VAKCINA
- Post n°477
Re: VAKCINA
Овако, вероватно нешто преко 50%
- Post n°478
Stay tuned, sad idem kod direktora
Volonter (fizioterapeut) na vakc pultu u DZ otvoreno govori PROTIV vakcina, odvraća ljude od vakcinacije, kaže da bi bolje bilo da urade PCR pred put nego da se vakcinišu! Ja ga pitam šta to radi, kaže 'imam pravo da pričam šta hoću, to što ste vi ograničeni, to je vaš problem'
Prijavila ga doktorima, sad čekam glavnu sestru a direktorka je 'na sastanku'
Bukvalno me neće mrzeti da sutra ponovo dođem !
Ja sam u šoku. Vikala sam, nisam vređala, ljudi mi govorili 'nemojte da se nervirate, ne vredi'
Pa dokle god puštamo takve, oni će se osiliti!
@samuraj_dr oni mi ne veruju da ću doći sutra
Joooooj, kakva greska
Devojka bila ispred mene, njih dvoje se raspričali, svi smo culi da joj je poginuo brat od 23 godine u udesu, ona nosi crninu, treba da ide na more pa znog toga se vakcinise a on je lepo ubedi I ONA ODE JEBOTE, ODE
Ovo je bukvalno najočigledniji primer instant štetnog dejstva avaksa kom sam ikad prisustvovala i ne mogu da se oporavim od šoka i besa
https://twitter.com/KafuVelikuCrnu/status/1430151935081033730?s=19
- Post n°479
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°481
https://www.vijesti.me/tv/emisije/563603/medju-preminulima-91-odsto-nevakcinisanih
PODACI ZA PERIOD OD POČETKA MASOVNE IMUNIZACIJE PROTIV KOVIDA-19
Među preminulima 91 odsto nevakcinisanih
Od prvog maja od posljedica Kovida-19 preminula 181 osoba
Pulmolog i član Kriznog štaba Kliničkog centra Crne Gore, Vladimir Jovanović, kazao je da je od 1. maja, kada je krenula masovna vakcinacija protiv Kovida-19 u Crnoj Gori, manje od deset odsto preminulih bilo vakcinisano protiv te bolesti.
U tom periodu je od posljedica Kovida-19 preminula 181 osoba, a među njima je 91 odsto nevakcinisanih.
Jovanović je u Bojama jutra na Televiziji Vijesti kazao i da su preminuli, a koji su bili vakcinisani, uglavnom imali druge bolesti.
- Post n°482
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°483
80% сам сагласан са тобом али имам један коментар: зависи од количине кисеоничке потпоре која се даје дневно, рачуна се у литрима кисеоника/дневно.Marius Lăcătuș wrote:to što je neko "na kiseoniku" bukvalno ne znači ništa. prosto ti daju masku za lice i onda si "na kiseoniku" dok ti prate saturaciju. prosto - takva je terapija danas uglavnom za veliku većinu koji su hospitalizovani umesto svih onih budalaština kojima su se zamlaćivali u prvom udaru. to je ko da kažeš bio sam na infuziji. ljudi poistovećuju intubiranje sa stavljanjem na kiseonik.
Ако ти је потребна јака кисеоничка потпора, то износи око 8-10 литара кисеоника дневно, ако си мање болестан пролазиш са 6 литара, ако си лако болестан 2-3 литра на дан.
То све зависи од сатурације, како сатурација пада тако дају више кисеоника.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°484
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°485
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°486
ili se ide bez prijave?
- Post n°487
Можеш и сама да одеш ако је прошло 6 месеци.
- Post n°488
- Post n°489
EPILOG: podnela sam (rukom) pisanu prijavu, zavedenu pod delovodnim brojem, kod glavne sestre Snježane L., koju je, po sopstvenim rečima, još juče zvao državni sekretar Ministarstva zdravlja. Kad sam danas došla u DZ, svi su već znali zašto sam došla. Glavna sestra me je uverila https://t.co/K2VAg9LtYd
— JustJas (@KafuVelikuCrnu) August 25, 2021
primljen na odeljenje fizikalne medicine. Žena se izvinjavala, kaže da joj je strašno što se to desilo DZ u kom je stopa vakcinacije među najboljim u državi (njene reči) i da joj nije jasno kako ljudi mogu tako da upropaste nečiji rad i trud i dobar glas.
direktorke u narednim danima. Još jednom ponavljam - ni u jednom trenutku mi nije bio cilj da pravim bilo kakav (medijski) haos ali ostajem pri tome da sam ispravno reagovala u tom trenutku na tom mestu.
Pa neka sam Karen/Slavica....bar mi je frizura lepša nego na onim mimovima
- Guest
- Post n°490
plavaivy wrote:aha..to je fora..onda imam jos oko mesec-dva
kad nisi trčala prvi dan u one redove sa ostalim preplašenim genxerima, ko ti kriv
- Korisnik
- Post n°491
- Post n°492
Otkazi tj neplaćeno odsustvo za svo nevakcinisano medicinsko osoblje, nevakc studenti moraju 2x nedeljno rapid testove o svom trošku (10e svaki), đaci isto samo im država plaća, totalna zabrana ulaska u ugostiteljske objekte, sportske objekte itd dok u muzeje bioskope i teretane sa PCR testom do 48 sati. Poslodavcima se daje za pravo da traže vakcinaciju od zaposlenih bez obaveze da snose troškove otkaza.
https://www.ekathimerini.com/news/1166737/new-health-safety-rules-put-onus-on-the-unvaccinated/
Crkva će se izvući, jebena ND ne sme protiv njih.
_____
#FreeFacu
- Korisnik
- Post n°493
Nešto najslađe i najbolje što ćete danas videti + bitno pic.twitter.com/RRovJl28b5
— češi bestobnić (@bestobna) August 24, 2021
- Post n°494
— Darko Stojilović (@stradijanizam) August 26, 2021
In Bahrain, AZ was noted to be 15X more effective than Sinopharm in preventing breakthrough deaths. Pfizer was 3X more effective. Being immunized with Sinopharm had a higher chance of infection and clinical escalation than with Sputnik V, Pfizer, or AZ.https://t.co/3eWAH4M4oF pic.twitter.com/4BmKfYkByr
— Michael David Sy (@mdsynic) August 26, 2021
Sure, any vaccine is better than no vaccine but relative vaccine efficacy is a key consideration.
— Elijah Hoole (@elihoole) August 26, 2021
Study from Bahrain suggests that those aged 50+ who are vaccinated with Sinopharm need to be extra cautious. https://t.co/00Izeyj8rF
- Post n°495
https://www1.nyc.gov/assets/doh/downloads/pdf/covid/covid-19-post-vaccination-data-082321.pdf
- Post n°496
Ali sad sam u dilemi
- Post n°497
- Post n°498
- Post n°499
Pa ja nikko da dobijem tel za kevu u gorepomenutom dz Zvezdara. Tj dobijem broj zvoni al se ne javljhu ili zauzaca. Ona je dobila samo obavestenje da moze a ne gde i kad nego otvorite link valjda e uprava al to nijeplavaivy wrote:gde se prijavljuje za trecu dozu?
ili se ide bez prijave?