Erős Pista wrote:San Saba Songbird wrote:Izvadiš osigurač i kažeš Ruški da ima pet sekundi da izađe
Bukvalno tako.
Ја мислио да остали изађу...
Erős Pista wrote:San Saba Songbird wrote:Izvadiš osigurač i kažeš Ruški da ima pet sekundi da izađe
Bukvalno tako.
San Saba Songbird wrote:Meni ovo ipak deluje kao zajebavancija
Prica mi ocevidac iz Jagodine sav ushicen..
— Gradjanin (@Gradjanin5) April 21, 2021
Bio sam na svadbi prosle godine, bio je i Palma..
Dovede on muziku i narucuje pesme. Kad pevac pocne Palma zguzva 100€ i gadja ga, ako uhvati u letu ostaje njemu ako ne uhvati sagne se po novac i vrati Palmi. To je taj mentalni sklop.
„Ja sam tokom 2012. godine, ispred Socijalističke partije Srbije, učestvovao u izbornoj kampanji. Bio sam na konvencijama sve od Subotice do Surdulice. Radio sam na promociji koalicije koju su činili SPS, Palmina Jedinstvena Srbija i PUPS. Za Dragana Markovića Palmu, koga znam dugo, mogu samo da kažem da je jedan od najnemoralnijih ljudi koje sam sreo u životu. Svojevremeno sam prisustvovao jednoj njegovoj proslavi i smučilo mi se od onoga što sam video i doživeo. To je bio period oko 2010. godine. Tada sam mom vozaču rekao da upali automobil i da krećemo nazad za Beograd. Napustio sam tu prostoriju posle onoga što se tu dogodilo“, započinje svoju priču osnivač Megatrenda, insistirajući da Nova.rs navede da na Palminim žurkama nikada nije video nijednog funkcionera Srpske napredne stranke.
naravno, koče previše "napredak" ka EU sa raznim otpriznavanjima i glupostimaErős Pista wrote:Sce sam ubedjeniji da je ovo SNSov pritisak ne ni na Palmu, nego na Dacica.
KAD SE IZLIJE KANALIZACIJA
— BABE-BAhati BEograđani (@BaOgra) April 23, 2021
ILI
DRAGAN MARKOVIĆ PALMA - BUNGA BUNGA pic.twitter.com/RfkhGtArAT
Danas sam , od lekara, cula jos jedan frapantan podatak u vezi sa pedofilom i zlotvorom iz Jagodine. Naime, njegov fetis su upravo: defloracije devojcica 15-16 godina,crnke ! Mnoge od njih su nakon toga lecene, cak i operisane kod jednog poznatog ginekologa, u poznatoj ustanovi pic.twitter.com/rCtf8gqzlb
— Slavica Plavšić (@SlavicaPlavsic) April 23, 2021
Tviter izvori su ništavni, ali vidim u raznim komentarima da pominju kako je da l Babić vozaču ili vozač Babiću pušio kurac. Nije mi to nikad palo na pamet, ali mi ima mnogo više smisla nego to da je Babić vozio.rumbeando wrote:KAD SE IZLIJE KANALIZACIJA
ILI
Ahahahahahahahahah kakvi Sopranosi za sirotinju i mafijaske poruke jedni drugimarumbeando wrote:KAD SE IZLIJE KANALIZACIJA
ILI
ne znam da li je to istina, ali generalno tako treba da se nagadja sa ovom vlascu - iskljucivo u konjicevim skokovima.Margit Savović wrote:Tviter izvori su ništavni, ali vidim u raznim komentarima da pominju kako je da l Babić vozaču ili vozač Babiću pušio kurac. Nije mi to nikad palo na pamet, ali mi ima mnogo više smisla nego to da je Babić vozio.
Daï Djakman Faré wrote:
znaci ono je sto mislis + dodas potpuno debilsko-nadrealni twist + jos malo zabiberi i otprilike si negde u ravni istine u vecini slucajeva.