Euro neuro 2021
- Post n°101
Re: Euro neuro 2021
glupo je da nagrade mađarske nacoše finalnom tekmom u pešti, što ne bi igrali u kopenhagenu? vrlo gotivna publika a ima odličnih plavuša.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°102
Joj pogledajte 4. gol Danske protiv Rusije, kako 2 ruska vola žurno jure na pojilo.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°103
Hrvatska i Škotska igraju ljepoticu prvenstva(TM). Ili bar ljepoticu grupne faze.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°104
Zato drugo poluvreme smara za sve pare. Lep gol Modrića.
edit: i Perišića:laugh:
edit: i Perišića:laugh:
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°105
fikret hadžiabdić wrote:Hrvatska i Škotska igraju ljepoticu prvenstva(TM). Ili bar ljepoticu grupne faze.
Možda Hrvacka, Škotska teško. Najgori tim ubedljivo na prvenstvu, gori i od Turaka/Makedonaca.
Mi smo debili što ih nismo ispendrečili u Beogradu jer čak i mi imamo klasu u odnosu na njih, ali su jbga uhvatili taj trenutak unutrašnjeg raspada repke (slučaj Kolarov itd).
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°106
hrvati zeru bolji nego u prve dve, ali skoti su ipak kriminal
lovren i livakovic ce ih skupo kostati
lovren i livakovic ce ih skupo kostati
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°107
+1Marius Lăcătuș wrote:Najgori tim ubedljivo na prvenstvu, gori i od Turaka/Makedonaca.
gori i od slovaka
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°108
Daï Djakman Faré wrote:lovren i livakovic ce ih skupo kostati
ni juranović se nije proslavio, ali da nemaju golmana - nemaju. lovren se srećom samoeliminisao sa sledeće...
_____
#FreeFacu
- Post n°109
juranovic je bio odlican u prvom poluvremenu, haos im je pravio po toj strani. malo je kiksirao u 2. pol sta ima veze, bice to okej.
mala cena za ne gledati onog vrsaljka vise.
mala cena za ne gledati onog vrsaljka vise.
_____
- Post n°110
Marius Lăcătuș wrote:fikret hadžiabdić wrote:Hrvatska i Škotska igraju ljepoticu prvenstva(TM). Ili bar ljepoticu grupne faze.
Možda Hrvacka, Škotska teško. Najgori tim ubedljivo na prvenstvu, gori i od Turaka/Makedonaca.
Mi smo debili što ih nismo ispendrečili u Beogradu jer čak i mi imamo klasu u odnosu na njih, ali su jbga uhvatili taj trenutak unutrašnjeg raspada repke (slučaj Kolarov itd).
Napisah to nakon pola sata igre, kad su Škoti letili po terenu i kad je izgledalo kako će utakmica nakon strašne borbe da završi 4:3 za Hrvatsku ili nekim sličnim rezultatom.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°111
Ja volim Škote, bore se, ne umiju, ali se bore. Cijeli svoj gledalački život mi žao Škota što uvijek ispadnu. Ali ne umiju, pa to ti je, dal je sredina, klima, genetika, ne znam. Ali prosto drvlje.
S druge strane hrvatska tisućljetna nogometna kultura. Jedan od malo timova na koje se možeš osloniti da neće odigrati mlitavo, ma kad i u ma kojem sastavu.
S druge strane hrvatska tisućljetna nogometna kultura. Jedan od malo timova na koje se možeš osloniti da neće odigrati mlitavo, ma kad i u ma kojem sastavu.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Guest
- Post n°112
DI Jimmy Perez : I'm not gonna lie to you, Duncan. Watching you live your life is like watching Scotland try to qualify for the World Cup, It's frustrating. Embarrassing. At times excruciating. But ultimately, I live in hope that you'll get there in the end.
- Post n°114
Ferenc Puskás wrote:Ja volim Škote, bore se, ne umiju, ali se bore. Cijeli svoj gledalački život mi žao Škota što uvijek ispadnu. Ali ne umiju, pa to ti je, dal je sredina, klima, genetika, ne znam. Ali prosto drvlje.
Otkad su se Englezi otvorili za strance, nemaju vise ni Irci ni Skoti gde da salju supertalente.
- Post n°115
zato hibernijans cveta!
_____
#FreeFacu
- Post n°116
ovo nije bio penal, Ljoris je prvi dotakao loptu
- Post n°117
i ovo je kurton od penala
- Post n°118
Mađarska=Grčka '04.
Jalova inicijativa Nemaca nakon primljenog gola, samo je Humelsova prečka vrijedna pomena. Par mađarskih kontri i pokušaja iz daljine mi izgledaju opasnije od svega njemačkog.
Kakav kijamet u Minhenu
Jalova inicijativa Nemaca nakon primljenog gola, samo je Humelsova prečka vrijedna pomena. Par mađarskih kontri i pokušaja iz daljine mi izgledaju opasnije od svega njemačkog.
Kakav kijamet u Minhenu
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°119
Pašće Mađari.
- Post n°120
A i nema niti će ikada više biti ekipe kakva je Grčka 2004. Bolesno utegnut tim.
- Post n°121
koliko mi na penis ide ovaj sudija španac
_____
#FreeFacu
- Post n°122
čist go, zaostao portugalac na suprotnoj strani od benzeme
_____
#FreeFacu
- Post n°123
dobar Benzema, lepo se uklopio u ovaj tim
- Post n°124
veliki igrač
za razliku od sanea koji je imbecil, ne znam za goreg igrača koji ima status nekakve zvezdice
nego dok ne zaboravim, transparent "dudenhofen" sam prvi put video na utakmici nemačka jugoslavija 2:2 u lansu na WC1998.
za razliku od sanea koji je imbecil, ne znam za goreg igrača koji ima status nekakve zvezdice
nego dok ne zaboravim, transparent "dudenhofen" sam prvi put video na utakmici nemačka jugoslavija 2:2 u lansu na WC1998.
_____
#FreeFacu
- Post n°125
mađari na pečurkama
sane im namestio go, šteta što su nemci pičkice inače bi ga trebalo ubiti ko vola u kupusu u svlačioni...
sane im namestio go, šteta što su nemci pičkice inače bi ga trebalo ubiti ko vola u kupusu u svlačioni...
_____
#FreeFacu