ficfiric wrote:The group of death:
— Troll Football (@TrollFootball) June 29, 2021
Dead
Dead
Dead
Dead
Euro neuro 2021
- Post n°226
Re: Euro neuro 2021
- Post n°228
dno.
ukrajina je bila skoro pa najgori tim po grupama a sad prolaze na ovaj crveni.
ukrajina je bila skoro pa najgori tim po grupama a sad prolaze na ovaj crveni.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°231
Jos da u subotu oni koji su nas oslobadjali 1944. nakantaju one koji su udomili kralja Peru i njegovo zlato pa da imamo jedan slovenski polufinalni par
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°232
slava geroiyam
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Guest
- Post n°233
od ovih što su ostali, jedino za čehe mogu da navijam
a i to pro forme
a i to pro forme
- Post n°234
Evo kralju nesto mnogo ludje! pic.twitter.com/jydbL0G1a4
— Darko Radovanović (@D_Radovanovic) June 29, 2021
- Post n°235
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°236
NAPADAČ Hrvatske i Milana Ante Rebić odlučio se oglasiti na Instagramu o turbulencijama u hrvatskoj reprezentaciji i pojasniti situaciju sa zamjenom kopački usred utakmice sa Španjolskom u osmini finala Europskog prvenstva. Rebić je u žestokoj poruci poručio da je hrvatska reprezentacija zadnje dvije-tri godine govno i da nema izbornika koji može iskoristiti kvalitetu hrvatskih igrača, a dodao je i prikladni emoticon.
Rebić je napao je i bivše hrvatske reprezentativce, Robija Prosinečkog te Indexovog stručnog komentatora Gorana Vlaovića, koji je analizirao utakmicu u Indexovom studiju.
Podsjetimo, igrala se 38. minuta kada je Rebić izašao s travnjaka kako bi promijenio kopačke, a baš u tim trenucima Hrvatska je primila gol s igračem manje na terenu. Nakon poraza Hrvatske 5:3 i ispadanja s Eura Rebić je zbog bizarne situacije, ali i loše forme našao na udaru kritika, a internet danima gori od njegovih fotomontaža.
"Španjolci zabijaju dok mi mijenjamo kopačke" - to je bila izjava Zlatka Dalića nakon utakmice u Kopenhagenu koja je Rebića rastavila do kraja. Dalić je po povratku u Hrvatsku još dodao kako smo zbog Rebićevih kopački i Gvardiolove vode, između ostalog, ispali s Eura.
Reprezentacija se razišla, a nakon dan i pol javio se Rebić. Trenutno je kod kuće u Vinjanima donjim. Prvo je Dalića nazvao nulom, a onda se prebacio na Vlaovića i Prosinečkog.
Rebić je na Instagramu napisao: "...a stručLJAaci s TV; ostavite gemišt prije emisije i navijajte za Hrvatsku!"
Vlaović u Indexovom studiju objasnio kako zamijeniti kopačke usred utakmice bez da primiš gol s igračem manje
Goran Vlaović, Indexov stručni komentator u studiju je komentirao situaciju s Rebićevim kopačkama na osebujan način, ali u razgovoru nije bilo nikakvih težih kritika ili ispada prema hrvatskom napadaču.
"Vidio sam odma da ga nema. Gledam ja gdje je on, tražim ga u dubini ekrana, iako znam da neće biti tako duboko. Onda smo vidjeli da mijenja kopačke van terena. Ali treba pričekati, ne znamo točno što je bilo. kakav je bio dogovor među suigračima, je li se Rebić javio Daliću ili mu se stvorio bos pred očima. Ne možemo to sada znati", rekao je Vlaović u emisiji nakon utakmice.
Potom je Vlaović gledateljima do u detalj objasnio kako zamijeniti kopačke usred utakmice bez da primiš gol s igračem manje i kako su on i njegovi suigrači radili takve akcije.
Prosinečki odgovorio Rebiću u dvije rečenice. Vlaović: Neću ni komentirati
Robi Prosinečki nije nam se odmah javio na telefon, a kada je povratno nazvao, nismo uspjeli saznati je li već vidio Rebićev Instagram. Žuti nekad ima običaj da samo šuti na liniji. Kada smo mu ispričali ključne djelove, još je malo je šutio, a onda odgovorio Rebiću s dvije rečenice.
"Ne znam tko je Rebić. Nisam ga nešto vidio već duže vrijeme.", rekao je Indexu Prosinečki.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°237
žuti
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°239
Kurčina ti u gujsci
_____
#FreeFacu
- Post n°241
Turul madár wrote:rebić vicešampion sveta prosinečki i vlaović kurčina
Bronca iz '98. sija kao srebro iz '18.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°242
+ zlato u Cileu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°243
+ bari
_____
#FreeFacu
- Post n°244
Pa sad, tu su svi sem osvajaca trofeja imali ogranicenje u broju stranaca a i nije bilo Engleza
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°245
jel moguće da se uznemirite ako neko nešto loše kaže o prosinečkom. šesti razred, veliki odmor, kupili ste novi tempo na trafici, iako pošteda za fizičko viri iz zadnjeg džepa.
- Post n°246
Ma nije to, nego neveruemo koliki si dunster za istoju fudbala. Kako bre ne pamtis da je Hrvatska uzela bronzu 1998? I da su i Vlaovic i Prosinecki igrali u toj ekipi?
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°247
Ono što je generaciji mog oca bila Jugoslavija iz mitskog meča sa SSSR u Temperau, meni je Hrvatska iz '98. Prosinečki je 1 car, Vlaović fini mladić finog riječnika kakav malo koji igrač ima. Rebić je sirovina koja u svakom meču pleše oko crvenog kartona, mada će u mom fudbalskom svemiru zauvijek imati simpatije za onaj gol Argentini nakon što mu je njihov golman asistirao.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°248
rebic je, sto kaze moj hr drugar, igrac koji po svom neandertalskom prvom dodiru sa loptom nekako vrlo nehrvatski igrac.
ja se mislim druze ne znas ti ko je ivica ilijev
ja se mislim druze ne znas ti ko je ivica ilijev
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Guest
- Post n°249
poznato je da je bronzana medalja jaca od srebrne uvek bila. tempo ispod miske, veliki odmor, poster mitar mrkela.
- Post n°250
ja sam uvek kupovao samo jugoslovenski sportski list sport
kolko se secam tempo je bio nesto stampan na kvalitetnom papiru i preskup. kostao fazon 3,4 puta vise od JSLS-a i zurnala koji su bili klasicne bulevarska stampa.
kolko se secam tempo je bio nesto stampan na kvalitetnom papiru i preskup. kostao fazon 3,4 puta vise od JSLS-a i zurnala koji su bili klasicne bulevarska stampa.
_____