Janko Suvar wrote:Tvoj deda je bio svestenik (sam si rekao)... Jel slavio bedu i mrzeo ljude? Jel ih terao da se plase strasnog cike na nebu?ficfiric wrote:Jebo te Vucic
I pradeda... jbg, morali su da ne bi dobili otkaz, imali su decu, itd
Janko Suvar wrote:Tvoj deda je bio svestenik (sam si rekao)... Jel slavio bedu i mrzeo ljude? Jel ih terao da se plase strasnog cike na nebu?ficfiric wrote:Jebo te Vucic
vidis sta ti je bradati pervertit, ima decuficfiric wrote:Janko Suvar wrote:
Tvoj deda je bio svestenik (sam si rekao)... Jel slavio bedu i mrzeo ljude? Jel ih terao da se plase strasnog cike na nebu?
I pradeda... jbg, morali su da ne bi dobili otkaz, imali su decu, itd
Докона Попадијаficfiric wrote:Btw, gde DP tvrdi da samo pravoslavlje plasi ljude i prodaje im dzidzabidze?
imam i za to objasnjenje.Erős Pista wrote:Čisto da razjasnimo o čemu je ovde reč da trol ne bi mogao da nastavi da troluje do beskonačnosti i nazad. Nije pitanje zašto neko misli da neko drugi na tviteru lupa gluposti, da je ispao kreten, da je ostrašćen ili da je naprosto u krivu - za tako nešto nije potrebno nikakvo objašnjenje. Pitanje je, zašto je prikladan i uobičajen odgovor na tako nešto postalo nazivanje druge osobe ustašom i kačenje mimova iz režimskog propagandnog uratka "Dara iz Jasenovca". Za to nema objašnjenja, jer to čvorići u ovoj propagandnoj mreži nisu sami smislili, niti odlučili, nego naprosto prenose, pa je tako jednog dana Pavle Grbović shooki, drugog je Dokona popadija ustaškinja, a trećeg to možeš postati i ti, građanine.
Janko Suvar wrote:Solus_Rex wrote:Ko kaže da crkva ne prati trendove u ponudi imamo i stikere! pic.twitter.com/unNcwDHPcW
— Докона Попадија (@DokonaPopadija) November 19, 2023
Janko Suvar wrote:eo opravio sam, jebo vas Vucic sve zajedno
ne radi ti ovo bas najbolje ostapeErős Pista wrote:Poznato je da su slowaci ubijale i pokatolicavale Srbe zato sto SPC ima prodavnice suvenira, kao i zato sto su smatrale da pravoslavlje "kinji ljude i uči da se plaše boga, tera u stid i sramotu". Zato je jedino logicno da onog ko kritikuje SPC zbog ovih stvari nazovemo ustasom.
poznato je da su hrvatski fasisti od svojih komsija Srba, cije su verske i kulturne prakse efektivno potpuno iste kao njihove, prvo napravili nesto strano i zlo (zandarme, hegemoniste, velikosrbe, nearijevce, romeje), da bi ih se posle tako drugacije i zle moglo ubiti.Erős Pista wrote:Poznato je da su slowaci ubijale i pokatolicavale Srbe zato sto SPC ima prodavnice suvenira, kao i zato sto su smatrale da pravoslavlje "kinji ljude i uči da se plaše boga, tera u stid i sramotu". Zato je jedino logicno da onog ko kritikuje SPC zbog ovih stvari nazovemo ustasom.
Janko Suvar wrote:poznato je da su hrvatski fasisti od svojih komsija Srba, cije su verske i kulturne prakse efektivno potpuno iste kao njihove, prvo napravili nesto strano i zlo (zandarme, hegemoniste, velikosrbe, nearijevce, romeje), da bi ih se posle tako drugacije i zle moglo ubiti.Erős Pista wrote:Poznato je da su slowaci ubijale i pokatolicavale Srbe zato sto SPC ima prodavnice suvenira, kao i zato sto su smatrale da pravoslavlje "kinji ljude i uči da se plaše boga, tera u stid i sramotu". Zato je jedino logicno da onog ko kritikuje SPC zbog ovih stvari nazovemo ustasom.
to ona sad radi, kad od sasvim normalne prakse (da kupis suvenir ko sto sam ja kupio u katolickoj crkvi i verovatno svako od nas), pravi dokaz da su to bradati pervertiti i da kinje i mrze ni manje ni vise nego - ljude.
Edit: moram da idem da radim pozivam Nou Kantrija da dodje i kaze othering pa da idemo svi u kurac
Janko Suvar wrote:Da kazem i ovo, kad ne bi mogao u hramu sv save da kupis torbu, maramu, slagalicu i USB, kao suvenirr, onda bi ta ista osoba , i ti isti ljudi rekli: "Jel vidis kako ja kad odem kao turista u katolicku crkvu, tamo kupim sve to, a ovde ovde kod nas samo neka brojanica i sveca. Kako je to nase sve nazadno i zatvoreno, njihovo ide u korak sa vremenom. "
.
Bleeding Blitva wrote:A u pizdu strininu
Ovo Šuvarovo je ono cionističko čemu trenutačno svjedočimo, čim nešto malo preispitaš Bibijevu politiku odma si mrzitelj svega židovskog, prizivaš holokaust antisemitu jedan nevaljali.