USA - США - SAD
- Post n°51
Re: USA - США - SAD
ono sto je najbitnije je da li ce vratiti zlatnu wc solju
_____
Warning: may contain irony.
- Post n°52
The "unmanipulated" version is even worse.
— Hans Mahncke (@HansMahncke) January 17, 2021
pic.twitter.com/t25qKgqf1z
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°53
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°54
disident wrote:The "unmanipulated" version is even worse.
— Hans Mahncke (@HansMahncke) January 17, 2021
pic.twitter.com/t25qKgqf1z
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°55
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°57
Potpuno. Ne treba parodija, savrsen skec.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°59
Баш синоћ питам ћерку, ону што је у тамоу, шта се догађа, јел' паклена поморанџа стварно испичена, шта бива... кад крете она о педесет ствари које се истовремено догађају, из разноразних извора... изгубио сам се након минут ипо, а трајало је ваљда десет (дакле реално пет, само ми се чинило).
И сад знам још мање него пре тога.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°60
To ti je teorija relitiviteta primenjena na mass media. Sto je priliv informacija brzi, to sporije kapiras o cemu se radi.паће wrote:Баш синоћ питам ћерку, ону што је у тамоу, шта се догађа, јел' паклена поморанџа стварно испичена, шта бива... кад крете она о педесет ствари које се истовремено догађају, из разноразних извора... изгубио сам се након минут ипо, а трајало је ваљда десет (дакле реално пет, само ми се чинило).
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°61
Vilmos Tehenészfiú wrote:To ti je teorija relitiviteta primenjena na mass media. Sto je priliv informacija brzi, to sporije kapiras o cemu se radi.паће wrote:Баш синоћ питам ћерку, ону што је у тамоу, шта се догађа, јел' паклена поморанџа стварно испичена, шта бива... кад крете она о педесет ствари које се истовремено догађају, из разноразних извора... изгубио сам се након минут ипо, а трајало је ваљда десет (дакле реално пет, само ми се чинило).
И што више мислиш да ту има нека константа или једноставна формула, то ти она више измиче.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°62
https://www.huffpost.com/entry/christian-textbooks-trump-capitol-riot_n_6000bce3c5b62c0057bb711f?tn
_____
~~~~~
- Post n°63
Ovo k'o Mustang da je pisala.
_____
- Post n°64
cmoooooooooooon i pejlinka je skapirala
_____
Santa Dog's a Jesus Fetus
Has no presents
Has no presence
In the future
In the future
- Post n°65
Joó János wrote:
_____
~~~~~
- Post n°66
polipe ti i ja moramo da uspostavimo neku don't ask don't tell politiku glede zena
_____
Has no presents
Has no presence
In the future
In the future
- Post n°67
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°68
Dobra je Pejlinka. Takorekuć mačka. I jebeš mi sve, ona ovo namerno radi. Drži slovo raskopčane košilje, u roze majičici, ispred kreveta. Trebalo mi minut da primetim kera kako knjava iza nje.
_____
~~~~~
- Post n°69
Erzsébet Biszak wrote:
_____
Has no presents
Has no presence
In the future
In the future
- Post n°70
Летећи Полип wrote:....
_____
Has no presents
Has no presence
In the future
In the future
- Guest
- Post n°71
Mora neki red da se zna
More video (graphic). pic.twitter.com/3vHGzvWq0O
— Rebecca Parson (@RebeccaforWA) January 24, 2021
- Post n°72
mene ovo vise ne radi
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°73
inace da podelim sa drustvom jos jedan vrlo toksicni trend koji se desava na wall streetu
dakle bezvredna kompanija koja prodaje igre fazon na dvd/ovima i funkcionise po principu pawn shopa za klince, gamestop, akcije je svoje utrostrucila u fazon periodu od mesec dana
od 20 $ je dosla do 100, i sad neki kazu da ce ici na 200
u cemu je caka. caka je sto su mnogi fondovi hedz usled kovida i uspona digitalnih medija svoje pare ,,stavili,, na to da ce im posao i revenue opasti
ti fondovi su dakle pozajmili akcije od share holdera i onda ih prodavali na berzi u nadi da ce tako zaraditi od pada vrednosti akcija
i sta se onda desi. onda se raznorazni likovi u kesu ne bas dogovore, jer se ide na dugu robiju zbog toga, nego doslovno krenu da vanrezonski kupuju akcije i pumpaju cenu. oni hedz fondovi ce u jednom trenutku te akcije koji su pozajmili morati da vrate poveriocima, ali po znatno visim cenama
sto za mnoge fondove znaci bankrot
ne postoji neki koordinisani plan, nego doslovno gomila idiota koji kupuju radi brzog profita i doslovno otimanja para od fondova masnih
IT IS FAKIN BEATIFUL
ZALE SE BOOMERI KAZU MECHANICS ARE BROKEN
HA HA. PA UVEK JE TAKO BILO. KAPIRAM DA CE TRAZITI POMOC OD SEC-a I DRZAVE
A BIDEN CE IH FAZON NA SREBRNOM TANJIRU USLUZITI MLOHAVIM I HLADNIM KURCEM JER GROW
dakle bezvredna kompanija koja prodaje igre fazon na dvd/ovima i funkcionise po principu pawn shopa za klince, gamestop, akcije je svoje utrostrucila u fazon periodu od mesec dana
od 20 $ je dosla do 100, i sad neki kazu da ce ici na 200
u cemu je caka. caka je sto su mnogi fondovi hedz usled kovida i uspona digitalnih medija svoje pare ,,stavili,, na to da ce im posao i revenue opasti
ti fondovi su dakle pozajmili akcije od share holdera i onda ih prodavali na berzi u nadi da ce tako zaraditi od pada vrednosti akcija
i sta se onda desi. onda se raznorazni likovi u kesu ne bas dogovore, jer se ide na dugu robiju zbog toga, nego doslovno krenu da vanrezonski kupuju akcije i pumpaju cenu. oni hedz fondovi ce u jednom trenutku te akcije koji su pozajmili morati da vrate poveriocima, ali po znatno visim cenama
sto za mnoge fondove znaci bankrot
ne postoji neki koordinisani plan, nego doslovno gomila idiota koji kupuju radi brzog profita i doslovno otimanja para od fondova masnih
IT IS FAKIN BEATIFUL
ZALE SE BOOMERI KAZU MECHANICS ARE BROKEN
HA HA. PA UVEK JE TAKO BILO. KAPIRAM DA CE TRAZITI POMOC OD SEC-a I DRZAVE
A BIDEN CE IH FAZON NA SREBRNOM TANJIRU USLUZITI MLOHAVIM I HLADNIM KURCEM JER GROW
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°75
Da se razumemo - to je ok kad to rade ti fondovi, i kad unistavaju male biznise, al kad klinci pocnu preko telegram kanala da bukvalo troluju i cheerleaderuju i udruzuju se onda pomagaj drzavo
Vrh
Vrh
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk