by Vilmos Tehenészfiú Mon Aug 15, 2022 7:36 pm
Ne planiram mnogo unapred, kad mi stigne u inbox pogloedam sta stize uskoro, pa tada odlucim. Ali mogu mogu da ti kazem ko mi je ostao u secanju...
- Charlie Murphy. Imao je, Bog da mu dusu prosti, veoma tezak humor. Kao da je celog zivota nad njegovom glavom bio crni oblak od koga nikad nije uspeo da pobegne. Valjda je to tako kada ti je brat zvezda, a ti si talenat za drugu ligu. Na moju nesrecu gledao sam ga za Novu Godinu, pa sam u noci kada su svi radosni bio malo smoren kada se to zavrsilo. Srecom, kad sam dosao kucu na HBO sam nasao Crhis Rock standup comedy special pa me je on oraspolozio.
- Trae Crowder, aka redneck liberal. Prvi put je bio deo putujece trupe Redneck Liberals (drugu dvojicu sam zaboravio), a onda sam ga gledao kada je nsastupao solo jos 2 puta. Bonus point za njega je (osim sto je veoma smesan i sto mu je social commentary americkog juga u sridu) to sto svoj naglasak potencira i to mnogo, mnogo doprinosi razbijanju stereotipa.
- Godfrey. Veoma dobar stage presence i delivery a bonus je da je sjajan imitator.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”