Mediji u Srbiji
- Post n°26
Re: Mediji u Srbiji
Ја знам за Паруна, квази-интелектуалац, полумозак, либековац и твитераш, глупав.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°28
Парун испао најпаметнији у овој емисији од свих њих осталих...
Повлачим ријеч. Свакако је деловао супер тупаво на твитеру, са поједностављеним либертаријанско-либералним тупостима али у овом формату много боље делује. Човек дефинитивно има знања из маркетинга и продаје, има политичког њуха и слуха. Шта му је требало да лупа о либертаријанизму и ”одбрани новчаника”, није ми јасно.
Повлачим ријеч. Свакако је деловао супер тупаво на твитеру, са поједностављеним либертаријанско-либералним тупостима али у овом формату много боље делује. Човек дефинитивно има знања из маркетинга и продаје, има политичког њуха и слуха. Шта му је требало да лупа о либертаријанизму и ”одбрани новчаника”, није ми јасно.
- Post n°29
Odslusao samo prvih desetak minuta. Parun drvi o bojkot opoziciji koja - pogadjate klacarizam - proizvodi tenzije u drustvu. EmDzej ih dobro isekla s onim da je Sergej sustinski abitna pojava, a da njegov pokret jedva da postoji.
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°30
nisam slusao podcast (jos)Јанош Винету wrote:Парун испао најпаметнији у овој емисији од свих њих осталих...
bila je u vreme proslih izbora fora, stavljali su one nediceve plakate kroz ovu sumu su prosli jevreji i onda tonom tih marketing eksperata "pa to i nije kampanja za vas koji necete da pobijete jevreje, ali on se svojoj ciljnoj grupi savrseno precizno obraca, a i vizuelnno su impresivni plakati"
_____
????
- Post n°31
Ништа те не разумем.Janko Suvar wrote:nisam slusao podcast (jos)Јанош Винету wrote:Парун испао најпаметнији у овој емисији од свих њих осталих...
bila je u vreme proslih izbora fora, stavljali su one nediceve plakate kroz ovu sumu su prosli jevreji i onda tonom tih marketing eksperata "pa to i nije kampanja za vas koji necete da pobijete jevreje, ali on se svojoj ciljnoj grupi savrseno precizno obraca, a i vizuelnno su impresivni plakati"
- Post n°33
Није ми ама баш ништа јасно, а мислим да бих волео да сазнам. Да рашчланим :
И даље ми није потпуно јасно. Колико разумем, неки маркетинг експерти су качили плакате Недићеве Србије, али и даље ми није јасно у коју сврху и циљ, и где то?
Јел то имплицира да је Парун са њима у садејству, да је морални идиот или нешто?
vreme proslih izbora fora, stavljali su one nediceve plakate kroz ovu sumu su prosli jevreji i onda tonom tih marketing eksperata "pa to i nije kampanja za vas koji necete da pobijete jevreje, ali on se svojoj ciljnoj grupi savrseno precizno obraca, a i vizuelnno su impresivni plakati"
- ко је качио плакате - ?
- какве - nediceve
- када - u vreme proslih izbora
- зашто - ?
- ко их је коментарисао - marketing eksperti
- и какве везе има Парун са тиме?
И даље ми није потпуно јасно. Колико разумем, неки маркетинг експерти су качили плакате Недићеве Србије, али и даље ми није јасно у коју сврху и циљ, и где то?
Јел то имплицира да је Парун са њима у садејству, да је морални идиот или нешто?
- Post n°34
izgubio sam moc komunikacije na maternjem jeziku.
Ovo sam pokusao da kazem. U vreme predsednickih izbora, Vucic je isto tako izasao sa nekoliko skupih spotova o kojima se pricalo. Pa je na vise mesto trazeno u javnosti od marketinskih eksperata da se izjasne o tim spotovima. Oni jesu i uglavnom su to radili kao "eksperti" dakle nepoliticki, i neideoloski. I uglavnom su dosli sa frazetinama kao sto je "to su spotovi za one koji se vec slazu sa Vucicem, ovi hejteri sa tvitera i nisu njegova ciljna grupa" i "produkcijski to su sjajni spotovi, sta god ja mislio o sadrzaju".
Neko negde, izgubljeno sad vec u bespucima interneta je napravio parodiju na to, da se takva nepoliticka analiza moze primeniti i na Nediceve propagandne postere iz vremena WW2. Isto su namenjeni onima koji vec polaze od rasizma i antisemtizma i isto su lepi za gledati.
Meni to bilo smesno, posto eto sta znam, svasta je meni smesno. Mozda je potpuni non sequitur, nisam slusao Paruna u podcastu
Ovo sam pokusao da kazem. U vreme predsednickih izbora, Vucic je isto tako izasao sa nekoliko skupih spotova o kojima se pricalo. Pa je na vise mesto trazeno u javnosti od marketinskih eksperata da se izjasne o tim spotovima. Oni jesu i uglavnom su to radili kao "eksperti" dakle nepoliticki, i neideoloski. I uglavnom su dosli sa frazetinama kao sto je "to su spotovi za one koji se vec slazu sa Vucicem, ovi hejteri sa tvitera i nisu njegova ciljna grupa" i "produkcijski to su sjajni spotovi, sta god ja mislio o sadrzaju".
Neko negde, izgubljeno sad vec u bespucima interneta je napravio parodiju na to, da se takva nepoliticka analiza moze primeniti i na Nediceve propagandne postere iz vremena WW2. Isto su namenjeni onima koji vec polaze od rasizma i antisemtizma i isto su lepi za gledati.
Meni to bilo smesno, posto eto sta znam, svasta je meni smesno. Mozda je potpuni non sequitur, nisam slusao Paruna u podcastu
_____
????
- Guest
- Post n°35
Био си сасвим јасан. Тзв. Струка као зло. Мада је по мени зло наступило још оног дана када је Маркетинг постао струка.
- Post n°41
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
- Post n°42
ček, je l ovo protrampovska televizija? koja će startovati sa cnn-ovog kanala u srbiji?
- Guest
- Post n°43
pa recimo da je generalno republikanska/konzervativna, da li je trampovska unutar toga - ne znam, nisam ih toliko pratio.
- Post n°44
Bonus.
— Boyan the dog (@boyandthedog) July 2, 2020
Video.
Čovek.
Preminuo.
Bonus!
BLIC pic.twitter.com/ZzzddhvR1p
- Post n°45
POSLE RUCKA - Tramp, izbori i Kosovo iz ugla Nostradamusa, baba Vange i Kremanskog prorocanstva!
#poslerucka #happytv
DANAS U EMISIJI "POSLE RUČKA" ISTRAŽUJEMO: Šta kažu proročanstva o Kosovu, Trampu i izoborima u Americi? Da li je Tramp spas za Srpsko Kosovo ili ne? Kakav svet nas ocekuje ako Bajden bude predsednik Amerike?
Gosti: Miša Vacić - Lider "Srpske desnice"
Prof dr Dejan Miletić - Direktor centra za proučavanje globalizacije
Džon Bosnič - Novinar i publicista
Dragan Pjević - Tumač Kremanskog proročanstva
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°46
Ne postoji jaci stendap program od ovoga
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°47
Noćna mora je bila dobra.
- Post n°48
Prvo onaj Velebit, a sad i ovaj. Nametanje libekovaca kao nekakvih tumaca nase stvarnosti u opozicionim medijima je potpuno bizarno. Ljudi koji nista ne kapiraju, a odjednom se za sve pitaju.
Snimak mog gostovanja u Pregledu dana @NewsmaxAdriaBG
— Miloš Nikolić (@MilosLibek) July 13, 2020
:point_down::point_down::point_down::point_down:https://t.co/aWf35m9LT0
_____
- Post n°49
Ne znaju puno ali imaju laktove, jbg.
- Post n°50
Erős Pista wrote:Prvo onaj Velebit, a sad i ovaj. Nametanje libekovaca kao nekakvih tumaca nase stvarnosti u opozicionim medijima je potpuno bizarno. Ljudi koji nista ne kapiraju, a odjednom se za sve pitaju.
Ожда кажеш да досад нисмо имали стручњаке опште праксе? Камо директори који су били једнако успешни у четири фирме за редом, и то из неповезаних области?
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...