kaže sve ok organizovano, pomogli mu da popuni upitnik, pa kod lekara, pa u ordinaciju pored na vakcinisanje
u 11 je bio zakazan, u 12 je već bio kući
popio i sok, nema zezanja
Talason wrote:Erzsébet Biszak wrote:koja vakcina?
fajzer
boomer crook wrote:Talason wrote:
fajzer
kako su vas obavestili? mailom ili telefonom?
Kurac "zele da prime bas nju". Do kraja januara nema vise fajzer vakcine za zravstvene radnike, kako mi rece jedan zdravstveni radnik kome je to receno u bolnici. U februaru, duso.rumbeando wrote:https://www.novosti.rs/vesti/drustvo/954922/novosti-saznaju-kineska-vakcina-sutra-stize-srbiju„NOVOSTI” saznaju da će u Srbiju sutra stići prve količine kineske vakcine protiv korona virusa kompanije Sinofarm.
Agencija za lekove i medicinska sredstva (ALIMS) još nije izdala dozvolu za upotrebu kineske vakcine, ali se očekuje da će ista biti data.
U nedelju bi sa njom mogla da počne imunizacija zdravstvenih radnika koji su se izjasnili da žele da prime baš nju.
neka neka navikla sam ovde da ljudi vole da mensplejnujuwrote:To je ona druga kineska, bolje ja da te ispravim odmah nego rumby da te poklopi nakon što skapira koliko ništa ne pratite.
mislim da jesu sad sam i ja malocas krenuo da kucam ovaj odgovor na pogresnom topiku (a nesto sumnjam da smo bas oboje tolko prolupali):plachkica wrote:jel ste nešto prebacivali sa topika na topik, kao da neke stvari čitam dva puta, a koncentraciju
sam izgubila početkom prošle godine pa nisam baš sigurna, možda sam samo poludela.
Sotir wrote:...
- Ах, Француз! У том случају, па ви ни немате право на вакцину.
- КАКО ТО, НЕМАМ ПРАВО???!!!
.... и Француз се вакцинисао.
plachkica wrote:jel ste nešto prebacivali sa topika na topik, kao da neke stvari čitam dva puta, a koncentraciju
sam izgubila početkom prošle godine pa nisam baš sigurna, možda sam samo poludela.