feminizam i priključenija
- Post n°926
Re: feminizam i priključenija
A, sad vidim da je u međuvremenu objasnio. Sjajno.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°927
pa, pod jedan, žensko je, pod dva, mlada je, a pod tri, ima autizam, kakav ti više dokaz treba.
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°928
zato što se ne uklapa u njen profil ličnosti(ima bar njenih govora po YT koliko hoćeš pa pogledaj), nije ono što je napisano ništa prepametno niti što zahtijeva neki intelekt(duh) ali ne ide uz njuErős Pista wrote:Nikada neću zaboraviti sa kakvom je ubeđenošću, slow tvrdio da Nadežda Tolokonjikova nije napisala završnu reč koju je pročitala na svom suđenju, a u kojoj se pominju i Pitagora, Sokrat, Montenj itd. Kaže, "to prevazilazi strukturu njene ličnosti". Kad smo ga podsetili da je žena u to vreme bila apsolventkinja filozofije, zaključio je da su gilozofske reference ubačene baš zato da bi se pomislilo da je tekst pisao student filozofije, a ne neki PR mag.
Tako da gorim od iščekivanja da čujem kako će MNE objasniti svoje ubeđenje da Greta T nije mogla da napiše zajebantski tvit.
isto kao što ni "ozbiljne" Trampove tvitove nije pisao Tramp nego mu ih je neko napisao
- Post n°929
nećeš ti srbina zajebati, ne može žensko da smisli uvredu da muškarac ima mali kurac, za to ti treba iskustvo i energija sredovečnog muškarca
_____
- Post n°930
btw
insert smug smiley
insert smug smiley
this is what happens when you don’t recycle your pizza boxes
— Greta Thunberg (@GretaThunberg) December 30, 2022
_____
- Post n°931
MNE gleda Gretine govore na YT
_____
ja se rukovodim logikom gvozdenih determinizama
- Post n°932
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°933
Greta je posle globalnog zagrevanja postala stručnjakinja i za kurčeve? Šaim se.
Nema ona pojma ni o jednom ni o drugom a šala je iz osnovne škole baš kao veći deo Gretine ličnosti.
Nema ona pojma ni o jednom ni o drugom a šala je iz osnovne škole baš kao veći deo Gretine ličnosti.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°934
bela maca wrote:nećeš ti srbina zajebati, ne može žensko da smisli uvredu da muškarac ima mali kurac, za to ti treba iskustvo i energija sredovečnog muškarca
može, ali ona nije takvo žensko(što je, u suštini, pohvalno)
Uncle Baby Billy wrote:MNE gleda Gretine govore na YT
da, gledao sam par minuta i bilo mi je dovoljno
- Post n°935
MNE wrote:zato što se ne uklapa u njen profil ličnosti(ima bar njenih govora po YT koliko hoćeš pa pogledaj), nije ono što je napisano ništa prepametno niti što zahtijeva neki intelekt(duh) ali ne ide uz njuErős Pista wrote:Nikada neću zaboraviti sa kakvom je ubeđenošću, slow tvrdio da Nadežda Tolokonjikova nije napisala završnu reč koju je pročitala na svom suđenju, a u kojoj se pominju i Pitagora, Sokrat, Montenj itd. Kaže, "to prevazilazi strukturu njene ličnosti". Kad smo ga podsetili da je žena u to vreme bila apsolventkinja filozofije, zaključio je da su gilozofske reference ubačene baš zato da bi se pomislilo da je tekst pisao student filozofije, a ne neki PR mag.
Tako da gorim od iščekivanja da čujem kako će MNE objasniti svoje ubeđenje da Greta T nije mogla da napiše zajebantski tvit.
isto kao što ni "ozbiljne" Trampove tvitove nije pisao Tramp nego mu ih je neko napisao
Sklopio si sliku na osnovu moronske desničarske propagande koju gutaš k'o dete bombone, i sad kad ti se stvarnost ne uklapa sa tom slikom, zaključuješ da je stvarnost u krivu.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°936
Notxor wrote:Greta je posle globalnog zagrevanja postala stručnjakinja i za kurčeve? Šaim se.
_____
- Post n°937
MNE wrote:bela maca wrote:nećeš ti srbina zajebati, ne može žensko da smisli uvredu da muškarac ima mali kurac, za to ti treba iskustvo i energija sredovečnog muškarca
može, ali ona nije takvo žensko(što je, u suštini, pohvalno)Uncle Baby Billy wrote:MNE gleda Gretine govore na YT
da, gledao sam par minuta i bilo mi je dovoljno
pronikao si u njenu ličnost i u to KAKVO JE ŽENSKO na osnovu toga, bravo svaka čast
_____
- Post n°938
Erős Pista wrote:Notxor wrote:Greta je posle globalnog zagrevanja postala stručnjakinja i za kurčeve? Šaim se.
If you’re a grown adult enraged by 16-year-old activist Greta Thunberg, satirist Mark Humphries and his co-writer Evan Williams have created a new service that could help.
Ne radi mi YT pošalji video mi na jedi*ite@jebi.se
edit: da se razumemo, ona je uspešan rezultat dobrog marketinga u celebrity kulturi društvenih mreža i ništa više, a sve to mene uopšte ne zanima tako da ja nisam kupac za tu robu koju ona prodaje.
Last edited by Notxor on Fri Dec 30, 2022 9:52 am; edited 1 time in total
_____
- Post n°939
MNE, raspravljaš se sa ljudima koji veruju da je čovek profila Endr(j)u Tejta ušao u Rumuniju, zemlju Sekuritatee(e), da je tamo pokrenuo organizovanu kirminalnu grupu, a da Rumuni nisu znali uopšte da li je tamo, sve dok im Tejtov slip up sa Gretom Tunberg i kutijom pice nije pomogao. Mislim, jebote, batali.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°940
ne, raspravlja se sa ljudima koji misle da čak i autistična mlada žena može da napiše smiješan tweet.
_____
- Post n°941
+1
_____
- Post n°942
Polusmešan jer je neočekivan.
Sa druge strane, ona je proizvod agencija i medija i ne bi bilo čudno da joj neko kome je to posao piše twitove.
Sa druge strane, ona je proizvod agencija i medija i ne bi bilo čudno da joj neko kome je to posao piše twitove.
_____
- Post n°943
naravno da piše, mislim ljudi koji na keca provale da gramatički pravilne tvitove nije pisao Tramp sad kao ne mogu da provale da ovo nije pisala Greta, nemojte
- Post n°944
Ne znam ko je "znao" to za Trampa. Ja svakako nisam "znao", niti sada "znam". Imam utisak da zivis u svetu s 4Chana.
_____
- Post n°945
Notxor wrote:Polusmešan jer je neočekivan.
Za nekog koga sve ovo "uopste ne zanima", svakako si se prilicno trigerovao.
_____
- Post n°946
Nije život red vožnje.
Greta mi ponekad uleti u vidokrug i ovako reagujem tako jer neveruem da još gusla istu priču, a nije recimo u Celebrity Ljubav na spektru sa Elon Maskom - to je reality koji bih gledao.
Mislim, ok je devojka i zanimljiva je tema, ali me nimalo ne zanima da o tome slušam od nje, kao što kad sam bolestan ne idem kod hodže po zapis (vidi drugi potforum) nego se raspitam ko je najbolji doktor pa odem kod njega.
Greta mi ponekad uleti u vidokrug i ovako reagujem tako jer neveruem da još gusla istu priču, a nije recimo u Celebrity Ljubav na spektru sa Elon Maskom - to je reality koji bih gledao.
Mislim, ok je devojka i zanimljiva je tema, ali me nimalo ne zanima da o tome slušam od nje, kao što kad sam bolestan ne idem kod hodže po zapis (vidi drugi potforum) nego se raspitam ko je najbolji doktor pa odem kod njega.
_____
- Post n°947
Erős Pista wrote:Notxor wrote:Polusmešan jer je neočekivan.
Za nekog koga sve ovo "uopste ne zanima", svakako si se prilicno trigerovao.
Pa ne bih baš rekao da se samo on trigerovao. Da parafraziram Žižeka, a koji citira Lakana: Čak i da je tačno smo mizogine prdonje, vaša hajka na gretoskeptike is still pathological!
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Korisnik
- Post n°948
Notxor wrote:
edit: da se razumemo, ona je uspešan rezultat dobrog marketinga u celebrity kulturi društvenih mreža i ništa više, a sve to mene uopšte ne zanima tako da ja nisam kupac za tu robu koju ona prodaje.
Ima ovde detaljan takedown projekta Greta i cele te pseudo zelene korporate frendli levice.
https://www.theartofannihilation.com/the-manufacturing-of-greta-thunberg-for-consent-the-political-economy-of-the-non-profit-industrial-complex/
- Post n°950
Nije autizam problem. Problem je Herbalife.
_____