Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Američki izbori 2020.

boomer crook

Američki izbori 2020. - Page 36 Empty Re: Američki izbori 2020.

Post by boomer crook Wed Nov 04, 2020 3:54 pm

takodje mislim da ovo jos nije gotovo odnosno da donald jos nije objavio bankrot i da je zaista too close to call. biden ima jasan put do pobede ali ni donald nije bez sansi.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    boomer crook

Post by boomer crook Wed Nov 04, 2020 3:56 pm

i da radnicku klasu i dalje u nekom obliku predstvalja demokratska stranka ALI ona to ne zeli i zato je bernard morao da ispadne.

_____
    And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
    zvezda je zivot

Post by zvezda je zivot Wed Nov 04, 2020 3:57 pm

misim sto kaze Suvar, u kalliforniji proso prop 22, kakve vecinske kakve manjinske stranke, o cemu mi pricamo...

_____
    ova zemlja to je to
    паће

Post by паће Wed Nov 04, 2020 4:01 pm

boomer crook wrote:
    ja ne mislim da su oni partija privilegovanih. makar ne u nekom apsolutnom smislu. oni su sada partija milionera i nize srednje klase i to je to. uopste nije cudno sto se latinosi, kao aspiraciona manjina koja se ne susrece sa istim institucionalnim rasizmom kao i afro-amerikanci, prepoznaje u njima.

Да ту разликујемо мало нормалне Латине и флориђанске Кубанце. Потоњи се све надају да ће на власт да дође неки режим који ће да обори кубанску владу и заведе реституцију, па да им се врате сви они хотели и казина које су њихови прадедови поштено стекли на коцки и мафијашењу после оног Херстовог рата.

За ове остале немам објашњење, мада би као требало да их познајем изблиза, бивши зет је био Перуанац ("језеро је тако подељено да смо ми добили тити а комшије кака"). Имали су и неке подстанаре илегалце Хондурашане. То познанство се ипак свело на пешес посета о викендима и доста пива и зајебанције, ништа политика.

_____
       cousin for roasting the rakija
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Wed Nov 04, 2020 4:07 pm

boomer crook wrote:i da radnicku klasu i dalje u nekom obliku predstvalja demokratska stranka ALI ona to ne zeli i zato je bernard morao da ispadne.

Pa ne predstavlja, jebi ga. Ti ljudi pristupaju politici u kontekstu meritokratije, isto kao i republikanci. Šljaker si i teško ti je? Pa što nisi učio jebi ga... Evo ti nešto da se tešiš.

Postoje ta neka očekivanja u glavama ljudi zasnovana na onoj staroj DP, partiji sindikata i medicinskih sestri. Ali to se neće vratiti,  i uludo je nadati se tome. Mislim, ko ljudi kad se nadaju da će PJ Harvey da snimi novi Rid of Me. Neće brate, žena ima pet banki i vilu na engleskom kantrisajdu. Dobićeš neki folk rok sa socijalno odgovornom porukom, i to je što je.

_____
    Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.

~~~~~

Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
    boomer crook

Post by boomer crook Wed Nov 04, 2020 4:26 pm

Летећи Полип wrote:
    boomer crook wrote:i da radnicku klasu i dalje u nekom obliku predstvalja demokratska stranka ALI ona to ne zeli i zato je bernard morao da ispadne.

Pa ne predstavlja, jebi ga. Ti ljudi pristupaju politici u kontekstu meritokratije, isto kao i republikanci. Šljaker si i teško ti je? Pa što nisi učio jebi ga... Evo ti nešto da se tešiš.

Postoje ta neka očekivanja u glavama ljudi zasnovana na onoj staroj DP, partiji sindikata i medicinskih sestri. Ali to se neće vratiti,  i uludo je nadati se tome. Mislim, ko ljudi kad se nadaju da će PJ Harvey da snimi novi Rid of Me. Neće brate, žena ima pet banki i vilu na engleskom kantrisajdu. Dobićeš neki folk rok sa socijalno odgovornom porukom, i to je što je.

pa nece se promeniti ALI demsi i dalje imaju jasno istorijsko nasledje sindikalizma pa cak i neke rubne socijalisticke elemente plus njihova cela prica je da sada ubede crnce i druge manjine da oni glasaju za njih ne kao radnici (sto oni zapravo u 99% jesu) vec samo kao zrtve rasne diskriminacije. zato je dvopartijski tango tako smooth.

_____
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Nov 04, 2020 4:30 pm

Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Nov 04, 2020 4:37 pm

On očekuje da će glasači potpuno zaboraviti na mail-in glasove i prihvatiti maloumnu tezu o "ballot dumps". I potpuno je u pravu što to očekuje, sudeći po onome što vidim na tviteru.

Savremeni nacisti. Nema s njima nikakvog razgovora, to napušavaj kurcem gde god da ih sretneš.
    Erős Pista

Post by Erős Pista Wed Nov 04, 2020 4:37 pm

Jel našo listiće u kontejneru?

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    kondo

Post by kondo Wed Nov 04, 2020 4:39 pm

Летећи Полип wrote: Mislim, ko ljudi kad se nadaju da će PJ Harvey da snimi novi Rid of Me. Neće brate, žena ima pet banki i vilu na engleskom kantrisajdu. Dobićeš neki folk rok sa socijalno odgovornom porukom, i to je što je.

Američki izbori 2020. - Page 36 3137070404

Najjača komparacija ikada na Burundiju

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Nov 04, 2020 4:42 pm

mnogo ste anahroni sa tom radničkom klasom
    kondo

Post by kondo Wed Nov 04, 2020 4:45 pm

i to u americi.

_____
    #FreeFacu

Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Wed Nov 04, 2020 5:19 pm

Američki izbori 2020. - Page 36 1233199462

Nedostajaće mi.

_____

~~~~~

Sotir

Post by Sotir Wed Nov 04, 2020 5:29 pm

Одлази као Шеф из Саут Парка.
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Wed Nov 04, 2020 5:50 pm

A kada oni planiraju da dovrše ovo brojanje?

_____

~~~~~

lalinea

Post by lalinea Wed Nov 04, 2020 5:50 pm

Pensilvanija broji...

_____
    you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
    rumbeando

Post by rumbeando Wed Nov 04, 2020 5:51 pm

zvezda je zivot

Post by zvezda je zivot Wed Nov 04, 2020 5:52 pm

_____
    ova zemlja to je to
    lalinea

Post by lalinea Wed Nov 04, 2020 5:54 pm

Dosadno je ovo, koji path to victory mislite da je najverovatniji?

_____
    you cannot simply trust a language model when it tells you how it feels
    Летећи Полип

Post by Летећи Полип Wed Nov 04, 2020 5:56 pm

zvezda je zivot wrote:

Demokrate su zlo.

_____

~~~~~

Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Nov 04, 2020 5:59 pm

Tramp će uzeti Džordžiju i S. Karolinu, Bajden će uzeti ostalo.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Wed Nov 04, 2020 6:02 pm

Daï Djakman Faré

Post by Daï Djakman Faré Wed Nov 04, 2020 6:07 pm

tramp uzima GA, NV i NC ali nema trika da uzme pensilvaniju (MI WI racunam da je uzeo)

AZ nebitna.

_____
    i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
    Јанош Винету

Post by Јанош Винету Wed Nov 04, 2020 6:13 pm

Daï Djakman Faré wrote:tramp uzima GA, NV i NC ali nema trika da uzme pensilvaniju (MI WI racunam da je uzeo)

AZ nebitna.
    Па то значи да побеђује?

_____
    Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
    Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
    Daï Djakman Faré

Post by Daï Djakman Faré Wed Nov 04, 2020 6:17 pm

pa bez PA ne postoji matematika za trampa, a svi ovi trendovi su devastating za njega.

aha, kontam de je zabuna sa mojim prethodnim postom - racunam da je WI i MI izgubio, a ne uzeo kako sam napisao.

_____
    i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place

Post by Sponsored content

Current date/time is Fri Nov 15, 2024 4:44 am