Za DuoLingo sam dobijao nagovor sa raznih strana - jedna koleginica mi se baš prošle god. preko njega spojila sa Norvežaninom pa ekspresno i otišla.
Pitam manje zbog gramatike.
Erzsébet Biszak wrote:@disi
nađi aplikaciju rosetta stone, uz pomoć nje možeš i sam da učiš, odlična je.
Hvala i na preporuci i na krekovanoj verzijiSolus_Rex wrote:Rosetta Stone (Premium Unlocked) 110Mb
@Maco
Da li znaš u čemu je razlika između Rozete i Duoligo-a?
bemty wrote:niz problema sa AZ vakcinom
http://hildabastian.net/index.php/100Results for 3 inactivated virus vaccines are just around the corner: 1 from Sinovac, and 2 from Sinopharm. And it probably won’t be all that long till we start hearing more about Johnson & Johnson’s single shot vaccine.
"Srednje i osnovne škole od petog do osmog razreda prelaze na onlajn nastavu, do početka raspusta [21.12]; osnovci od prvog do četvrtog razreda nastavljaju da rade po postojećem sistemu; nema zatvaranja vrtića", naveo je Tiodorović.
"Preporučeno je i da fakulteti, ko god može da sprovede, da i oni idu na onlajn nastavu, s tim što će fakulteti poput medicine ili prirodno-matematičkih struka, morati da organizuju vežbe uz poštovanje mera", naveo je Tiodorović.
Na Infektivnoj klinici Kliničkog centra Srbije, za 24 sata su obavljena 423 pregleda – najviše od početka epidemije.
Više nema kiseoničkih mesta u KC Kragujevac, javlja reporter RTS-a.
Puh-leaseficfiric wrote:Ima li ruznijeg jezika medju slovenskim narodima od poljskog
buffalo bill wrote:Epidemiolog Predrag Kon rekao je danas da je Srbija zakasnila sa uvođenjem restriktivnih mera.
Na pitanje o restriktivnim merama, Kon je kazao da za njihovo kašnjenje nije kriv medicinski deo Kriznog štaba.
-------
ficfiric wrote:Ima li ruznijeg jezika medju slovenskim narodima od poljskog