Marius Lăcătuș wrote:not going to happen (dodao bih nažalost kada bi bio baš mnogo zao), sad kad ga napune remdesivirom ili šta je već latest $$$$$ craze, ima da đipa ko nov.
Раздесимиром.
Marius Lăcătuș wrote:not going to happen (dodao bih nažalost kada bi bio baš mnogo zao), sad kad ga napune remdesivirom ili šta je već latest $$$$$ craze, ima da đipa ko nov.
Erzsébet Biszak wrote:to postoji i inače u bolnicama
San Saba Songbird wrote:Mór Thököly wrote:
Zabole ga, ro je najsmesniji virus
Vrlo retko razmišljam na ovaj način, ali njegova smrt bi bila veoma korisna.
kapetanm wrote:Pricao sam ranije ovde negde o idiotu zetu prosvetnom radniku ravnozemljasu i antivaxeru (prof fizike).
Njegov sin, idiot junior, zivi kod nas tj sa mojom kevom u kuci, mi smo zajedno u dvoristu. On ne priznaje stetnost korone dakle ni vakcinu. Kad ide negde demonstrativno ne nosi masku. Promuskuitetan je (kao nas kolega Pink) i malo malo pa privodi neku na par dana na brzi test. E zadnja, koja je bila pre par dana, ima koronu on planira izgleda da je neguje nije se naravno vakcinisao. Keva mu a moja sestra ima MS, njegova baba s kojom zivi ima 86, ja razbijen s 3 dijagnoze jedna na plucima. Sestra vice bas bih volela da dobije (za sina)..
Erzsébet Biszak wrote:to postoji i inače u bolnicama
Behold: doktor mikrobilogije i kanadski profesor koji veruje u naučnost biblijskog mita o postanju:MNE wrote:ja ne vjerujem da je profesor fizike ravnozemljas, ako je kupio diplomu pretpostavljam da bi cutao o tome i ne bi se pravio puno pametan
MNE wrote:ja ne vjerujem da je profesor fizike ravnozemljas, ako je kupio diplomu pretpostavljam da bi cutao o tome i ne bi se pravio puno pametan
Verovatno će se vremenom iskristalisati da na svadbe mogu dolaziti oni koji su zaštićeni, koji su vakcinisani ili su prelažali koronu, ili će se testirati svi ostali, pa onda neka skinu maske, neće postojati opasnost. U suprotnom moraće po šest sati da se nose maske.
Solus_Rex wrote:Behold: doktor mikrobilogije i kanadski profesor koji veruje u naučnost biblijskog mita o postanju:MNE wrote:ja ne vjerujem da je profesor fizike ravnozemljas, ako je kupio diplomu pretpostavljam da bi cutao o tome i ne bi se pravio puno pametan
Mór Thököly wrote:Kon objasnjava kako ce krajem maja izgledati svadbe na Kepleru-452b
Verovatno će se vremenom iskristalisati da na svadbe mogu dolaziti oni koji su zaštićeni, koji su vakcinisani ili su prelažali koronu, ili će se testirati svi ostali, pa onda neka skinu maske, neće postojati opasnost. U suprotnom moraće po šest sati da se nose maske.
rumbeando wrote: