DJB - Nrdule
- Post n°301
Re: DJB - Nrdule
strah me je za konda kada vidi sliku.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°302
Pomešaj ove noći crnu i zlatnu
Po mojoj koži slikaj kao po platnu
Diraj me usnama po telu i vratu
Pa onda stavi me u ram
Da znam da tebi pripadam
Po mojoj koži slikaj kao po platnu
Diraj me usnama po telu i vratu
Pa onda stavi me u ram
Da znam da tebi pripadam
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°303
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°305
ah kondo je OK, trenutno je u nekoj reminiscenciji 70s erotike otkako je arbeitmann kačio neke naslovnice izdanja uz koje sam nekako formirao svoj ukus - francuski "lui", za neupućene - pa mu sad malo žao što hanica nije dala barem još neki hint svog pravilnog vozdizanja sem ovih kaišića oko članka, to je lepo. mogao je da sevne neki cm2 bele butinice....
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°306
Mór Thököly wrote:boomer crook wrote:
to ti je jedna od top 3 teze in my book
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°308
Kakvi likovi.
Brexit slogan
— Slobodan Georgiev (@SlobaGeorgiev) January 26, 2022
Bravo https://t.co/9uHfWaTFp2
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°309
Najveći borac protiv stranih investitora u Srbiji .
— Balkan Utopia (@BalkanUtopia) February 12, 2022
Fabrika Forverk, Čačak: pic.twitter.com/1mkHJ30ZUk
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°310
Pokret "Dosta je bilo" Saše Radulovića postao stranka
Pokret Dosta je bilo je nakon osam godina upisan u registar stranaka Srbije, piše u njihovom saopštenju.
- Post n°311
Ali kako su uspeli da skupe potpise? Zar to nije nemoguce?
_____
- Post n°312
Након пет година правне борбе, регистровали смо странку.
— Saša Radulović (@SasaRadulovich) February 13, 2022
Ми смо упорни до бола. Ми не одустајемо. https://t.co/E7zp1fk7vz
_____
- Post n°313
Ne registruje pismen nego uporan
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°314
Најзад заврбовали 1 члана који уме да попуни.
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°315
Ne pise da su ispravno popunili vec nakon petogodisnje pravne borbe
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°316
Како гласи еуфемизам за еуфемизам?
- 'вако:
политичка коректура
_____
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°317
Sad i zvanicno
http://mduls.gov.rs/wp-content/uploads/Izvod-iz-Registra-politickih-stranaka-2.pdf
124. „Доста је било“
скраћени назив: „ДЈБ“
датум оснивања: 27.01.2022.
датум доношења решења о упису: 11.02.2022.
седиште: Београд, Нушићева 27
заступник: Саша Радуловић
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°318
_____
- Post n°319
jedno se vreme sa svih strana - od vucica do neodnarodjenih forumasa - tutnjalo o velikom naletu sase radulovica, i sta kazu istrazivanja, el taj trend jos postoji ili se podrska iscrpljuje u komentarima na jujtubu kanalu 24minuta za zoranom kesicem?
_____
ova zemlja to je to
- Post n°320
ficfiric wrote:
Sad i zvanicno
nisu vise pokret gradjana ?
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°321
Krenulo im. Koalicioni partner otvara kancelarije po Srbiji, oni ispravno popunjavaju formulare, nabavljaju potpise iako se ne secam da su ih skupljali. Ne znam da li ima i kod Jovane nekih novosti
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°322
Daï Djakman Faré wrote:
Sad i zvanicno
nisu vise pokret gradjana ?
Грађани су себи ограничили кретање, епидемиолошки и хиподемиолошки.
_____
- Post n°323
Drugi put u par nedelja da su ispravno popunili formulare - nema sansone, ovo im je Vucic dao
10. СУВЕРЕНИСТИ – САША РАДУЛОВИЋ (ДЈБ), МИЛАН СТАМАТОВИЋ (ЗС), ДР ЈОВАНА СТОЈКОВИЋ (ЖЗС)
https://www.rik.parlament.gov.rs/extfile/sr/files/additionalDocuments/998/28/10.%20SUVERENISTI%20-%20za%20sajt.docx
10. СУВЕРЕНИСТИ – САША РАДУЛОВИЋ (ДЈБ), МИЛАН СТАМАТОВИЋ (ЗС), ДР ЈОВАНА СТОЈКОВИЋ (ЖЗС)
https://www.rik.parlament.gov.rs/extfile/sr/files/additionalDocuments/998/28/10.%20SUVERENISTI%20-%20za%20sajt.docx
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°324
Ma to popunjavao Statovic.
_____
- Post n°325
18. Милољуб Албијанић
Gde su, sta rade.
Gde su, sta rade.
_____