Novi Sad
- Post n°802
Re: Novi Sad
Meni donji lijevo liči na Divca.
_____
Međuopštinski pustolov.
Zli stolar.
- Post n°806
Zivo me interesuje ko ce biti skroz dole...
Mada, ne prepoznajem skoro nikog ni gore
Mada, ne prepoznajem skoro nikog ni gore
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°807
Свеци са геј ореолима.
И то у барокном стилу, тск, тск, фск...
И то у барокном стилу, тск, тск, фск...
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°808
Heh, nasao sam ko je na muralu
A sad nema baba koje prosipaju vrelu vodu po budalama koje se muvaju oko zgrade
Mural posvećen košarkaškim legendama na Bulevaru oslobođenja
Veliki mural sa likovima košarkaških legendi kao što su Greg Popovič, Igor Kokoškov, Pit Maravič, Vlade Divac, Peđa Stojaković, Nikola Jokić i Darko Miličić krasiće fasadu zgrade na Bulevaru oslobođenja br. 113.
Mural zauzima više od 100 kvadrata, njegova izrada je u samom finišu, a na njemu je radio strit art umetnik Uroš Štrboja u okviru Dana američke kulture.
Obišavši lokaciju na kojoj će se nalaziti mural posvećen košarkašima savetnik za odnose s javnošću u ambasadi SAD Timoti Standart je rekao da je američka ambasada ponosna na dugogodišnje partnerstvo sa Gradom Novim Sadom u oblastima kulture i obrazovanja.
– To uključuje i četvrto izdanje manifestacije Dani američke kulture. Proteklih godina oko 200 građana Novog Sada je učestvovalo u različitim programima razmene, a Novi Sad je ugostio američke studente, profesore, muzičare i zvaničnike. Gradska uprava nam je pomogla da nađemo divan novi prostor za Američki kutak. Uzbuđeni smo što će ostatak Evrope moći da vidi sve što Novi Sad nudi, budući da je Evropska prestonica kulture za 2021. godinu – naglasio je Standart.
Do sada su oslikana tri murala, koja su nastala kroz tradicionalnu kulturnu saradnju Novog Sada i ambasade SAD. Program Dana američke kulture uveliko traje u Novom Sadu, a građani su mogli da prisustvuju Filmskom festivalu američkih klasika, stend-ap komediji Marijane Aranđelović i mnogobrojnim radionicama koje pokrivaju umetničke forme stripa, filma i pozorišta. Novosadska publika imala je priliku da ponovo uživa u mjuziklu “Kosa” koji je izveden u Pozorištu mladih.
Ovogodišnja manifestacija će biti završena panel diskusijama o srpsko-američkim odnosima i kulturnoj diplomatiji, na kojima će učestvovati ambasador SAD u Srbiji Entoni Godfri, kao i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.
Izvor: Novisad.com
Foto: Novisad.rs
A sad nema baba koje prosipaju vrelu vodu po budalama koje se muvaju oko zgrade
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°809
Strit art budžetlija. i svi ovi idioti sa kravatama i tetoviranim rukama se prave da ovo nije smeće .
Onaj Pijanista ispade još i podnošljiv.
Onaj Pijanista ispade još i podnošljiv.
- Post n°810
Jedva cekam da Gregu preko usta roknu klimu
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°811
Ја мислио да је то Паспаљ... а оно човек који је покушавао да га одвикне од пушења.
- Post n°813
Могли су да нађу неког бољег карикатуристу.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°816
GLEDAM SLANINARE KAKO CUVAJU FRUSKU GORU I HRASTOVE OD VERNIKA
VALJDA SU ONI STETNIJI OD ONIH JEBARNIKA STO GRADE GORE
CUO SAM DA IMA TOP KUCA ZA POSETU PO TIM VRDNICIMA I OSTALIM FRUSKOGORSKIM POPULARNIM LETOVALISTIMA
VALJDA SU ONI STETNIJI OD ONIH JEBARNIKA STO GRADE GORE
CUO SAM DA IMA TOP KUCA ZA POSETU PO TIM VRDNICIMA I OSTALIM FRUSKOGORSKIM POPULARNIM LETOVALISTIMA
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°817
Monter kablovske mreže pao sa petog sprata zgrade na Novom naselju, poginuo na licu mesta
Radnik kablovske televizije (34) pao je danas sa petog sprata stambene zgrade na Bulevaru Jovana Dučića 22 i preminuo na licu mesta.
Kako za 021 kaže portparol Hitne pomoći dr Zoran Krulj, poziv da izađu na teren primili su u 13:05 časova i odmah su izašli na lice mesta, ali su samo mogli da konstatuju smrt muškarca.
Uviđaj je još uvek u toku, a uzrok pada je još nepoznat.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°818
Wtf
http://www.nspm.rs/hronika/ssp-vlast-u-novom-sadu-podize-spomenik-krvniku-iz-novosadske-racije-janosu-totu.html
http://www.nspm.rs/hronika/ssp-vlast-u-novom-sadu-podize-spomenik-krvniku-iz-novosadske-racije-janosu-totu.html
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Korisnik
- Post n°819
https://nova.rs/vesti/drustvo/kako-je-novi-sad-postao-najskuplji-grad-u-srbiji/
Prema analizama kupovne moći i cena potrošačke korpe koje je sprovelo Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, Novi Sad se nalazi na prvom mestu: mesečni troškovi života u Novom Sadu su, prema Ministrastvu, za 3.900 dinara viši nego u prestonici, dok je cena potrošačke korpe u decembru 2020. iznosila 82.073 dinara.
Prema analizama kupovne moći i cena potrošačke korpe koje je sprovelo Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, Novi Sad se nalazi na prvom mestu: mesečni troškovi života u Novom Sadu su, prema Ministrastvu, za 3.900 dinara viši nego u prestonici, dok je cena potrošačke korpe u decembru 2020. iznosila 82.073 dinara.
- Post n°821
http://www.nspm.rs/hronika/izbori-za-mesne-zajednice-u-novom-sadu-incidenti-fizicki-napadi-dovodjenje-dzipovima-glasaca-sns-zastrasivanje-naprednjacki-aktivisti-delili-flajere-sa-likovima-nezavisnih-kandidata-djilasa-i-jeremica-i-instrukcije-gradjanima.html
Gari, ima li rezultata?
Gari, ima li rezultata?
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°822
ne pratim veruj mi, ovde će verovatno biti vesti
https://www.facebook.com/groups/1168264773609137
https://www.facebook.com/groups/1168264773609137
- Post n°823
Ja sam na Detelinari izmedju SNS i "Da nam Licani ne seku drvece" glasao za ovo drugo. I sad cekam da prebroje, posto ima tu celih dve iljade ljudi izaslo, pa ce prebrojati negde do 4 ujutru.
I osecam se ko govno, a ne zelim da se osecam ko govno, zelim da budem miran kad glasam, zelim da glasam za naprednjake, dace bog skupicu hrabrosti do predsednickih izbora i onda cu glasati.
I osecam se ko govno, a ne zelim da se osecam ko govno, zelim da budem miran kad glasam, zelim da glasam za naprednjake, dace bog skupicu hrabrosti do predsednickih izbora i onda cu glasati.
_____
????
- Post n°824
Gde ces glasati, u Čikagu ili u Vašingtonu?
- Post n°825
Telep izdao.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!