Janko Suvar wrote:episkop dalmatinski Nikodim Kosovic ima covid. Nikodim je 81. godiste, ima blaze simptome (tako stoji u tekstu) i zadrzan je u bolnici. A ti Janko kupi sam sebi ono za saturaciju ko te jebe
1981.?
Janko Suvar wrote:episkop dalmatinski Nikodim Kosovic ima covid. Nikodim je 81. godiste, ima blaze simptome (tako stoji u tekstu) i zadrzan je u bolnici. A ti Janko kupi sam sebi ono za saturaciju ko te jebe
Da, ljevičar sam, ali i kršćanstvo je u osnovi ljevičarsko.
-Još uvijek vam na Facebook-profilu stoji poruka “ljudski je praštati, ali i blokirati”?
Stoji i stajat će. Nekad mi baš uljepša dan kada nekog blokiram.
epidiascope or episcope is a device which displays opaque materials by shining a bright lamp onto the object from above. A system of mirrors, prisms and/or imaging lenses is used to focus an image of the material onto a viewing screen.
Professor Sharon Peacock, head of the Covid-19 Genomics UK scientific body: UK now well equipped to “stay ahead” of the virus by adapting vaccines quickly. She was “very optimistic” that immunisation would allow Britain to ease restrictions as planned. https://t.co/lhMXcMYB6y
— Manish Singh (@Manish_05Singh) March 6, 2021
U posljednja 24 sata, u Bosni i Hercegovini registrovano je 393 novih slučajeva zaraze korona virusom.
Prijavljeno je 38 smrtnih ishoda.
da, tih 3% su oni sa nekim komorbiditetimaSan Saba Songbird wrote:tzv. nauka kaže da muškarci od 50-59 godina imaju oko 97% šanse da prežive.
kada ćete više shvatiti šta je ovo, koliko je bre godina i talasa potrebno...