ukrasti koncept od 3-4 gosta od nekogaЈанош Винету wrote:-1
Сличан им је тип емисије. Мислим да је Марић украо од Минимакса тај концепт од 3-4 госта.
sad si i ti poceo da zvezdapostujes
ukrasti koncept od 3-4 gosta od nekogaЈанош Винету wrote:-1
Сличан им је тип емисије. Мислим да је Марић украо од Минимакса тај концепт од 3-4 госта.
Erős Pista wrote:Stevica, Pariz, puko Ajfelov toranj...
Žeks kupio radio Lagunu. Prodaje se ona već par godina i niko se nije ponudio. Čovek je našao interes i kupio radio od vlasnika. Nikakve veze sa gušenjem slobode ovo nema, tako da lagano samo. Čitajte knjige...https://t.co/PkwujRGH5z
— Dule Nedeljković (@hedi011) September 19, 2020
Šta? Pa treba mu radio zbog Red Tv...Laguna je super za to. I menja se ime. Niko nikoga nije sprečavao da kupi taj radio
— Dule Nedeljković (@hedi011) September 19, 2020
E jbg, od jutros slušam radio a nema ni Kize ni vas dvojice, samo muzika i vesti.
— ZoleZezaLo (@ZoranZebic) September 21, 2020
Provalio sam da je neka prevara ali tek sad shvatam o čemu se radi.
Obaveštavajte nas šta se dešava!!!!
Petar Beljic@PetarBeljic97
Tako izgleda svakog dana. Pojave se komunalci oko 09 a ovi su od 06 tu. Pobegnu malo i ponovo se vrate kad komunalci odu.... Pakao, svakog dana. Zao mi je tih ljudi, ali to je leglo zaraze. Treba da im nadju neku povrsinu gde mogu da ,,prodaju" to što imaju, a ne tu.
Dule Nedeljković
Na Kaleniću su to rešili tako što su im dali dva reda tezgi. Ne znam šta sprečava Cvetkovu pijacu ako već imaju empatiju ka sirotinji