Dara iz Jasenovca
- Post n°126
Re: Dara iz Jasenovca
Ali "Ledi Gaga"
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°127
Pne, ne moze, moraju svi u svoje budzetske torove, objasnio je to lepo Jezernik u onoj svojoj knjizi.
- Post n°128
Ko bi dao Zafranoviču da išta režira, pa ovi provincijalni privatnici i gazde koji nam vode državu ne dopuštaju nikakav individualizam, oni hoće "slaninu za pare", mora da bude skroz jasno i transparentno šta se u filmu dešava, bukvalno i onda iz tog bukvalizma dobije se treš, naravno.
- Post n°129
Mór Thököly wrote:O da. Grcko-turski scenario: nema vise otvorenih direktnih teritorijalnih pitanja - tim goreBleeding Blitva wrote:
želim da verujem da si u pravu, strepnja mi je dublja od nade
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°130
Pa oni namerni okacili film na jutjub. Informer to razglasava na sva zvona. Ovo je kriminal. Kao da si uzeo pare iz budzeta i bacio kroz prozor.
https://informer.rs/tv-in/vesti/587918/dara-jasenovca-jutjubu-ako-ste-propsustili-premijeru-pogledajte-film-kojem-bruji-ceo-svet
https://informer.rs/tv-in/vesti/587918/dara-jasenovca-jutjubu-ako-ste-propsustili-premijeru-pogledajte-film-kojem-bruji-ceo-svet
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°131
uploadovao Motordzija Paki
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°132
Jer inače bi svi pohrlili u kina?
- Post n°133
Bi, pohrle na svako domace djubre, pa sto ne bi i na ovo.
_____
- Post n°134
Tajkun Dragan Đilas i njegova Marinika Tepić "lajkovali" objavu na Tviteru čime su pljunuli na svaku žrtvu koja je preklana u ustaškom koncetracionom logoru Jasenovac
Njih dvoje su označili sa "sviđa mi se" objavu jednog korisnika Tvitera u se navodi da je Aleksandar Vučić "bolesnik" i da treba "da se leči" samo zato što je rekao da je gledao film Dara iz Jasenovca i da je inicijativa da se film o stradanju Srba u Jasenovcu snimi bila njegova. Izgleda da je za Đilasa i Mariniku Vučić bolesnik jer misli da je Dara važna za srpski narod!
- Post n°135
Cudi me samo da nisu oteli Djilasa napili i drogirali i stavili ga da glumi Fra Majstorovica
- Post n°136
Erős Pista wrote:Bi, pohrle na svako domace djubre, pa sto ne bi i na ovo.
Baš gledam i visoke su cifre, doduše ne znam kakva je kvaliteta https://www.index.hr/magazin/clanak/najgledaniji-srpski-film-u-zadnjih-10-godina-odusevio-je-i-mnoge-hrvate/2221564.aspx
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°137
Na yt, na fb, svuda istu noc. Zato i ono da nece moci da se premotava i ceo hajp, nije im stalo do para nego do sto vece gledanosti.Erős Pista wrote:Pa oni namerni okacili film na jutjub. Informer to razglasava na sva zvona. Ovo je kriminal. Kao da si uzeo pare iz budzeta i bacio kroz prozor.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°138
+1disident wrote:Na yt, na fb, svuda istu noc. Zato i ono da nece moci da se premotava i ceo hajp, nije im stalo do para nego do sto veceg trovanjaErős Pista wrote:Pa oni namerni okacili film na jutjub. Informer to razglasava na sva zvona. Ovo je kriminal. Kao da si uzeo pare iz budzeta i bacio kroz prozor.
do para im je doduse stalo, samo ne budžetskih, a to do cega im je stalo to je već odrađeno
- Post n°139
Marius Lăcătuș wrote:Mór Thököly wrote:
O da. Grcko-turski scenario: nema vise otvorenih direktnih teritorijalnih pitanja - tim gore
želim da verujem da si u pravu, strepnja mi je dublja od nade
Pa ne, to su ostaci ostataka teritorijalnih pitanja, to je kao u srpsko-hrvatskom slucaju otimanje o neka pogranicna mesta ili tok Dunava, to nije to, to u velikoj shemi stvari nista ne bi promenilo. Velika teritorijalna pitanja su zatvorena.
- Post n°140
Hallmark Holokaust. Ko neko da je poterao statiste sa montevidea u neki film o drugom svetskom ratu.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°141
A poruka je u fazonu ono kada borat crta neko klanje pa ga covek pita sta je to a on odgovori: kishnev massacre pa taj covek kaze da mu je zao a borat sav veseo: no, no sorry we do the killing.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°142
ali da, na jednoj filmskoj grupi gde je inace obrazovan svet ima ljudi koji ozbiljno veruju da je ramus haradinaj kuvao pasulj od decijih kostiju. tako da eto.
_____
- Post n°144
boomer crook wrote:Hallmark Holokaust. Ko neko da je poterao statiste sa montevidea u neki film o drugom svetskom ratu.
Jao, jeste.
_____
- Post n°145
boomer crook wrote:Hallmark Holokaust. Ko neko da je poterao statiste sa montevidea u neki film o drugom svetskom ratu.
Nije daleko
- Post n°146
Srbi: Konačno mozemo da kazemo istinu o Jasenovcu
— Milorad Lazić (@LazicMilorad) February 21, 2021
Isto Srbi: Nazovu ulicu po četničkom komandantu Radu Radiću koji je saradjivao sa ustašama u slanju naroda sa Kozare u Jasenovac 1942. pic.twitter.com/nZWInt9K2M
Ulica je u Banjaluci.
- Post n°147
msv tamo:
Mala zanimljivost: kada je FCS odbio da podrži Zafranovićevu Djecu Kozare, predsednik žirija je bio Gaga Antonijević.
https://www.novosti.rs/vesti/kultura.71.html:835514-Ko-sabotira-Djecu-Kozare-i-Zutu-kucu-Filmski-centar-Srbije-treci-put-nije-podrzao-film-o-stradanju-srpskog-naroda-u-NDH
- Post n°148
Samo da prebacim izjavu ispod ovog posta
buffalo bill wrote:Na pitanje zašto niko za ovih 75 godina nije snimio film o stradanju Srba u Jasenovcu niti je za to izvojio novac, zašto to nije bila tema za prethodne vlasti, predsednike i premijere Antonijević je odgovorio:
- Neki nisu smeli, drugi nisu mogli, a Aleksandar Vučić je smeo i mogao - rekao je Antonijević.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°150
Ne samo lapanje. Ne bi danas bilo ovakvih naslovnica da je Zafranovic radio normalan film
_____
★
Uprava napolje!