Euro neuro 2021
- Post n°127
Re: Euro neuro 2021
ladno Francuzi i Portugalci igraju da ispadne Nemacka
- Post n°128
ćaća wrote:ladno Mađarska igra da ispadne Nemacka
+1
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°129
Kakva tekma. Svaka čast Madžarima, onako se bori za najdraži dres. Dijete Musiala spasilo Njemce.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°130
Nisam siguran da 1. dojče gol nije bio ofsajd.
_____
- Post n°133
Ferenc Puskás wrote:Nisam siguran da 1. dojče gol nije bio ofsajd.
Samo jednom je repriziran snimak iz ugla sa kog se da vidjeti da li je bio ofsajd pa je i meni djelovalo sumnjivo. Desetak minuta kasnije su na par sekundi pustili zaleđen kadar sa linijom označenim pozcijama igrača, centimetri su u pitanju. Mbapeov poništeni gol je čišći nego sinošnji njemački.
Mađari imaju najodvratniju ekipu na tribinama ali su na terenu jako prijatni za gledanje. Dvije odlično odigrane utakmice, plus sasvim pristojnih sedamdeset minuta protiv Portugala.
Nijemci prilično blijedi, mada sam siguran da prolaze Engleze.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°134
ovo je istorijska šansa za englesku osvetu za sva poniženja, penale itd
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°135
Jelde ofsajd, a? Podsjetilo me na diskusiju na PPP od prije godina kad masa ljudi nije kapirala da se golman također ubraja.fikret hadžiabdić wrote:Ferenc Puskás wrote:Nisam siguran da 1. dojče gol nije bio ofsajd.
Samo jednom je repriziran snimak iz ugla sa kog se da vidjeti da li je bio ofsajd pa je i meni djelovalo sumnjivo. Desetak minuta kasnije su na par sekundi pustili zaleđen kadar sa linijom označenim pozcijama igrača, centimetri su u pitanju. Mbapeov poništeni gol je čišći nego sinošnji njemački.
Mađari imaju najodvratniju ekipu na tribinama ali su na terenu jako prijatni za gledanje. Dvije odlično odigrane utakmice, plus sasvim pristojnih sedamdeset minuta protiv Portugala.
Nijemci prilično blijedi, mada sam siguran da prolaze Engleze.
Kod Madžara se još jednom potvrđuje da je nacifašizam dobar za nogoloptanje, ok s izuzetkom samog Reicha. Ali Italija, Argentina, Hrvatska itd., svi nacionalni bolesnici su fanatični borci na terenu. Na Madžaru vidiš da gine, nema tu.
_____
- Post n°136
Ferenc Puskás wrote:
Jelde ofsajd, a? Podsjetilo me na diskusiju na PPP od prije godina kad masa ljudi nije kapirala da se golman također ubraja.
Kod Madžara se još jednom potvrđuje da je nacifašizam dobar za nogoloptanje, ok s izuzetkom samog Reicha. Ali Italija, Argentina, Hrvatska itd., svi nacionalni bolesnici su fanatični borci na terenu. Na Madžaru vidiš da gine, nema tu.
Ne mogu da bacam sumnju na njemački gol i prolaz u 1/8, muke Malog Radojice sam spreman da istrpim za to
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°137
Dakle ENG-GER. Ima li šta lepše za nas ljubitelje najvaznije stvari na svetu.
(politike)
(politike)
- Post n°138
Hari Kejn prima loptu na sredini, predribla sve do golmana, da gol za pobedu i osveti Astra Zenecu
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°139
Ispadaju Angličani na penale, nema se tu šta pričat.
_____
- Post n°140
ako se to desi mislim da će ostrvo propasti u more i postati nova atlantida
nemci su mnogo loši, verujem da će biti nakantani za medalju i bačeni u kantu za đubre
nemci su mnogo loši, verujem da će biti nakantani za medalju i bačeni u kantu za đubre
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°141
Podjednako su loši, Nijemci prolaze samo zbog tradicije, ne očekujem ljepotu ali biće spektakl.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°142
Šablonsko ali gledljivo poluvrijeme Danske i Velsa.
A sad je otprilike sve i riješeno. Žao mi Velsa a drago mi je što Danci prolaze.
Najopasniji rezultat.
Odlična utakmica, a tek je prva za večeras.
Raspade se Vels nakon prvog gola.
A sad je otprilike sve i riješeno. Žao mi Velsa a drago mi je što Danci prolaze.
Najopasniji rezultat.
Odlična utakmica, a tek je prva za večeras.
Raspade se Vels nakon prvog gola.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°143
Kakva bitka na Soči bješe sinoć
Jaka i favorizovana Italija napada a Austrija sa ekipom sastavljenom sa porstora cijele carevine em pruža odlučan otpor, em povremeno i jake kontre udari. I tako puna dva sata.
Bez zajebancije, malo je utakmice koje su dobre svih 120 minuta ali ova to jeste bila. Fali Austriji par igrača za bolji reuzltat, prije svega igrač koji bi Arnautovića hranio kvalitetnim loptama i sa njim tvorio tandem u napadu. Austrija je junački odigrala, onako kao što se i drugi, nesimpatični dio monarhije, nosio sa Francuzima i Nijemcima.
Jaka i favorizovana Italija napada a Austrija sa ekipom sastavljenom sa porstora cijele carevine em pruža odlučan otpor, em povremeno i jake kontre udari. I tako puna dva sata.
Bez zajebancije, malo je utakmice koje su dobre svih 120 minuta ali ova to jeste bila. Fali Austriji par igrača za bolji reuzltat, prije svega igrač koji bi Arnautovića hranio kvalitetnim loptama i sa njim tvorio tandem u napadu. Austrija je junački odigrala, onako kao što se i drugi, nesimpatični dio monarhije, nosio sa Francuzima i Nijemcima.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°144
Austrijska momčad je zapravo reprezentacija Bundeslige, nimalo ne čudi njihova snaga. Arnautović promiješao odbranu u 16 kao špil karata. Kalajdžić vidra.
Suci pustili da se igra još nekoliko minuta nakon ofsajda od 2m, pa kod prekida digao zastavicu. Jednom će im je neko nabiti u ždrijelo.
Suci pustili da se igra još nekoliko minuta nakon ofsajda od 2m, pa kod prekida digao zastavicu. Jednom će im je neko nabiti u ždrijelo.
_____
- Post n°145
zapravo sam popizdeo na lončeta koliko je ružno navijao za talijane. a taman sam bio formirao mišljenje da je baš lepo napredovao od nekadašnjeg amaterskog fana fudbala do profi komentatora odličnog nivoa. takođe mnijem da je šolak odučio RTS od prenosa bilo kog i bilo kakvog fudbalskog turnira, oni prosto nemaju više kadar da ovako isprate i jednu utakmicu u beogradu, kamoli ovaj multipoint multitasking prenos. na stranu zalutali višković.
_____
#FreeFacu
- Post n°146
dobar je lonce. jedino me zameram da kad se igraju 2 utakmice istovremeno zna da se zagleda u paralelnu utakmicu i da na 5-10 minuta zaboravi da komentarise svoju utakmicu. malo mora da smanji jaz izmedju utakmica za koje ja napaljen i ovih koje zaboravi da treba da prica usred prenosa. s druge strane gojko i plavsic ubijaju volju za zivotom. plavsic je doduse pokazo malo zivota pre neki dan kad se bunio protiv vara via nik hornbi. mozda su oni okej ali ja imam predrasude prema ljudima koji svaku drugu recenicu zavrsavaju s 'ali dobro.'
znam da ga ljudi mrze jer je arogantan streber il sta ali vlada novakovic je bog. npr. ona etimoloska analiza de burovog imena i ironije holandskog odricanja od ajaksvogo 433 za vreme njegovog mandata je ozbiljno ludilo. ja ne znam da l bih imo muda da to napisem na forumu a on na to prica na teveu. veliki car. respekt.
znam da ga ljudi mrze jer je arogantan streber il sta ali vlada novakovic je bog. npr. ona etimoloska analiza de burovog imena i ironije holandskog odricanja od ajaksvogo 433 za vreme njegovog mandata je ozbiljno ludilo. ja ne znam da l bih imo muda da to napisem na forumu a on na to prica na teveu. veliki car. respekt.
_____
ova zemlja to je to
- Post n°147
slažem se i za vladu i za lončeta za koga mi je drago da je podigao standard svojih prenosa, zato me malo i izbacio iz takta sinoć (dobro navijao sam da balkanci izbace žabare, ko ih jebe).
ja volim gojka. on mi je onako arhetipski novi vladanko in a good way, alkos i kladioničar koji nekako uspeva da se ne raspadne tokom prenosa dok jednom rukom skroluje rezultate tiketa u nadi da će da zaradi 2000 za novu flašu a drugom doliva džonija u čašu jer za bolje nema pare. zapravo on je od cele ekipe koja radi prenose jedini koji to organski oseća na način dobrih 70s i 80s engleskih komentatora kada je viski a ne internet bio standard. uvek mi je taj osećaj razumevanja živog čoveka sa svim manama jači od iritacije koju ume da izazove, možda grešim. on je ipak ponikao u RTS u poslednjem trenutku kada je tamo imalo od koga ponešto i da se nauči.
plavšića sam i smetnuo s uma ali generalno taj multitasking je glavni SK problem, i njega i viškovića asociram sa drugim sportom i onda to potiskujem dok moram da ih slušam i gledam na fudbalu koji je u svakoj iteraciji iznad novaka đokovića i EL KKCZ. ali i tako je SK eonima daleko od svega što gledamo i slušamo na RTS da ne upotrebim past tense.
inače je skoro bilo 11 godina od gola laneta jovanovića protiv nemaca u južnoj africi, ja moram to sada da okačim da čujete kakav retard drži centralni komentatorski spot na javnom servisu, klasičan lik koji je za fudbal prvi put čuo posle faksa (pravnog), koje odustvo osećaja za bitno.
ja volim gojka. on mi je onako arhetipski novi vladanko in a good way, alkos i kladioničar koji nekako uspeva da se ne raspadne tokom prenosa dok jednom rukom skroluje rezultate tiketa u nadi da će da zaradi 2000 za novu flašu a drugom doliva džonija u čašu jer za bolje nema pare. zapravo on je od cele ekipe koja radi prenose jedini koji to organski oseća na način dobrih 70s i 80s engleskih komentatora kada je viski a ne internet bio standard. uvek mi je taj osećaj razumevanja živog čoveka sa svim manama jači od iritacije koju ume da izazove, možda grešim. on je ipak ponikao u RTS u poslednjem trenutku kada je tamo imalo od koga ponešto i da se nauči.
plavšića sam i smetnuo s uma ali generalno taj multitasking je glavni SK problem, i njega i viškovića asociram sa drugim sportom i onda to potiskujem dok moram da ih slušam i gledam na fudbalu koji je u svakoj iteraciji iznad novaka đokovića i EL KKCZ. ali i tako je SK eonima daleko od svega što gledamo i slušamo na RTS da ne upotrebim past tense.
inače je skoro bilo 11 godina od gola laneta jovanovića protiv nemaca u južnoj africi, ja moram to sada da okačim da čujete kakav retard drži centralni komentatorski spot na javnom servisu, klasičan lik koji je za fudbal prvi put čuo posle faksa (pravnog), koje odustvo osećaja za bitno.
_____
#FreeFacu
- Post n°148
o ne, o ne
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°149
to
_____
#FreeFacu
- Post n°150
kakav retos
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place