https://www.abc.net.au/news/2021-06-24/covid-delta-kappa-variant-spread-in-fleeting-moment-nsw-vic/100238680
Virus
- Post n°101
Re: Virus
https://www.abc.net.au/news/2021-06-24/covid-delta-kappa-variant-spread-in-fleeting-moment-nsw-vic/100238680
- Post n°102
Solus_Rex wrote:rumbeando wrote:
https://rs.n1info.com/vesti/u-kragujevcu-cetvrtina-od-ukupnog-broja-novozarazenih-koronavirusom-u-srbiji/
Počeo Arsenal fest u Kragujevcu, prvi festival na otvorenom od početka pandemije https://t.co/pFRA8Xo9CO
— TV N1 Beograd (@N1infoBG) June 24, 2021
Ана Брнабић: Не мислим да је корона завршена, мислим да смо се ментално опустили, а немамо довољно вакцинисаних за колективни имунитет
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°103
brnabić i burundi kao jedno. brndić takoreći.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°104
ja primio drugu pfizera
ima jedna sasvim obicna doktorka u DZ vozdovac, sreo sam je drugi put
i nekako mi je skroz tako obicna hot
ima jedna sasvim obicna doktorka u DZ vozdovac, sreo sam je drugi put
i nekako mi je skroz tako obicna hot
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°105
ima neku krs ljakse tet na nadlaktici i ocajnu kosu
inace me zvao ortak kao da idem na exit
pa ha ha!
inace me zvao ortak kao da idem na exit
pa ha ha!
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°107
ima 28 godina, ide u teretanu, dodaje na tinderu i ja sam mu idol
bio sam mu sef nekada, ali ga nisam nikada karao
bio sam mu sef nekada, ali ga nisam nikada karao
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°109
Lepo ja rekoh:
Milion puta bolje da kažu realno stanje nego da siluju "pobedu", a da onda eksplodira još gore, još kad bi i nešto konkretno preduzeli povodom predstojećeg delta talasa.
Svakako neće biti nimalo lepo kad se delta zahukta usred leta.
Šekler drugi put na RTS-u za svega nedelju dana, i to nakon što je prošli put izjavio da virus obožava novo popuštanje mera kriznog štaba. Očigledno su u vlasti savršeno svesni da sledi novi talas, i to po svoj prilici usred leta.
Milion puta bolje da kažu realno stanje nego da siluju "pobedu", a da onda eksplodira još gore, još kad bi i nešto konkretno preduzeli povodom predstojećeg delta talasa.
Svakako neće biti nimalo lepo kad se delta zahukta usred leta.
- Post n°110
Mada realno, ovo s koncertima je deo kampanje za vakcinaciju mladih.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°112
zini da ti kaže
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°114
https://www.rts.rs/page/stories/sr/%D0%9A%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%80%D1%83%D1%81/story/3134/koronavirus-u-srbiji/4421891/brnabic-vakcinacija.htmlLončar: Ovakvim ponašanjem pogoršanje za nekoliko nedelja
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar upozorio je da ukoliko nastavimo sa opuštenim ponašanjem i bez sprovođenja vakcinacije koja će nas dovesti do kolektivnog imuniteta, možemo očekivati pogoršanje situacije u vezi sa virusom korona za nekoliko nedelja.
Lončar je, na panelu još jednom apelovao na sve, posebno na mlade, da se vakcinišu kako bismo došli do kolektivnog imuniteta.
"Voleo bih da do jeseni možemo da idemo sa opuštenijom situacijom, ali sa ovakvim ponašanjem i vakcinacijom, pitanje je nedelja", kazao je Lončar i dodao da se građani koncentrišu samo na broj zaraženih što je neodgovorno jer postoje i drugi pokazatelji koji govore o tome da se situacija pogoršava, kao što je povećan broj hospitalizovanih.
Pozvao je sve da budemo i dalje jedinstveni u borbi protiv virusa korona ukoliko hoćemo da imamo zdravu naciju.
U tom smislu, poziva sve koji su zbog korone odlagali svoje preventivne preglede vezane za druge bolesti, da iskoriste ovaj period zatišja i odu na kontrole.
"Naš sistem danas funkcioniše kao pre korone", dodaje ministar.
- Post n°115
najebli smo. sebicno samo mislim o tome da li ce biti bustera za moju kevu u septembru
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°116
a što ne bi bilo
koji ćete buster da uzmete, kineza ili fajzera
_____
#FreeFacu
- Post n°117
Broj preminulih u maju 2021.:
— Nenad Jovanovic (@shone_bate) June 25, 2021
najveći broj preminulih u maju u poslednjih 12 godina (10252)
2045 ljudi je preminulo više u odnosu na 11-godišnji prosek (24% više)
503 #COVID19 smrtnih slučajeva
od aprila 2020. umrlo 25706 više u odnosu na prosek#Srbija #Serbia pic.twitter.com/5Ej4GYRkwn
- Post n°118
Marius Lăcătuș wrote:a što ne bi bilo
oba da izneviram garija
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Guest
- Post n°119
hahaha ovde su se juče gurali za balone od univereksporta i onu socko najlonsku kesu
- Post n°120
Marius Lăcătuș wrote:a što ne bi bilo
Dž&Dž (ako bude)
- Post n°121
boomer crook wrote:najebli smo. sebicno samo mislim o tome da li ce biti bustera za moju kevu u septembru
Bice 10 bustera. Pa jel vidis da se niko ziv ne vakcinise, stp ne bi bilo
- Post n°122
meni danas drugar, inace ima phd, prelezao koronu, kaze: ja sam sve proucio i oni koji su se re-zarazili su na nivou statisticke greske pa sam resio da se ne vakcinisem. i onda me pita: da li sam ja antivaxer?
_____
- Post n°125
Jozef K. tamo:
Više od hiljadu koji su danas uradili antigen za ulazak na Arsenal Fest, svi do jednog negativni. To je u suštini potvrda da je trenutno cirkulacija virusa vrlo niska.