Glasam da ce biti vece smece od danasa
Mediji u Srbiji
- Post n°276
Re: Mediji u Srbiji
Glasam da ce biti vece smece od danasa
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°277
Tanjug preneo vest da je Gradonačelnica Čikaga proglasila Vidovdan praznikom grada. Nema veze što navodni "ukaz" izgleda baš isto kao jednako navodni "ukaz" o Azerbejdžanu i o Dejvidu Bouviju, što o tome nema reči na službenim profilima/sajtovima grada Čikaga ili gradonačelnice. pic.twitter.com/64pLJUTnWq
— Lazar Čovs (@Popravljam) June 28, 2021
(ceo niz)
- Post n°278
Laki kmet je bukvalno imao samo jedan "posao" i cim poceo da sam misli pokazao je kakav je kapacitetrumbeando wrote:Tanjug preneo vest da je Gradonačelnica Čikaga proglasila Vidovdan praznikom grada. Nema veze što navodni "ukaz" izgleda baš isto kao jednako navodni "ukaz" o Azerbejdžanu i o Dejvidu Bouviju, što o tome nema reči na službenim profilima/sajtovima grada Čikaga ili gradonačelnice. pic.twitter.com/64pLJUTnWq
(ceo niz)
Thank you @chicagosmayor for honoring the rich and proud tradition of your city’s Serbian community! :clap:
— Američka ambasada (@USEmbassySerbia) June 28, 2021
Our :flag_us: nation is stronger because of immigrants. https://t.co/8CzVCU0TzJ
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°279
Da ne bude nikakve dileme:
Ja sam pogrešio što sam tvitnuo da ja nešto ocenjujem, pre nego što su se javili zvanični izvori, poput Ambasade SAD u Srbiji, koji to potvrđuju ili koji to opovrgavaju.
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°280
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°281
na deo srpske bbc redakcije.
- Post n°282
kabineta gradonačelnice
- Post n°284
Jos nesto: ti proglasi od strane gradonacelnika vaze samo za taj dan i samo za za tu godinu. Sve sto je potrebno da u ime neke organizacije zatrazis od gradonacelnika da taj dan bude posvecen necemu, i gradonacelnik ce to uraditi ako smatra da je zahtev na mestu. Ovo je simbolican gest gradonacelnika koji nema nikakvu tezinu u medjunarodnim odnosima, i ja verujem da je ona zaista potpisala ovu objavu.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°285
Nikad od tebe kmet ovaj Serlok HolmsAjeje Brazorf wrote:čudna mi čuda, Čikago slavi diversity
A sve sto je trebao da uradi je da posalje zvanican mejl kancelariji gradonacelnice i saceka odgovor
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°286
Potvrda, i to ne od američke ambasade, već od zvanične kancelarije grada Čikaga (https://twitter.com/ChiNewAmericans/status/1409539916925521924), čiji je tvit ambasada u Srbiji prenela (svega 4 minuta nakon objave), stigla je tek 7 sati posle Čovsovog sumnjanja.
- Guest
- Post n°287
- Post n°288
Ajeje Brazorf wrote:Onda to staviš u folder "sumnjivo" i čekaš potvrdu umesto da slavodobitno proglašavaš za falsifikat.
Slažem se.
- Post n°289
Da li ti je palo na pamet da je gradonačelnica tu objavu odobrila/potpisala dan dva ranije, a momci iz Čikaga su sačekali 28.6 da to puste u javnost?rumbeando wrote:Ukaz je datiran na 28.6, a pojavio se na internetu tek što je počeo taj dan, u 2 i nešto noću po čikaškom vremenu.
_____
"Burundi je svakako sharmantno mesto cinika i knjiskih ljudi koji gledaju stvar sa svog olimpa od kartona."
“Here he was then, cruising the deserts of Mexico in my Ford Torino with my wife and my credit cards and his black-tongued dog. He had a chow dog that went everywhere with him, to the post office and ball games, and now that red beast was making free with his lion feet on my Torino seats.”
- Post n°290
EKSKLUZIVNO Prvi broj novina „Nova“: 5 glavnih pričahttps://t.co/JRVk6KB4rR pic.twitter.com/WozhiXtwwi
— nova.rs (@novarsonline) June 29, 2021
- Post n°291
Prvi broj novina "Nova" od srede, 30. juna, će biti na kioscima širom Srbije. Nakon četiri meseca opstrukcija, novi prozor u istinu otvara se sutra na medijskoj sceni Srbije. #IstinaNađePut #trebassvedaznas #novinenova pic.twitter.com/qynL041D6I
— nova.rs (@novarsonline) June 30, 2021
Od danas na kioscima možete pronaći novine "Nova"!
— Newsmax Adria - Srbija (@NewsmaxAdriaBG) June 30, 2021
Zato je sinoć u emisiji #PregledDana bio glavni i odgovorni urednik novina "Nova" koji je govorio o tome šta možemo da očekujemo od ovih novina.
Pogledajte celo gostovanje na linku: https://t.co/bf74VHguuM pic.twitter.com/kVD7bjJ2XG
Novine "NOVA" od danas na svim prodajnim mestima u Srbiji https://t.co/lcnzTYpIvQ
— TV N1 Beograd (@N1infoBG) June 30, 2021
- Post n°292
Odem u mikromarket da kupim Nova novine vidim nema ih tamo medju novinama, pitam radnicu kaze evo imam I vadi ispod pulta...
— Mrzin Leto (@novinarsadred) June 30, 2021
Kakv sljam ne verujem.
Požarevac i dalje u medijskom mraku,novine #nova ni na jednoj trafici u gradu @novarsonline.
— Milos Tomic (@MilosTomic06) June 30, 2021
#NovineNova nema ni u Boru. Upravo sam dobila informaciju. Razlog?
— Mrs.Petrović (@Sa_druge_strane) June 30, 2021
Jel ima kod vas novine Nova? U Kraljevo nisu "stigle".
— Milorad Rumenic (@mrumenic) June 30, 2021
NOVA
— Dalje nece moci... (@SavicCava) June 30, 2021
Novina nije došla u Brus...
Jeste moj Brus i Ivanjica na kraj sveta,ali neka se potrude da i nama izvrše distribuciju novine...
Inače,sem Pol. Zabavnika i NIN-a,nepamtim kad sam zadnji put kupio dnevne novine...
U Smederevu #Novine #Nova nema na kioscima. Obišla šest od jutros. Razlog?@novarsonline @tvnova_s
— Mrs.Petrović (@Sa_druge_strane) June 30, 2021
Da i na Vozdovcu dobili na kioscima 3 do 5 primeraka
— Potaman (@PotamanC) June 30, 2021
Prodato odmah rano.
- Post n°294
- Post n°295
Ovogodišnja nagrada Dragiša Kašiković, izdavačke kuće na čijem čelu je Danica Drašković otišla je u ruke novinarke Ksenije Vučić. #Nagrada #Pink https://t.co/MwlulrahwD
— Dnevni list Danas (@OnlineDanas) June 23, 2021
- Post n°296
_____
ova zemlja to je to
- Post n°297
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°298
_____
the more you drink, the W.C.
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Guest
- Post n°300