Američki izbori 2020.
- Post n°876
Re: Američki izbori 2020.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°877
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°878
_____
ova zemlja to je to
- Post n°879
boomer crook wrote:
ja ne mislim da su oni partija privilegovanih. makar ne u nekom apsolutnom smislu. oni su sada partija milionera i nize srednje klase i to je to. uopste nije cudno sto se latinosi, kao aspiraciona manjina koja se ne susrece sa istim institucionalnim rasizmom kao i afro-amerikanci, prepoznaje u njima.
Да ту разликујемо мало нормалне Латине и флориђанске Кубанце. Потоњи се све надају да ће на власт да дође неки режим који ће да обори кубанску владу и заведе реституцију, па да им се врате сви они хотели и казина које су њихови прадедови поштено стекли на коцки и мафијашењу после оног Херстовог рата.
За ове остале немам објашњење, мада би као требало да их познајем изблиза, бивши зет је био Перуанац ("језеро је тако подељено да смо ми добили тити а комшије кака"). Имали су и неке подстанаре илегалце Хондурашане. То познанство се ипак свело на пешес посета о викендима и доста пива и зајебанције, ништа политика.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°880
boomer crook wrote:i da radnicku klasu i dalje u nekom obliku predstvalja demokratska stranka ALI ona to ne zeli i zato je bernard morao da ispadne.
Pa ne predstavlja, jebi ga. Ti ljudi pristupaju politici u kontekstu meritokratije, isto kao i republikanci. Šljaker si i teško ti je? Pa što nisi učio jebi ga... Evo ti nešto da se tešiš.
Postoje ta neka očekivanja u glavama ljudi zasnovana na onoj staroj DP, partiji sindikata i medicinskih sestri. Ali to se neće vratiti, i uludo je nadati se tome. Mislim, ko ljudi kad se nadaju da će PJ Harvey da snimi novi Rid of Me. Neće brate, žena ima pet banki i vilu na engleskom kantrisajdu. Dobićeš neki folk rok sa socijalno odgovornom porukom, i to je što je.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°881
Летећи Полип wrote:boomer crook wrote:i da radnicku klasu i dalje u nekom obliku predstvalja demokratska stranka ALI ona to ne zeli i zato je bernard morao da ispadne.
Pa ne predstavlja, jebi ga. Ti ljudi pristupaju politici u kontekstu meritokratije, isto kao i republikanci. Šljaker si i teško ti je? Pa što nisi učio jebi ga... Evo ti nešto da se tešiš.
Postoje ta neka očekivanja u glavama ljudi zasnovana na onoj staroj DP, partiji sindikata i medicinskih sestri. Ali to se neće vratiti, i uludo je nadati se tome. Mislim, ko ljudi kad se nadaju da će PJ Harvey da snimi novi Rid of Me. Neće brate, žena ima pet banki i vilu na engleskom kantrisajdu. Dobićeš neki folk rok sa socijalno odgovornom porukom, i to je što je.
pa nece se promeniti ALI demsi i dalje imaju jasno istorijsko nasledje sindikalizma pa cak i neke rubne socijalisticke elemente plus njihova cela prica je da sada ubede crnce i druge manjine da oni glasaju za njih ne kao radnici (sto oni zapravo u 99% jesu) vec samo kao zrtve rasne diskriminacije. zato je dvopartijski tango tako smooth.
_____
- Guest
- Post n°882
Last night I was leading, often solidly, in many key States, in almost all instances Democrat run & controlled. Then, one by one, they started to magically disappear as surprise ballot dumps were counted. VERY STRANGE, and the “pollsters” got it completely & historically wrong!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 4, 2020
- Guest
- Post n°883
Savremeni nacisti. Nema s njima nikakvog razgovora, to napušavaj kurcem gde god da ih sretneš.
- Post n°884
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°885
Летећи Полип wrote: Mislim, ko ljudi kad se nadaju da će PJ Harvey da snimi novi Rid of Me. Neće brate, žena ima pet banki i vilu na engleskom kantrisajdu. Dobićeš neki folk rok sa socijalno odgovornom porukom, i to je što je.
Najjača komparacija ikada na Burundiju
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°887
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°888
How come every time they count Mail-In ballot dumps they are so devastating in their percentage and power of destruction?
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 4, 2020
Nedostajaće mi.
_____
~~~~~
- Post n°890
_____
~~~~~
- Post n°891
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Post n°892
#USElections2020 | Wisconsin Elections Commission Administrator to Media: “All of the ballots have been counted.” Joe Biden has won Wisconsin by 20,697 votes pic.twitter.com/v7RKWufAGs
— CNBC-TV18 (@CNBCTV18Live) November 4, 2020
- Post n°893
Fascinating data here on professions and donations to Trump and Biden campaigns. Here are the professions most likely to donate to either camp. 96% of homemakers donated to Trump. 96% of nonprofit employees gave to Biden https://t.co/NiFm2VDXEN pic.twitter.com/SwUVYjRkeE
— Freddy Foks (@freddyfoks1) November 3, 2020
_____
ova zemlja to je to
- Post n°894
_____
you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
- Post n°895
zvezda je zivot wrote:Fascinating data here on professions and donations to Trump and Biden campaigns. Here are the professions most likely to donate to either camp. 96% of homemakers donated to Trump. 96% of nonprofit employees gave to Biden https://t.co/NiFm2VDXEN pic.twitter.com/SwUVYjRkeE
— Freddy Foks (@freddyfoks1) November 3, 2020
Demokrate su zlo.
_____
~~~~~
- Guest
- Post n°896
- Guest
- Post n°897
Like when Milošević tried to get 120% at 2000? https://t.co/86yHuFeipa
— Janez Janša (@JJansaSDS) November 4, 2020
- Post n°898
AZ nebitna.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°899
Па то значи да побеђује?Daï Djakman Faré wrote:tramp uzima GA, NV i NC ali nema trika da uzme pensilvaniju (MI WI racunam da je uzeo)
AZ nebitna.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°900
aha, kontam de je zabuna sa mojim prethodnim postom - racunam da je WI i MI izgubio, a ne uzeo kako sam napisao.
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place