a koji način Dveri planiraju da promovišu porodičnu politiku?
Kako pomiriti zahtev za jakom porodicom i slobodom pojedinca?
Da li su Dveri za zabranu LGBT Parade u Beogradu?
Koliko će odnos prema osuđenim ratnim zločincima da utiče na
brend Dveri u budućnosti?
Koje su granice slobode govora?
Kakv je odnos Dveri prema obaveznoj vakcinaciji?
Gošća: Jelena Vujanović, Direktorka Informativne službe Dveri
Autor i voditelj: Miloš Nikolić, glavni urednik Talasa.
Da li treba otvoriti vrata?
- Guest
- Post n°26
Re: Da li treba otvoriti vrata?
- Post n°27
"liberalni nacionalizam"
- Post n°28
Party like it's 2005,
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°29
Ne slusate valjda tu olos? Dveri ne postoje, ostali su samo likovi oko Boska Obradovica, sto je u sustini i dobro, kada ta olos ne bi plivala u kojekakvim kvaziopozicionim koalicijama i plivace jos dugo. Vidimo koliko to moze da traje na primeru Vuka Draskovica.
- Guest
- Post n°30
"Време је да превазиђемо сукобе између власти и опозиције, да кроз дијалог дођемо до нормализације наших односа, јер ми немамо људи за губљење, свађе, сукобе, за разбијене и крваве главе, Србији то више није потребно", изјавио је синоћ лидер Двери Бошко Обрадовић. pic.twitter.com/vKrow3EWk4
— ДВЕРИ (@SPDveri) June 21, 2019
- Post n°33
Doslo do disciplinovanja desne opozicije? Juce prekjuce Djordjije pozvao na kraj bojkota parlamenta.
- Guest
- Post n°34
Boško je stekao slavu kod kilavih krugodvojkaša i Vesne i nervoznih šetača kada se ono isprsio pred Dijanom Hrkalović, ali - sve je spiskao kada je pustio Šešeljevog šofera da mu bejzbol palicom udari kolegu, druga, saborca. Umesto da otme palicu i uzvrati, on drži onu zastavu kao snajka koja trese čaršav preko terase. Znači sva ona buka ispred RTS-a i u njemu bila je lažna. Pička. A možda mu treba i lova za lečenje babe u Nemačkoj.
Last edited by kud_genijalci on Sat Jun 22, 2019 3:07 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : nije zatavu no zastavu, jado)
- Post n°35
Gargantua wrote:Koju je poruku Boškić čuo i usvojio?
Да је било потребно, а сад више није.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°37
KinderLad wrote:Doslo do disciplinovanja desne opozicije? Juce prekjuce Djordjije pozvao na kraj bojkota parlamenta.
Sve čekam da se ljuti opozicionar Branko Miljuš pojavi na snimku pored Boška, sve ostale je već obišao.
Bastać koji sa pozicije koalicionog partnera režima sabotira radove na Trgu, Đilas koji se posle 4 godine parterstva sa režimom setio da je njegov protivnik, Jeremić koji otvoreno kaže da nije mogao da napada Vučića jer je uživao podršku države u kandidaturi u UN, itd.
Ekipa koja je napravila najbezopasnije demonstracije u istoriji i onda ih nežno demontirala.
- Post n°39
Iz dobro obaviještenih izvora saznajem da su Milo, Vučić, Rama i Zaev zacementirani. Oni će vladati predziđem EU u stilu prosvijećenog absolutizma. Izbor za stanovnike ovih zemalja je pridružiti im se, ili emigrirati. Neće više biti opozicije niti politike u uobičajenom smislu.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Guest
- Post n°40
Право је питање: кад је пре стигао да се уобичаји, када никаквог ту смисла никада није ни било?otto katz wrote:Iz dobro obaviještenih izvora saznajem da su Milo, Vučić, Rama i Zaev zacementirani. Oni će vladati predziđem EU u stilu prosvijećenog absolutizma. Izbor za stanovnike ovih zemalja je pridružiti im se, ili emigrirati. Neće više biti opozicije niti politike u uobičajenom smislu.
- Post n°41
otto katz wrote:Iz dobro obaviještenih izvora saznajem da su Milo, Vučić, Rama i Zaev zacementirani. Oni će vladati predziđem EU u stilu prosvijećenog absolutizma. Izbor za stanovnike ovih zemalja je pridružiti im se, ili emigrirati. Neće više biti opozicije niti politike u uobičajenom smislu.
Tesko mi je da poverujem za Ramu...
To bi bio prvi put u istoriji da se predzidje nalazi unutar zidina
- Post n°42
Ko je tu unutar zidina? Mislim na Eu.
_____
Ha rendelkezésre áll a szükséges pénz, a vége általában jó.
- Post n°43
Има тих зидина неколико кругова.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°44
Pa niko ziv nigde kada kaze ili pomisli na "festung europu" ne misli na Unu ili Horgos.
Ali ne, mislim da ce CG sigurno uci u EU. Za ostale ne znam, osim za one za koje apsolutno mislim da nece uci.
Ali ne, mislim da ce CG sigurno uci u EU. Za ostale ne znam, osim za one za koje apsolutno mislim da nece uci.
- Post n°45
KinderLad wrote:Doslo do disciplinovanja desne opozicije? Juce prekjuce Djordjije pozvao na kraj bojkota parlamenta.
Pozvao je i Zilijen
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°46
A. Ok. Ne da ja imam ne znam kakvo cvrsto misljenje o bojkotu parlamenta, nego mi prosto zanimljivo. Ono doduse, izbori ce na prolece pa ima smisla da se malo pojave na televiziji.
Ne, stvarno, 2012 znao sam da ce vlast biti katastrofa. Ali zaista nisam mogao da pretpostavim da ce opozicija biti ovako losa.
Ne, stvarno, 2012 znao sam da ce vlast biti katastrofa. Ali zaista nisam mogao da pretpostavim da ce opozicija biti ovako losa.
- Post n°47
I s tim u vezi, ovo Ottovo predvidjanje nekako najistinitije zvuci upravo za Srbiju. U ovom trenutku je stvarno nemoguce jasno videti ko ce i kada smeniti ovog. A s njim Srbija nema teorije da udje u EU
Last edited by KinderLad on Sat Jun 22, 2019 6:26 pm; edited 1 time in total
- Post n°48
rezultati palmerove posete
- Guest
- Post n°49
Uložen je veliki trudoplachkica wrote:rezultati posete ulofa palmera
- Guest
- Post n°50
saće svi uđu u parlament jeR je to demokratija, odradiće kosovo, pa će da dobiju neke sitne njima bitne plezire
a posle ćemo da organizujemo neke demonstracije da se borimo za prava neka za nešto
u međuvremenu će da nas urade za koješta, a zuper će da nam objašnjava kako je boško ono sve ih je prokazao jedini borac itd
a posle ćemo da organizujemo neke demonstracije da se borimo za prava neka za nešto
u međuvremenu će da nas urade za koješta, a zuper će da nam objašnjava kako je boško ono sve ih je prokazao jedini borac itd