Bolje je sacekati, al da te ne smaram sa peer-reviewed podacima.Marius Lăcătuș wrote:ja zamalo da se prošvercujem sa ženom koja je bila na terminu za revaks, meni je sledeća sreda (hvala eržebet). moglo je, ne gleda se detaljno poziv.
ne verujem da bi nešto narušio da primim 4 dana ranije
Virus
- Post n°276
Re: Virus
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Post n°277
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°278
Peer reviewed za Sinopharm?
Smaraj slobodno do mile volje.
(što bi se reklo, pretiš praznom puškoml
Smaraj slobodno do mile volje.
(što bi se reklo, pretiš praznom puškoml
Last edited by Sotir on Sat Feb 13, 2021 12:09 pm; edited 1 time in total
- Post n°279
Da li je neko pogledao ispitivanje Astra Zeneca za efikasnost vakcine u odnosu na razmak između dve doze?
Meni se čini da na u onoliko različitih kombinacija element nasumičnosti (čitaj sreće) može da ima uticaj na rezultate.
Meni se čini da na u onoliko različitih kombinacija element nasumičnosti (čitaj sreće) može da ima uticaj na rezultate.
- Post n°280
mislis na ono koje smatra je bolje drugu dozu davati nakon 6 a ne 3 nedelje?
video sam komentare o uplivu politike tj odluke britanske vlade da upravo revakcinise nakon 6 nedelja, da bi obuhvatili duplo veci broj ljudi prvom dozom i kupili vreme
video sam komentare o uplivu politike tj odluke britanske vlade da upravo revakcinise nakon 6 nedelja, da bi obuhvatili duplo veci broj ljudi prvom dozom i kupili vreme
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Guest
- Post n°281
Komunalna milicija primećena je večeras na nekoliko lokacija u Beogradu, a u sklopu najavljene pojačane kontrole kafića i restorana. Da se mere za suzbijanje epidemije koronavirusa ne poštuju, pokazuje primer jednog lokala kod Tašmajdanskog parka u Beogradu, gde je, u akciji Komunalne milicije, večeras rasterano oko 700 ljudi.
Na ulazu u park Tašmajdan u Beogradu, u kafiću u Aberdarevoj ulici, ekipa Komunalne milicije zatekla je večeras najmanje oko 700 ljudi.
Reporter Nova.rs je tamo zatekao četiri vozila Komunalne milicije, dve interventne jedinice, kao i nekoliko patrola policije.
“To je klub u koji se ulazi iz Abardareve ulice. Komunalna policija je zatekla više od 700 ljudi koji su bili u ovom objektu posle 20 časova. Neverovatna scena. Više od četrdeset minuta praznimo klub i još ne možemo da ga ispraznimo. Čekamo dolazak ostalih inspekcija koje će proveriti rada ovog ugostiteljskog objekta. Zatečena lica biće sankcionisana po Zakonu o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti”, rekao je za Blic direktor Komunalne policije Ivan Divac.
U ulici pored, bila su parkirana tri policijska kombija, dok su gosti kafića rasterani.
- Post n°282
preteruju, ne verujem da su se jebali
_____
#FreeFacu
- Post n°283
Sotir wrote:Da li je neko pogledao ispitivanje Astra Zeneca za efikasnost vakcine u odnosu na razmak između dve doze?
citala sam iz druge ruke, ali kod AZ izgleda da sto je veci razmak, to je bolji ukupan rezultat. posto su videli da im jedna doza nije dovoljna (u pocetku su ciljali da budu jednodozna vakcina), zvali su ljude na revakcinaciju pomalo neplanski tako da su na kraju imali niz razlicitih duzina cekanja na drugu dozu, do 12 nedelja. a kazu i da je veci razmak / bolji imunitet nalaz koji nije iznenadjujuci uzevsi u obzir kako slicne vakcine deluju. pa eto, posto kupila tolko prodala. kako je bilo opisano, delovalo je kao cvrsci nalaz nego nasumicno cepkanje na grupice i trazenje najboljeg rezultata.
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°284
patrijote izgleda tihuju pre sretenja i svetog trifuna, niko ne procesira cinjenicu da je ovo sa 700 ljudi veceras bio gay party...
_____
#FreeFacu
- Post n°285
mozda ima veze sa onim sto citam na ppp ko je vlasnik kluba...
- Post n°286
nijesam skolovao...
_____
#FreeFacu
- Post n°287
Najbolje da se neko izleti i otkrijeMarius Lăcătuș wrote:patrijote izgleda tihuju pre sretenja i svetog trifuna, niko ne procesira cinjenicu da je ovo sa 700 ljudi veceras bio gay party...
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°288
Mór Thököly wrote:mozda ima veze sa onim sto citam na ppp ko je vlasnik kluba...
Tko?
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°289
pa kao neki drzavni sekretar u nekom ministarstvu, nemam pojma. mislim, boga pitaj...
- Post n°290
pise predrag perunicic
famozna rukometaska braca perunicic
_____
#FreeFacu
- Guest
- Post n°291
Šta se može kad se ima novca i volje.
New Zealand's Prime Minister Jacinda Ardern has ordered the country's biggest city Auckland to go into lockdown after the discovery of three new local cases of Covid-19.
The measures will last three days and require residents to stay at home.
https://www.bbc.com/news/world-asia-56059960
New Zealand's Prime Minister Jacinda Ardern has ordered the country's biggest city Auckland to go into lockdown after the discovery of three new local cases of Covid-19.
The measures will last three days and require residents to stay at home.
https://www.bbc.com/news/world-asia-56059960
- Guest
- Post n°293
Aha, debilčine
New Zealand, with a population of five million, has recorded just over 2,300 cases of Covid and 25 deaths.
- Post n°294
jebote ladno je to taj predrag perunicicMarius Lăcătuș wrote:pise predrag perunicic
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°295
meni je fascinantno da bivsi rukometas poreklom iz neke cg wolf-fuck drzi gej klub, progres
_____
#FreeFacu
- Post n°296
5,733 мртвих
273,904 случајева
5.5 милиона становника у Словачкој
18.000 мртвих
милион случајева
10 милиона становника у Чешкој
25 мртвих
2500 случајева
5 милиона становника на Новом Зеланду
Колико је цела Европа катастрофално реаговала на ово. Америка да не причам.
273,904 случајева
5.5 милиона становника у Словачкој
18.000 мртвих
милион случајева
10 милиона становника у Чешкој
25 мртвих
2500 случајева
5 милиона становника на Новом Зеланду
Колико је цела Европа катастрофално реаговала на ово. Америка да не причам.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°297
Marius Lăcătuș wrote:meni je fascinantno da bivsi rukometas poreklom iz neke cg wolf-fuck drzi gej klub, progres
Uglavnom toje taj PP, a ne drzavni sekretar koji se isto zove
- Post n°298
Bivsi rukometas PP je drzavni sekretar u ministarstvu sporta
https://www.glasopova.rs/?p=12071
Državni sekretar Ministarstva omladine i sporta u Opovu: PREDRAG PERUNIČIĆ U DRUŽENJU SA MLADIM SPORTISTIMA
Emisija Puls - Predrag Peruničić, državni sekretar u Ministarstvu omladine i sporta 05.12.2013.
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°300
Medjutim bio je i jedan Ljajicev funkcioner zove se isto Predrag Peruničić.
Btw znam obojicu, prvog bolje
Btw znam obojicu, prvog bolje