opozicija
- Post n°951
Re: opozicija
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°952
ficfiric wrote:Zavisi ko bude. U DLZ-u pitali Vlaha da li bi bilo dobro kada bi npr Moramo predlozio Prelevica, posto je on imao najbolje rezultate u njegovoj anketi - Djoka rekao da bi to bilo super. Ja se vala ne slazem a ne verujem ni da iko to planira da uradi
mora da bude žena. Uostalom Mika je u utisku reko da je ko prvo red da kandidat bude žena, da bi bila potpuna suprotnost Vučiću ili tako nešto
_____
ova zemlja to je to
- Post n°954
Medjutim, mislim da je završila s politikom
- Post n°955
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°956
Nenad Čanak @XXLTulip:
— LSV (@VOJVODINA_LSV) February 9, 2022
"Bojkot opozicija" je bojkotovala izbore 2020. Slagali su građane da se bore za bolje izborne uslove!
Danas nema boljih izbornih uslova, a oni sada nastupaju na izborima.
To je nastavak politike "belih listića" koja je dovela SNS na vlast. pic.twitter.com/fg9mwAguj0
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°957
Danas nas je napustio Momčilo Veljković Moče, heroj OTPORA! iz Požarevca! Na ishodištu zla, u Požarevcu, 2. Maja 2000. visoko je podigao zastavu slobode zajedno sa Radojkom Lukovićem. Sada su Moče i Radojko ponovo zajedno.
— Srđan Milivojevic (@srdjanmil037) February 19, 2022
Dragi saborci, hvala vam za veliko i hrabro srce! pic.twitter.com/i3C4wRhrDL
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°958
- Post n°959
Srbiji je potrebna nova politička generacija koja želi brže i hrabrije da se bori za svoje građane. Obilazeći redom opštine po Srbiji, uvideo sam da se glas tih građana ne čuje u kontrolisanim medijima, ali kada im se priđe to je u suštini vapaj za pomoć.https://t.co/GKQUVZaAZT pic.twitter.com/zqh5rZiEuR
— Radoslav Milojičić Kena (@RMilojicic) February 20, 2022
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°960
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°961
Dveri i Zavetnici formirali savez: Pozvali druge stranke da se priključe @zavetnici @SPDveri https://t.co/bJzZPSPE1r
— nova.rs (@novarsonline) April 13, 2022
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°962
Aris Movsesijan podneo ostavku na mesto predsednika Nove stranke
Predsednik Nove stranke Aris Movsesijan saopštio je da je podneo ostavku na tu funkciju.
„Dragi prijatelji, želim da vas obavestim da sam podneo ostavku na mesto predsednika Nove stranke. Hvala na dosadašnjoj saradnji“, naveo je Movsesijan u saopštenju.
On nije naveo razloge zbog kojih je podneo ostavku.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°963
Članice koalicije MORAMO - Otvorena građanska platforma AKCIJA, Ekološki ustanak i stranka Zajedno za Srbiju ušle su u zvaničan proces stvaranja jedne moderne političke organizacije. Ovom procesu ukrupnjavanja priključuje se i Skupština slobodne Srbije, kao i drugi članovi koalicije, ali i nove organizacije i prijatelji, saopštila je ta koalicija.
„Cilj je da Srbija konačno dobije otvorenu, zeleno-levu i modernu političku organizaciju, koja se razlikuje od prevaziđenih liderskih stranaka i koja će imati kapacitet da se uhvati u koštac sa ogromnim izazovima u kojima se nalazi naše društvo, ali i bude stožer daljeg okupljanja svih zdravih i demokratskih snaga da bi se zaustavilo uništenje našeg društva, ali i prirode“, navode.
U ovom, kako kažu, presudnom spoljnom i unutrašnjem političkom trenutku, „kada bukti rat na tlu Evrope i kada se u Srbiji stranke dele i cepaju dok nam preti energetska kriza i nestašica hrane“, u „Moramo“ snažno veruju da je našem društvu neophodan upravo suprotan proces – „združivanje i okupljanje svih slobodarskih i odgovornih snaga i jedna snažna politička organizacija koja insistira na hitnom rešavanju gorućih pitanja“.
„Koalicija ‘Moramo’ je nastala oko jasnih politika u čijem centru su potrebe građana Srbije i rešavanje gorućih pitanja uz stvaranje uslova za pristojan i normalan život u svim krajevima naše zemlje. Nastavljamo borbu za naše ideje i programe, borbu za zdravu i čistu životnu sredinu, energetsku nezavisnost, solidarnost, ljudska i radnička prava, demokratiju, direktno učešće građana u donošenju odluka, vladavinu prava i nužnosti jakog obrazovnog sistema i kulturne politike. U skupštinskim klupama bićemo glas građana, ali ćemo ostati i aktivisti na terenu, gde ćemo stajati rame uz rame s građanima u odbrani njihovih prava“, poručuju.
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°964
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°965
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°966
ficfiric wrote:Jasta, bolje je da ostanu izdeljeni u 163 organizacijice da ne bi Sacuvajmo trolu 28 razocarao svoje pristalice neprincipjelnim savezom sa ug ulice za bicikliste
Slazem se, bas zato je formiranje organizacije sa pokretima od tri clana koji pritom ne vrede dva dinara, besmisleno. A to se videlo i na ovim izborima, gde je ndvbg kasnio tj cekao tri dana od trenutka kada su sklopili potpise, do trenutka kada su ih predali. Jer je jedan od clanova, inace beskorisne fantomske organizacije, blokirao sve dok ga nisu ugurali na prvih deset na listi.
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°967
_____
- Post n°968
Ne znam odakle ti to.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°969
_____
- Post n°970
Da ne bude da se opozicija samo raspada, evo malo sabiranja na našoj strani.
— Dobrica Veselinović (@dobrinacelnik) May 11, 2022
Podrška partnerima na ukrupnjavanju, nastavljamo rad na izgradnji zeleno-leve političke alternative!
https://t.co/Gx7kTv0Xgz
_____
- Post n°971
KomplikovanoUncle Baby Billy wrote:formiranje lista jeste bilo... komplikovano, recimo, ali nije se ništa tako desilo, nikakvo sedenje na sakupljenim potpisima.
A sto se tice sedenja na potpisima, tw ne davimo beograd 19.2 da su skupili potpise.
https://twitter.com/nedavimobgd/status/1495069599498395648?t=WH2mau9DTkhccnktDaE_QQ&s=19
Vest od 21.2 kada su ih predali
https://nedavimobeograd.rs/dobrica-veselinovic-i-aktivisti-ne-davimo-beograd-i-moramo-tramvajem-na-predaju-potpisa/
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°972
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°973
Uncle Baby Billy wrote:to nije istina, a i nema smisla. ne možeš da menjaš listu za koju si već skupio potpise.
Koiko znam, ne moze da se menja koalicija ili naziv liste a lista se predaje sa potpisima, sto znaci da do predaje moze da se menja
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°974
nije samo ndm skupljao potpise, nego i ostatak koalicije, a potpise treba obraditi. i nije se sedelo na nečemu što je bilo spremno za predaju, to je potpuna neistina.
uostalom ko je taj fantom iz prvih deset i na kojoj listi?
_____
- Post n°975
On nije precizirao ko će biti u toj partiji, ali je za televiziju Insajder naveo da su to „pojedinci prepoznatljivi po ostvarenosti u svojim strukama“.
Ponoš je rekao da će u toj organizaciji biti ljudi koji imaju karijere van politike, a bavljenje politikom doživljavaju kao društvenu odgovornost i doprinos, sa idejom da mogu deo svog vremena, znanja i energije da posvete opštem dobru.
Ponoš je bio predsednički kandidat kojeg je podržavala koalicija Ujedinjeni za pobedu Srbije, a posle izbora istupio je iz Narodne stranke.
_____
????