Podkasti
- Post n°2
Re: Podkasti
Imaš temu o podcastima doli - Slušanje uz šetnju.
Nego ako moš rijeć - dvije o Red Scareu? Jel ima tu zanimljivog sadržaja?
Nego ako moš rijeć - dvije o Red Scareu? Jel ima tu zanimljivog sadržaja?
- Korisnik
- Post n°3
Sori, ovo je njihov prvi sadržaj da sam pogledao, i to sam slučajno naleteo.
- Post n°4
ko je slavujeva žena? nisam znao za taj detalj
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°5
Neka maloletnica
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°6
Ana Red Scare ima neslušljivu dikciju što je u kombinaciji sa njenim i Dašinim kikotanjem bućkuriš koji ne mogu da varim. Mislim da bi trebalo da bi bolje zvučale u video podcastu, ne što su neke ribe, već bi bilo kakva slika odvukla pažnju sa buke koju prave.
Ana je sad valjda u drugom stanju, a Daša je režirala i glumila u nekom filmu koji, čujem, nije loš, ali ga nisam gledao, tako da ko zna.
Omiljeni neobavezni rant podcaster je Tim Dillon koji, što je meni zanimljivo, radi manje-više istu stvar kao Bill Burr, ali koliko god mi je Burr super kao komičar, njegov podcast mi je bio, onako... a debeli sober gay mi je super.
Ana je sad valjda u drugom stanju, a Daša je režirala i glumila u nekom filmu koji, čujem, nije loš, ali ga nisam gledao, tako da ko zna.
Omiljeni neobavezni rant podcaster je Tim Dillon koji, što je meni zanimljivo, radi manje-više istu stvar kao Bill Burr, ali koliko god mi je Burr super kao komičar, njegov podcast mi je bio, onako... a debeli sober gay mi je super.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°7
HvalaNotxor wrote:Ana Red Scare ima neslušljivu dikciju što je u kombinaciji sa njenim i Dašinim kikotanjem bućkuriš koji ne mogu da varim.
Dadada, isto mi je super BB komičar, a podcast mi je ono što meni ne odgovara - fristajlanje. A daj mi reci Tim Dillon - jel isto fristajla ili se malo pripremi? Od komičara kontinuirano pratim samo Jeselnika, love at first sight and sound, a malo sam pratila i Conana, ali gosti su mu stvarno dosadni bili.Omiljeni neobavezni rant podcaster je Tim Dillon koji, što je meni zanimljivo, radi manje-više istu stvar kao Bill Burr, ali koliko god mi je Burr super kao komičar, njegov podcast mi je bio, onako... a debeli sober gay mi je super.
- Post n°8
Tim je na youtubu tako da je lako dostupan, a teme su sve i svašta, od teorija zavere, do toga kako su ga zle leznejke izbacile sa airbnb-a.
Ne znam kakav mu je standup, ali mi je super za slušanje, a nije ludak i smarač kao Owen Benjamin.
Ne znam kakav mu je standup, ali mi je super za slušanje, a nije ludak i smarač kao Owen Benjamin.
_____
- Post n°9
adam kurta kod chapo-a
https://soundcloud.com/chapo-trap-house/502-units-of-one-feat-adam-curtis-3121
https://soundcloud.com/chapo-trap-house/502-units-of-one-feat-adam-curtis-3121
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°11
Uf.
Kome je do zabave slušanja pijanih ljudi, bolje neka potraži Aleksa Džonsa kod Endru Šulca, ali ne na Youtubu jer je izbrisano.
Bolje je nego kad je Džo Dijaz nahranio Ovena Bendžamina THC gumenim medama.
Kome je do zabave slušanja pijanih ljudi, bolje neka potraži Aleksa Džonsa kod Endru Šulca, ali ne na Youtubu jer je izbrisano.
Bolje je nego kad je Džo Dijaz nahranio Ovena Bendžamina THC gumenim medama.
_____
- Post n°13
Divan knjiški štreberluk kod Agelasta današnjeg, imam jak identifikacijski moment kad gost priča o fantasyju, te voli Llosu a dissuje Borgesa
- Post n°15
And so on… pic.twitter.com/jj3w2ubkKs
— Agelast (@GalebNikacevic) October 22, 2021
- Guest
- Post n°16
gledao sam sve i svašta, pa me sada jako nervira jutub sa predlozima
joe rogan je imao neki podkast gde se iživljavao na nekom liku povodom toga što je CNN objavio da je koristio horse dewormer
ajd sad, mora da dokaže kako je on car
ali onda kreće lavina povezanih podkasta koji šire reč božiju:
ben šapiro, rasel brand, džimi dore su mi odmah izleteli, a siguran sam da ih ima još mnogo
užasno me nerviraju svi
joe rogan je imao neki podkast gde se iživljavao na nekom liku povodom toga što je CNN objavio da je koristio horse dewormer
ajd sad, mora da dokaže kako je on car
ali onda kreće lavina povezanih podkasta koji šire reč božiju:
ben šapiro, rasel brand, džimi dore su mi odmah izleteli, a siguran sam da ih ima još mnogo
užasno me nerviraju svi
- Post n°17
Da, kačila sam priču o tome na antivakserski topik: https://warzel.substack.com/p/joe-rogan-destroyssssss-cnn-you-wont
Medijski i društvenomrežni cirkus...ne znam koji bi znanstvenik poželio ić u ovakvu emisiju nakon ovoga, i ne znam što ovo sve skupa znači za popularizaciju znanosti.
Medijski i društvenomrežni cirkus...ne znam koji bi znanstvenik poželio ić u ovakvu emisiju nakon ovoga, i ne znam što ovo sve skupa znači za popularizaciju znanosti.
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°18
Znanost je već popularizirana, sad se samo prirodne znanosti upoznaju sa popularnošću koju već dugo poznaju društvene i humanistučke
- Post n°19
Opet će se zabarikadirat u svoje ivory towers, opet će humanistika morat spašavat svijet
_____
my goosebumps have goosebumps
- Guest
- Post n°20
nije posao nauke da spašava svet, znanje je neutralno, omogućava i dobro i loše
Now I am become Death, the destroyer of worlds.
Now I am become Death, the destroyer of worlds.
- Post n°21
CNN-u gledanost u bunaru pa se bezuspešno okačili na Rogana. Nastradao Gupta.
Što se podkasta tiče, jutros slušao This American Life o Mauritancu, 14 godina u Guantanamu, od toga 6 na Obamin račun. Preporučujem.
Što se podkasta tiče, jutros slušao This American Life o Mauritancu, 14 godina u Guantanamu, od toga 6 na Obamin račun. Preporučujem.
_____
- Post n°22
Literally any podcast host asking their guest a question pic.twitter.com/So4WUqFSXj
— Kim Quindlen (@kimquindlen) November 17, 2021
Spotify needs to deplatform these 3 dangerous men pic.twitter.com/9xDwgwobsQ
— jeremy levick (@jeremylevick) November 27, 2021
_____
ova zemlja to je to
- Post n°23
Takes a while for word to travel round but “I don’t listen to podcasts” is now fully the equivalent of “I don’t own a TV” in terms of cringe, Sontag-in-the-90s snootiness fyi
— Filthy Armenian (@FilthyArmenian) January 15, 2022
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°24
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°25
Kakva jebena priča
https://www.thisamericanlife.org/492/dr-gilmer-and-mr-hyde
https://www.thisamericanlife.org/492/dr-gilmer-and-mr-hyde
_____