Ništa mi nije jasno, ali poslednje rečenica je dragulj.
Rio Tinto
- Post n°801
Re: Rio Tinto
https://www.cenzolovka.rs/vesti/teleprompter-obrisan-sa-servera/
- Post n°802
To, Teleprompter, ne Telgram.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°803
Njih su slavili kao opoziciono nešto, a bili su baš ona klasična udbaška priča i stoje iza jednog od prvih vulinovskih teranja iz zemlje (Biciklistička kuhinja)
_____
Gdje punac drži pive?
- Post n°804
Tako je, prepoznatljiva udbaska podmetacina.
Ovaj decko je vec tada smrdeo do neba.
Ovaj decko je vec tada smrdeo do neba.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°805
Jeste, sve po toj pandurskoj liniji.
Neverovatno je koliko ova zemlja ima tih bubašvaba saradnika sa dna kace i drugih lovrekovica
Neverovatno je koliko ova zemlja ima tih bubašvaba saradnika sa dna kace i drugih lovrekovica
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°806
Da, da, to, level Lovrekovic.
_____
- Post n°807
Jel Visekruna ziv?
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°808
www.nspm.rs/prenosimo/ne-znam-koji-su-stvarni-motivi-aleksandra-vucica-da-srbiju-gura-u-jedan-projekat-koji-nema-ni-zrno-ekonomskog-opravdanja-ali-vidim-da-on-to-cini-na-nacin-koji-ga-konacno-raskrinkava-kao-neprijatelja-zemlje-i-nacije.html
Au, jebote, i Srdja prelomio.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°809
Ovaj degenije je već bio pre par strana. A motivi su preumiti... ovde ide ne-PC naziv za jednu nacionalnu manjinu, koji u stvari ne označava etničku pripadnost, nego lajfstajl, i najbolje opisuje one koji na primer kad rade u stranim firmama gde su potpisali ugovor u kome stoji da neće balaviti o iznosu zarade, jedino o tome pričaju. Valjda i njima samima toliko vredi njihova reč.
Motiv je gaziti takve, dok se ne preume, ili dok se ne izbezume više nego što su već izbezumljeni, pa se konačno odsele kod njihovog druga Putina, koji je evo doneo neki ukaz, da se omogućava od 1 septembra 2024 svima kojima se ne sviđa mrski liberalni "zapad", kapitalizam i ostala gej propaganda, i užasi civilizacije, da se slobodno i potpuno legalno usele u Rusiju, taj bastion slobode, i dobiju pravo boravka. Neka idu tamo, seoba srba v2.0, pa neka se deru koliko hoće. Ovde gde su, samo smetaju.
Znači, vrhunski cilj je preumiti one kojima ne da nije teška uvreda samo postojanje đubreta koje objavljuje ovakve nacističke bljuvotine, zbog kakvih je onaj svojevremeno obešen u Nirmergu, nego je takvo đubre "najugledniji list". Pa se još i oduševljavaju takvim bljuvotinama i identifikuju se sa njima. Ako je da bi se taj cilj ostvario neophodno na takvom mestu sve šume i livade spržiti kiselinom, onda tako treba i uraditi.
Kako god, Abu je u pravu - ako je i prihvatljiva neka diskusija o rudarstvu, to je diskusija na temu "kako eksploatisati rudu", a ne da li je treba eksploatisati. Sve ostalo je samo srbendstvo, zbog koga tu kad god se pojavi neka nova potreba, ili nova ideja, da se radi bilo šta, i to na svim nivoima, od porodičnog pa dalje, prvo što 90+% tih tu urade, to je da počnu da nalaze milion razloga zašto to nešto nije moguće raditi, ili zašto to nešto ne treba raditi, umesto da nalaze načine kako to nešto uraditi. Mrtva puvala i hodajući mrtvaci. Kilavi Radovani.
E, zato je cilj svih ciljeva takve preumiti (unormaliti), ako treba i nasilnim metodama, ako treba čak i spaljujući sve šume i livade do poslednje. Naročito ove nekulturne koji su se osilili pa nose neke nasilničke parole "nećeš kopati" i slično, prete, najavljuju krv, proglašavanje "slobodnih teritorija" i slično. Odvratno. Zato je odlična stvar ovo što je objavljen početni spisak takvih silovatelja, naročito onog lažnog poljoprivrednika sa šajkačom, i manikiranim rukama.
BTW, da se zna, prvi sam takve definisao kao "ekoteroriste" na nekom od ovih foruma, kao što sam prvi provalio tutamute i savoe kao Putinove plaćenike još kad su počeli da urlaju, a 99% ovih koji se danas deru nisu ni bili čuli ni za njih, ni za Rio Tinto, ni za jadarit. Od 1989 i pojave tzv "dilera" ja tvrdim da su takvi tu osiljeni, pa sve glasnije kokodaču, samo zbog toga što tu država ne vrši svoju primarnu funkciju, koja je da održava red u zemlji, i da hapsi i gazi anticivilizacijske elemente, od kojih su ovi koji prete.
Dobro, i koji je taj "on" što mu prete kako "neće kopati"? I zašto stalno bulazne o nekakvom "narodu", a u stvari je reč samo o nekoliko desetina hiljada galamdžija i (uglavnom) besposličara? Eto, ako je "narod" nečija "žrtva", onda je žrtva takvih koji buncaju o ekonomskom razvoju gajenjem šljiva , i predstavljaju kao da je neki zli "on" ili "oni" došao da "otima" ovo i ono "naše". Bolest. Nisu se makli ni milimetar od 1989. i verovatno od 1889. Evo ih na slici:
Lepo je Kišjuhas razgonio njihove gluposti na buljuke u poslednjoj kolumni. Ako, ako, samo tako.
Motiv je gaziti takve, dok se ne preume, ili dok se ne izbezume više nego što su već izbezumljeni, pa se konačno odsele kod njihovog druga Putina, koji je evo doneo neki ukaz, da se omogućava od 1 septembra 2024 svima kojima se ne sviđa mrski liberalni "zapad", kapitalizam i ostala gej propaganda, i užasi civilizacije, da se slobodno i potpuno legalno usele u Rusiju, taj bastion slobode, i dobiju pravo boravka. Neka idu tamo, seoba srba v2.0, pa neka se deru koliko hoće. Ovde gde su, samo smetaju.
Znači, vrhunski cilj je preumiti one kojima ne da nije teška uvreda samo postojanje đubreta koje objavljuje ovakve nacističke bljuvotine, zbog kakvih je onaj svojevremeno obešen u Nirmergu, nego je takvo đubre "najugledniji list". Pa se još i oduševljavaju takvim bljuvotinama i identifikuju se sa njima. Ako je da bi se taj cilj ostvario neophodno na takvom mestu sve šume i livade spržiti kiselinom, onda tako treba i uraditi.
Kako god, Abu je u pravu - ako je i prihvatljiva neka diskusija o rudarstvu, to je diskusija na temu "kako eksploatisati rudu", a ne da li je treba eksploatisati. Sve ostalo je samo srbendstvo, zbog koga tu kad god se pojavi neka nova potreba, ili nova ideja, da se radi bilo šta, i to na svim nivoima, od porodičnog pa dalje, prvo što 90+% tih tu urade, to je da počnu da nalaze milion razloga zašto to nešto nije moguće raditi, ili zašto to nešto ne treba raditi, umesto da nalaze načine kako to nešto uraditi. Mrtva puvala i hodajući mrtvaci. Kilavi Radovani.
E, zato je cilj svih ciljeva takve preumiti (unormaliti), ako treba i nasilnim metodama, ako treba čak i spaljujući sve šume i livade do poslednje. Naročito ove nekulturne koji su se osilili pa nose neke nasilničke parole "nećeš kopati" i slično, prete, najavljuju krv, proglašavanje "slobodnih teritorija" i slično. Odvratno. Zato je odlična stvar ovo što je objavljen početni spisak takvih silovatelja, naročito onog lažnog poljoprivrednika sa šajkačom, i manikiranim rukama.
BTW, da se zna, prvi sam takve definisao kao "ekoteroriste" na nekom od ovih foruma, kao što sam prvi provalio tutamute i savoe kao Putinove plaćenike još kad su počeli da urlaju, a 99% ovih koji se danas deru nisu ni bili čuli ni za njih, ni za Rio Tinto, ni za jadarit. Od 1989 i pojave tzv "dilera" ja tvrdim da su takvi tu osiljeni, pa sve glasnije kokodaču, samo zbog toga što tu država ne vrši svoju primarnu funkciju, koja je da održava red u zemlji, i da hapsi i gazi anticivilizacijske elemente, od kojih su ovi koji prete.
Dobro, i koji je taj "on" što mu prete kako "neće kopati"? I zašto stalno bulazne o nekakvom "narodu", a u stvari je reč samo o nekoliko desetina hiljada galamdžija i (uglavnom) besposličara? Eto, ako je "narod" nečija "žrtva", onda je žrtva takvih koji buncaju o ekonomskom razvoju gajenjem šljiva , i predstavljaju kao da je neki zli "on" ili "oni" došao da "otima" ovo i ono "naše". Bolest. Nisu se makli ni milimetar od 1989. i verovatno od 1889. Evo ih na slici:
Lepo je Kišjuhas razgonio njihove gluposti na buljuke u poslednjoj kolumni. Ako, ako, samo tako.
- Post n°810
Već je kačeno, i tad sam komentarisao - ovom uštogljenom pacovi samo treba više "ekonomskog opravdanja". Glupan, što je uvek i bio.Летећи Полип wrote:www.nspm.rs/prenosimo/ne-znam-koji-su-stvarni-motivi-aleksandra-vucica-da-srbiju-gura-u-jedan-projekat-koji-nema-ni-zrno-ekonomskog-opravdanja-ali-vidim-da-on-to-cini-na-nacin-koji-ga-konacno-raskrinkava-kao-neprijatelja-zemlje-i-nacije.html
- Post n°811
https://n1info.rs/vesti/predsednik-nisam-siguran-da-rio-tinto-zeli-da-ulozi-dovoljno-novca-u-zastitu-zivotne-sredine/
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°812
Svi znamo da će biti siguran za 6-12 meseci da su odlični.
- Post n°814
_____
- Post n°816
One of us!
One of us!
One of us!
_____
Vidi ga, mali ker! Dođi, ker, mali ker!
- Post n°817
Pa jel ovaj mandril misli da će neko zbog ovoga da promeni mišljenje?
- Post n°818
Довољно је да РТ напуни гаће, остало није битно. Јавите како је то прошло.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°819
beatakeshi wrote:Pa jel ovaj mandril misli da će neko zbog ovoga da promeni mišljenje?
Ccc, kakvi ste to ljudi, sada vam ne valja i kad istresa.
_____
- Post n°820
Nije važno da bilo ko promeni mišljenje o nečemu o čemu i tako ne zna ništa. A kad već prave manifestacije, mogli bi da obaveste pućanstvo kako su u Britaniji za vreme prve tehnološke revolucije vešali pripadnike ludističkog pokreta koji su hteli da vraćaju vreme nazad.
Mogu i da naprave anketu "da li bi se odrekli savremene tehnologije ako bi zbog nje morala da se spali neka planina na kojoj je vaš čukundeda ratovao sa drugim čukundedama".
A i da malo popričaju sa "građanima" o tome što reka Kolorado koja je izdubila kanjon dubine 2km već 50, 60 godina i ne dolazi do ušća jer se sva voda utroši za industriju, poljoprivredu i vodovode, pa WGAF. Kad jednog dana ljudi nestanu, obnoviće se, a sad je tako kako je i šlus. Tako će i tu. Navići će se "narod", samo bez nervoze.
Mogu i da naprave anketu "da li bi se odrekli savremene tehnologije ako bi zbog nje morala da se spali neka planina na kojoj je vaš čukundeda ratovao sa drugim čukundedama".
A i da malo popričaju sa "građanima" o tome što reka Kolorado koja je izdubila kanjon dubine 2km već 50, 60 godina i ne dolazi do ušća jer se sva voda utroši za industriju, poljoprivredu i vodovode, pa WGAF. Kad jednog dana ljudi nestanu, obnoviće se, a sad je tako kako je i šlus. Tako će i tu. Navići će se "narod", samo bez nervoze.
- Post n°821
Ned Ludd had some sensible policies, krindžovanje na de-growth je tako passé. Izađi nekad napolje, ponesi reclaimed nylon torbu u Aromu, popravi nešto na kući dedinim analognim alatom iz srušenog zanatskog boksa, pursue lore, taj bes će ti se rešiti sâm od sebe.
- Post n°822
Проблем је онај неизоставни део тог не-раста, не-становништво. Не расти, нестани.
Као и код осталих малтусоваца, јасно је да не мисле на себе, нису се испосамоубијали.
Као и код осталих малтусоваца, јасно је да не мисле на себе, нису се испосамоубијали.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°823
Sve za dobro naše!
_____
- Post n°824
kolika bi bila godisnja vrednost baterija napravljenih u Cupriji?
_____
????
- Post n°825
Кога брига, ми профит од тих батерија нећемо видети.
Можда око 200-300 радника добије неке осредње плате и то је то.
И да направе милијарду еура, порез на добит је 10%.
Можда око 200-300 радника добије неке осредње плате и то је то.
И да направе милијарду еура, порез на добит је 10%.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.