Da li treba otvoriti vrata?
- Post n°126
Re: Da li treba otvoriti vrata?
Sad ostaje da se ugoji, ofarba u plavo i i pocne da izgovara v umesto r
- Post n°127
Zelenovic da se tetovira, get ripped i pocne da mrzi Srbe.
33 posto je vec zavrsio.
33 posto je vec zavrsio.
_____
????
- Post n°128
Ne znam kako si zamenio vucica za djindjica
- Post n°129
Kako to mislis da pocne?
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°130
Ne, pa to je trecina koja je zavrsena
- Post n°131
Btw, ne znam ni to kako igra ulogu nekome ko napise "boze koliko mrzim ovu zemlju"
- Post n°132
ne smeta meni, samo kazem da svako zauzima svoje pozicije.
_____
????
- Post n°133
Jasno. I ja samo kazem da je tvoja pozicija potpuno konsekventna, all things considered
- Post n°134
Bio sam ranije niko i nista, i sad sam isto niko i nista. Dosledno.
_____
????
- Post n°135
Well, this didn't age well...
- Post n°137
hot take.. mislim ukoliko ameri/palmer kazu opoziciji da se ne mesa oko kosova ovo je boskicev jedini nacin da uradi bas to.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°138
Mislis sa glumi saradnju sa Vucicem u "odbrani Kosova"?
Nije nezanimljiv take.
Nije nezanimljiv take.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°139
pa on kaze podrzacemo vucica i sve to a ovaj radi na tome da ga nekako prizna ali da niko ne zna.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°140
mislim hocu da kazem ovde se demonstrira saradljivost prema spolja. sto bi rekao pukovnik a potvrdili izvori palmer je rekao da se cuti o kosovu, rio tinturi & da se izadje na izbore. drugim recima da se ne talasa.
_____
- Post n°141
Па то је трострука издаја - и према себи, и на пољу унутрашње и на пољу спољашње политике.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°142
GRANTOVI!!!
https://jacobinmag.com/2021/07/germany-alternative-fur-deutschland-dveri-balkans-anti-immigrant-far-right
https://jacobinmag.com/2021/07/germany-alternative-fur-deutschland-dveri-balkans-anti-immigrant-far-right
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°143
Opa!
Boško Keynes Obradović
Ček, jel onda Radulović zagrabio desni tržišni birački sloj, a Bošku preostali ovi država-će-regulirati desni birači?
Boško Keynes Obradović
Ček, jel onda Radulović zagrabio desni tržišni birački sloj, a Bošku preostali ovi država-će-regulirati desni birači?
_____
my goosebumps have goosebumps
- Post n°144
Велика је срамота за српски народ и државу да се и 75 година после мученичке смрти ђенерала Драже Михаиловића, првог герилца у окупираној Европи под нацизмом, још увек не зна његово гробно место! То је најбољи доказ да су на власти још увек његови џелати и њихови наследници!
— Бошко Обрадовић (@BoskoObradovic) July 17, 2021
1917-2021 pic.twitter.com/iq1frscmQV
— Vuk Jeremić (@jeremic_vuk) July 17, 2021
На данашњи дан стрељан је министар војни владе Краљевине Југославије и комадант ЈВУО Дража Михаиловић. На првостепену пресуду није имао право жалбе. “ Случајно” на исти дан 17 јула побијени су без судске пресуде сви чланови царске породице Романов. Лењин и Броз. Убице!
— Владимир Гајић (@vladimirgajic1) July 17, 2021
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°145
Kakvi, ali kakvi epohalni kreteni. Jeremija mozda jos i veci. Ovo Boskovo je opstemestasenje, ali ovo Heremijino, ajme... Gde zivis, ludace...
_____
- Post n°146
Jeremija je i prosle godine isto zalio za carskom porodicom, upravo mi pokazao fejsbuk on this day, da sam kopirao, njegov tvit i ovu sliku
Tako da ili mu neko stavlja te dogodilo se na danasnji dan stvari na fid ili mu je stvarno to vazno.
ovako je rekao prosle godine:
@jeremic_vuk
Na današnji dan, prisetimo se Svetog blagovernog Cara Nikolaja II, kao i drugih Svetih carskih mučenika Romanova - carice Aleksandre, carevića Alekseja i velikih kneginja Olge, Marije, Tatjane i Anastasije.
Stajući u odbranu Srbije 1914, izgubio je i krunu i glavu.
- Spoiler:
Tako da ili mu neko stavlja te dogodilo se na danasnji dan stvari na fid ili mu je stvarno to vazno.
ovako je rekao prosle godine:
@jeremic_vuk
Na današnji dan, prisetimo se Svetog blagovernog Cara Nikolaja II, kao i drugih Svetih carskih mučenika Romanova - carice Aleksandre, carevića Alekseja i velikih kneginja Olge, Marije, Tatjane i Anastasije.
Stajući u odbranu Srbije 1914, izgubio je i krunu i glavu.
_____
????
- Post n°147
Дувајте комуњаре
— Владимир Гајић (@vladimirgajic1) July 17, 2021
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°148
Od 1944. smenjeni ministar raspuštene komande i na kraju ga kralj pozvao da pristupi NOV.
Ja imam samo poslovni twitter pa ne mogu da objašnjavam advokatu.
Ja imam samo poslovni twitter pa ne mogu da objašnjavam advokatu.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°149
Jel Subasic bio sam sebi ministar vojni?
_____
????
- Post n°150
Nemam pojma. Raspuštena je komanda što je na neki način bio preduslov poziva koji je došao kasnije, tj. da četnici pristupe NOVJ.
Mislim, nema treće vlade. Ili je AVNOJ ili je vlada u Londonu.
Draža nije poslušao nijednu i sebe je stavio van zakona.
Mislim, nema treće vlade. Ili je AVNOJ ili je vlada u Londonu.
Draža nije poslušao nijednu i sebe je stavio van zakona.
_____
Sweet and Tender Hooligan