Cousin Billy wrote:Nekakav dron ali mnogo jakih performansi
Nije to extraterrestrial
Cousin Billy wrote:Nekakav dron ali mnogo jakih performansi
The captain of a ship looked into the dark night and saw a light in the distance. Immediately he told his signalman to send a message, “Alter your course ten degrees south.” He promptly received a reply, “Alter your course ten degrees north.”
The furious captain sent another message, “Alter your course ten degrees south. I am a captain!” Soon another reply was received, “Alter your course ten degrees north. I am seaman third class Jones.”
The captain sent a final message, “Alter your course ten degrees south. I am a battleship.” The reply was, “Alter your course ten degrees north. I am a lighthouse.”
Notxor wrote:Smešan je vic, ali, ili je mnogo mator, ili onaj ko ga je smislio nije nikad video nautičke mape.
After the transit of the spy balloon this month, the North American Aerospace Defense Command, or NORAD, adjusted its radar system to make it more sensitive. As a result, the number of objects it detected increased sharply. In other words, NORAD is picking up more incursions because it is looking for them, spurred on by the heightened awareness caused by the furor over the spy balloon, which floated over the continental United States for a week before an F-22 shot it down on Feb. 4.
“We have been more closely scrutinizing our airspace at these altitudes, including enhancing our radar, which may at least partly explain the increase in objects that we’ve detected over the past week,” Melissa Dalton, the assistant secretary of defense for homeland defense and hemispheric affairs, said at a news conference on Sunday evening.
American officials have not completely discounted theories that there could also be more objects, period. Some officials theorize that the objects could be from China, or another foreign power, and may be aimed at testing detection abilities after the spy balloon.
The object spotted approaching Lake Huron on Sunday was flying at 20,000 feet and presented a potential threat to civil aviation, so President Biden ordered it shot down, U.S. officials said. It had an octagonal structure with strings hanging off but had no discernible payload, they added.
U.S. and Canadian officials say the objects shot down on Friday and Saturday were also flying lower than the spy balloon, posing a greater danger to civilian aircraft, which prompted leaders to order them destroyed. Those two objects were flying over parts of Alaska and the Yukon that have few residents, and the third object downed on Sunday was over water, so risks posed by falling debris were minimal, they said.
"Kad govorimo o rušenjima ovih objekata, tema nikakvih dokaza o vanzemaljcima ili vanzemaljsku aktivnost", rekla je na početku presice glasnogovornica Jean-Pierre, pa sa smiješkom na licu i uz smijeh prisutnih novinara rekla kako voli film ET, ali želi uvjeriti američku javnost da "nema indikacija da su se objekti s drugih planeta pojavili naa Zemlji". Potom je predala riječ Kirbyju.
"Njihove visine bile su znatno niže od kineskog špijunskog balona i mogli su utjecati na komercijalni zračni promet. Zato je predsjednik Biden uz konzultacije s vojnim zapovjednicima izdao zapovijed da se sruše. Nismo mogli isključiti da se radi o promatranju naših vojnih postrojenja. Postupali smo iz opreza kako bismo zaštitili američke interese i sigurnost komercijalnih letova", ustvrdio je.
"Objekt srušen iznad jezera Huron sad je vjerojatno na velikoj dubini. I ostali objekti srušeni su iznad zabačenih područja, zbog čega je potraga za ostacima otežana. Još nismo pronašli ostatke nijednog od tri srušena objekta", dodao je Kirby.
Visoki dužnosnik Pentagona nedavno je rekao kako "ne može isključiti" moguće vanzemamljsko porijeklo tri srušena objekta. Na novinarsko pitanje može li ga se sad isključiiti, Kirby je rekao: "Mislim da se američka javnost ne mora brinuti o vanzemaljcima".
asmo ga najebali"nema indikacija da su se objekti s drugih planeta pojavili naa Zemlji"
"Mislim da se američka javnost ne mora brinuti o vanzemaljcima".
Mór Thököly wrote:Ne znam cega vise da se plasim - da ih neko (read...you know who) zajebava, sto je dosta verovatnije, ili ova druga mnogo manje verovatna opcija. Ali s obzirom na to da je ono jasno bio kineski balon, bice da je ovo neko trolovanje. Ali to uopste nije naivno.
Postoji i treca opcija, ali to je suvise teorija zavere
konjski nil wrote:Mór Thököly wrote:Postoji i treca opcija, ali to je suvise teorija zavere
pucaj samo bio sam neverni toma do prošlog leta
rođaka i ja smo sedeli na terasi bio je sumrak i izmaglica oboje smo samo dreknuli JEBOTEBOOOGŠTAJEOVO kad smo ugledali ogromnu crvenu kuglu kako proleće na manje od 1 km cca 500 m visine i za manje od 15 sekundi prelazi po slobodnoj proceni oko 50 km bez zvuka i bez traga ful pravolinijski i ne nije meteor nije kuglasta munja nije mlaznjak nije helikopter nije ljuta droga ni neka atmosferska optika
da sam bio solo nikome ovo ne bih pričao jer mi frka od ludare ali pošto je pored mene bio još 1 par očiju onda #truestory
eo ponoviću još jednomkondo wrote:druže mogu da ti sredim DJ gig u klubu krokodil deluje da vladaš materijom, 100 jevrića za 2 sata drvljenja mp3, šta hvali
ako je u životu postojalo brdo na kom sam bio spreman da poginem onda je to ovonije ljuta droga
kapetanm wrote:Mene sramota da pricam dozivljaj od pre 25 godina a imam svedoka
+1boomer crook wrote:taknuto maknuto.kapetanm wrote:Mene sramota da pricam dozivljaj od pre 25 godina a imam svedoka