sad radi, kad od sasvim normalne prakse (da kupis suvenir ko sto sam ja kupio u katolickoj crkvi i verovatno svako od nas), pravi dokaz da su to bradati pervertiti i da kinje i mrze ni manje ni vise nego - ljude.

Edit: moram da idem da radim pozivam Nou Kantrija da dodje i kaze othering pa da idemo svi u kurac
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Mon Nov 20, 2023 6:42 am

Janko Suvar wrote:
    poznato je da su hrvatski fasisti od svojih komsija Srba, cije su verske i kulturne prakse efektivno potpuno iste kao njihove, prvo napravili nesto strano i zlo (zandarme, hegemoniste, velikosrbe, nearijevce, romeje), da bi ih se posle tako drugacije i zle moglo ubiti. 

to ona sad radi, kad od sasvim normalne prakse (da kupis suvenir ko sto sam ja kupio u katolickoj crkvi i verovatno svako od nas), pravi dokaz da su to bradati pervertiti i da kinje i mrze ni manje ni vise nego - ljude.

Edit: moram da idem da radim pozivam Nou Kantrija da dodje i kaze othering pa da idemo svi u kurac

Po toj logici i komunisti su fašisti. Što je naravno besmislica.
    Janko Suvar

Post by Janko Suvar Mon Nov 20, 2023 6:42 am

Da kazem i ovo, kad ne bi mogao u hramu sv save da kupis torbu, maramu, slagalicu i USB, kao suvenirr, onda bi ta ista osoba , i ti isti ljudi rekli: "Jel vidis kako ja kad odem kao turista u katolicku crkvu, tamo kupim sve to, a ovde ovde kod nas samo neka brojanica i sveca. Kako je to nase sve nazadno i zatvoreno, njihovo ide u korak sa vremenom. "

Jer nas mrze, sta god uradili, mrze nas samo zato sto postojimo. To je autosovnizam, duh samoporicanja, kako god hocete da zovete - u krajnem ishodistu Starceviceva nauka.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Nov 20, 2023 6:46 am

Dokona popadija od svojih komšija Srba pravi hegemoniste, nearijevce i Romeje, kako bi ih tako zle mogla ubiti. Sve je jasno. Potpuno logičan tok misli, koji se sasvim sigurno prirodno odvio u čvorićevoj glavi.

_____

Janko Suvar

Post by Janko Suvar Mon Nov 20, 2023 6:50 am

pa ja znam da nisi tolko retardiran, al mozes da se pravis da jesi, ako ti to nesto znaci

_____
    ????
    Bleeding Blitva

Post by Bleeding Blitva Mon Nov 20, 2023 6:50 am

A u pizdu strininu Srpska pravoslavna crkva - Page 38 3137070404 

Ovo Šuvarovo je ono cionističko čemu trenutačno svjedočimo, čim nešto malo preispitaš Bibijevu politiku odma si mrzitelj svega židovskog, prizivaš holokaust antisemitu jedan nevaljali.

_____
    my goosebumps have goosebumps
    ficfiric

Post by ficfiric Mon Nov 20, 2023 6:51 am

Janko Suvar wrote:Da kazem i ovo, kad ne bi mogao u hramu sv save da kupis torbu, maramu, slagalicu i USB, kao suvenirr, onda bi ta ista osoba , i ti isti ljudi rekli: "Jel vidis kako ja kad odem kao turista u katolicku crkvu, tamo kupim sve to, a ovde ovde kod nas samo neka brojanica i sveca. Kako je to nase sve nazadno i zatvoreno, njihovo ide u korak sa vremenom. "
    .

Pa je li kukala sto nema suvenira u nekoj crkvi i je li kupovala suvenire u katolickoj crkvi?

_____

Uprava napolje!

Janko Suvar

Post by Janko Suvar Mon Nov 20, 2023 6:52 am

moja baba je govorila u pizdu strininu <3

_____
    ????
    Erős Pista

Post by Erős Pista Mon Nov 20, 2023 6:59 am

Bleeding Blitva wrote:A u pizdu strininu Srpska pravoslavna crkva - Page 38 3137070404 

Ovo Šuvarovo je ono cionističko čemu trenutačno svjedočimo, čim nešto malo preispitaš Bibijevu politiku odma si mrzitelj svega židovskog, prizivaš holokaust antisemitu jedan nevaljali.

Preduhitrila si me za minut, upravo sam to hteo da napišem. Svi koji kritikuju Izrael su nacisti, jer je Izrael jevrejska država, a nacisti su mrzeli Jevreje. Tako je svaka kritika SPC antisrspka, a ko je bio antisrbin? Tako je, Pavelić. Ergo, svaka kritika SPC je slowačka.

Inače, znam da sam već pomalo dosadan sa ovim, ali naprosto moram da podsetim na incident u kome je čvorić isto ovako revnosno ubeđivao sve koji hoće da slušaju da Balašević mrzi zapadne Srbe i da je dokaz za to pesma Nevernik. Isto ovako je stranama i stranama drndao vunu, dok na kraju nije transparentno ispao glup, i onda zbrisao u vidu lastinog repa, da bi se pojavio tek mesecima kasnije praveći se nevešt.

Sve ovo je pre svega jezivo neiskreno. On ne veruje u to što piše, mada ostavljam mogućnost da sam sebe privremeno ubedi da veruje.

_____

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 8:48 pm