Vučko vs. Neša (pbp)
- Post n°151
Re: Vučko vs. Neša (pbp)
Zamisljam sednice vlade gde slina ladno sedi pored tome mone i vulina i glasa za bilo sta, posle na kafu sa rukovodstvom vba
- Post n°152
Српски амбасадор у САД Марко Ђурић изјавио је данас да су тензије у Српској напредној странци добра ствар, као и да би несумњиво поднео оставку да је на месту министра одбране Небојше Стефановића.
“Колико год то била тешка и непријатна ствар, добра вест је да имамо коначно у Србији владајућу политичку странку која је стању да док је на власти врши темељно сагледавање, анализу, критику и контролу рада својих највиших функцинера”, рекао је Ђурић на ТВ Прва.
То, према његовим речима, показује да се променила парадигма српске политике, да више није довољно само “продавати маглу”, већ је важан однос према јавној функцији и шта се нуди грађанима.
“Показали смо да смо у стању да, када неко пређе црвене линије онога што је морално, законито и прихватљиво понашање, на највишим страначким органима о томе дискутујемо”, казао је Ђурић.
http://www.nspm.rs/hronika/marko-djuric-podneo-bih-ostavku-na-sve-stranacke-i-drzavne-funkcije-da-sam-na-mestu-nebojse-stefanovica.html
- Spoiler:
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°153
http://www.nspm.rs/hronika/nebojsa-stefanovic-slusam-svaki-vucicev-savet-i-sprovodim-svaku-njegovu-odluku-u-politici-sam-sve-naucio-od-njega.html
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°154
a đura će ti oprostiti što te je tukao
- Post n°155
https://nova.rs/vesti/politika/stefanovic-podneo-ostavku-na-mesto-predsednika-go-sns/
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°156
Heroj Nesa, heroj Nesa, heroj Nesa!
_____
????
- Post n°158
Janko Suvar wrote:Heroj Nesa, heroj Nesa, heroj Nesa!
Херој чега то? Нес кафе?
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°159
Kao gubavci
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°160
Pa jel to Biki s Nesom? Nisam znao...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°161
Mogu da se kladim da je posle dva minuta morala da skokne do wc-a
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°162
taj jebe pa ne vadi, zaređo po pandurkama
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Korisnik
- Post n°163
Kratka forma pic.twitter.com/Kc4C0oGb7q
— Marko Dačić (@madacic) May 29, 2021
- Post n°165
- Post n°167
usao u cetnike 43e, ako u ovoj verziji, rajh stvarno traje 1000 godina.
_____
????
- Post n°168
Ko bi rekao da cu doziveti savez komunista clanstvo preduslov modJanko Suvar wrote:usao u cetnike 43e, ako u ovoj verziji, rajh stvarno traje 1000 godina.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°169
Летећи Полип wrote:Mislim da je ovaj savez velika greška sa stanovišta obojice. Vučku nikako ne treba još jedna zvezdica da sa njom žonglira u stranci. S druge strane, Šapke je mlad i neistrošen. Uz onoga jako brzo neće biti ni jedno, ni drugo. Ušao je u četnike na zimu 43.
Mora da spašava beogradske izbore. Odijum na Vesića je takav da postoji opasnost da i glasači SNS ne izađu na izbore zbog njega. Dotle je došlo da NDB raste iako ništa ne radi.
Šapke je win win samo takav, najbolje što je mogao da uradi brzinski. Pritom ga vrv drži za jaja sa kriminalom u fondaciji, kao i Sergeja.
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°170
[size=33]
[/size]Дивно вече на концерту Уметничког ансамбла Министарства одбране „Станислав Бинички”, који је одржан у Великој дворани Коларчеве задужбине. Концерт под називом „Будимо одговорни, слушајмо класику“ чувени ансамбл даровао је, уз бесплатан улаз, грађанима. pic.twitter.com/FPzfROEDMZ
— Небојша Стефановић (@NesaStefanovic) May 31, 2021
_____
- Post n°173
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је он одлучио да министар одбране и доскорашњи председник београдског одбора СНС Небојша Стефановић остане у странци, иако су се локални одбори изјаснили супротно.
„Ми смо на седници Главног одбора СНС имали дискују, неки су тражили то (да Стефановић буде искључен из странке), а ја сам изашао са нешто другачијим ставом. Ти људи су рекли: „Ти имаш наше поверење, ми смо против твог става. Али, имаш наше поверење. Тако да сам купио време три месеца, па ћемо да видимо шта ће да буде све у септембру“, казао је Вучић на конференцији за новинаре у Београду.
Стефановић је 29. маја поднео оставку на место председника београдског одбора СНС, након што су се локални одбори странке изјаснили да су незадовољни његовим радом.
Вучић је истакао да је важно да су општински одбори рекли шта мисле, иако он мисли да они нису увек у праву, као што и он није увек у праву.
„Ту смо да коригујемо, али унутрашњи дијалог постоји у највећој странци, за разлику од песница, међусобног оптуживања за силовања и најгоре проневере и других ствари у неким другим политичким партијама“, додао је Вучић.
- Post n°175
On na toj slici može da ima i 25 i 45 godina.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!