Igre!
- Post n°426
Re: Igre!
Nisam vise u toku, ali mislim da upotreba piraterije nosi sa sobom opciju banovanja konzole, tako da baj baj multiplejer.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°427
koju konzolu da kupim deci?
gledao sam ps5, ps4, xbox x, xbox s i nintedo switch
posle n pregledanih klipova na jutubu naginjem ka xbox x zbog gamepass opcije, ali realno nemam nikakva iskustva sa konzolama, osim što sam neke od njih video u izlogu, nikada me nisu interesovale
deca nisu mala
gledao sam ps5, ps4, xbox x, xbox s i nintedo switch
posle n pregledanih klipova na jutubu naginjem ka xbox x zbog gamepass opcije, ali realno nemam nikakva iskustva sa konzolama, osim što sam neke od njih video u izlogu, nikada me nisu interesovale
deca nisu mala
- Post n°428
Ako je gejmpes opcija glavno sto te vuce, mozda treba sacekati neko vreme jer je upravo Soni najavio da hoce da uvodi nesto tome slicno. Imaju trenutno PS now i PS+, sto je slicno, ali nije katalog igara.
Ovo:
https://www.dexerto.com/gaming/everything-we-know-about-project-spartacus-playstations-game-pass-rival-1739608/
Ovo:
https://www.dexerto.com/gaming/everything-we-know-about-project-spartacus-playstations-game-pass-rival-1739608/
_____
????
- Post n°429
ja cu kupim switch aksi
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°430
nema zezanja i greske sa nintendom
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°431
i ima ozbiljnih naslova za switch
msm da je prosle godine najbolja igra proglasena na switch
nije kao za decu
msm da je prosle godine najbolja igra proglasena na switch
nije kao za decu
_____
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°432
Janko Suvar wrote:Ako je gejmpes opcija glavno sto te vuce, mozda treba sacekati neko vreme jer je upravo Soni najavio da hoce da uvodi nesto tome slicno. Imaju trenutno PS now i PS+, sto je slicno, ali nije katalog igara.
Ovo:
nije gamepass presudan, ali ja nisam mogao da primetim nešto loše kada poredim ps5 i xbox x, meni sve to izgleda fenomenalno u odnosu na anahrona sranja koja ja igram, a koja su mi super
međutim, ne kupujem za sebe, a nije dovoljno jeftino da kažem ma ok, ko ga jebe, daj sva tri
- Guest
- Post n°433
ja nisam nikada dodirnuo ni kontroler ni konzolu, pojma nemam kako to realno izgleda, osim onoga što sam video na snimcima, možda previđam koješta, nemam pojma
a voleo bih da učinim plezir poklonom ženskoj deci koja nisu u fazonu ubi zombija mamu mu jebem
a voleo bih da učinim plezir poklonom ženskoj deci koja nisu u fazonu ubi zombija mamu mu jebem
- Post n°434
Ja sam sinu (10g) dao svoj stari kompjuter - i7-2600k, gt1030.
Kupio sam mu Minecraft, instalirao Bluestack.
Pratim /r/gamedeals registrujem besplatne igre.
Za sad se ne žali
Ostalo je da mu instaliram WorldEdit, VoxelSniper, WorldPainter i da ga zaposlim kao Minecraft world buildera.
edit: danas je free
https://www.epicgames.com/store/en-US/p/yooka-laylee-and-the-impossible-lair
Za sad se ne žali
Ostalo je da mu instaliram WorldEdit, VoxelSniper, WorldPainter i da ga zaposlim kao Minecraft world buildera.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°435
moj sin od 6 godina kupuje sam addone u minecraftu
mojom karticom
kralj
mojom karticom
kralj
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°436
Otkad je na registrovanom kindlu kupio neku besmislenu knjigu sa naslovne strane ne dam mu pristup kartici
_____
- Post n°437
Notxor wrote:Otkad je na registrovanom kindlu kupio neku besmislenu knjigu sa naslovne strane ne dam mu pristup kartici
_____
ova zemlja to je to
- Guest
- Post n°438
Notxor wrote:Ja sam sinu (10g) dao svoj stari kompjuter - i7-2600k, gt1030.
Za sad se ne žali
nisam baš u fazonu da pitam a taj stari kompjuter, jel to pentium
ali nisam ni daleko od toga
ja kažem deca, a to isto kaže i moja majka, tako da ovo deca nije baš bukvalno deca vrste kao što ima pink, punoletne su i po rigoroznom kriterijumu (21+)
deca smo po znanju o predmetu diskusije
- Post n°439
pa ja mom sestogodisnjaku nisam dao karticu
nego lik brt ladno ukuco pin od kompa i M$ naloga koji sam mu naivno dao i obavio sam kupovinu ko gospodin
budi me poruka u zonfa 9 izjutra na nedelju, kaze dobar dan ovde Bil Gejts, uzeo sam vam 5 $
ja u fazonu koji kralj, da li da ga kudim ili hvalim
nego lik brt ladno ukuco pin od kompa i M$ naloga koji sam mu naivno dao i obavio sam kupovinu ko gospodin
budi me poruka u zonfa 9 izjutra na nedelju, kaze dobar dan ovde Bil Gejts, uzeo sam vam 5 $
ja u fazonu koji kralj, da li da ga kudim ili hvalim
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°440
Talason wrote:Notxor wrote:Ja sam sinu (10g) dao svoj stari kompjuter - i7-2600k, gt1030.
Za sad se ne žali
ja kažem deca, a to isto kaže i moja majka, tako da ovo deca nije baš bukvalno deca vrste kao što ima pink, punoletne su i po rigoroznom kriterijumu (21+)
i7 je 4 jezgra, 8 tredova, 11 godina star cpu, a gt1030 i nije za gejming nego da baca sliku i da ne bude baš krš, ali on i ne igra ove igre što traže grafičku od 1000 evra.
Rekao sam mu da slobodno kupi rtx kad zaradi.
Inače, sebi sam kupio quadro 600 za 1500 dinara jer se, je li, nikako ne igram, a ne volim integrisane grafičke.
Kao što valjda svi znaju, cene grafičkih su potpuno nenormalne, čak i starih i polovnih, tako da mrka kapa za gejmere.
_____
- Guest
- Post n°442
Notxor wrote:Talason wrote:
i7 je 4 jezgra, 8 tredova, 11 godina star cpu, a gt1030 i nije za gejming nego da baca sliku i da ne bude baš krš, ali on i ne igra ove igre što traže grafičku od 1000 evra.
Rekao sam mu da slobodno kupi rtx kad zaradi.
Inače, sebi sam kupio quadro 600 za 1500 dinara jer se, je li, nikako ne igram, a ne volim integrisane grafičke.
Kao što valjda svi znaju, cene grafičkih su potpuno nenormalne, čak i starih i polovnih, tako da mrka kapa za gejmere.
i sada košta 15.000 dinara. tržište je bukvalno usmrćeno, ovo je neverovatno šta se radi.
ništa, svi ćemo u klaud, a recimo Madagaskar će biti pretvoren u gejming server.
- Guest
- Post n°444
sad gledam cene, u principu svi nude, a niko nema
ima xbox s i nintedno switch
moraću na kupujemprodajem
ima xbox s i nintedno switch
moraću na kupujemprodajem
- Post n°445
Skoro svi kupuju na kupujemprodajem - novo "od Mađara" ili polovno od trgovaca.
Stvari "od Mađara" su jeftinije nego u prodavnicama, a polovne su skuplje nego na sličnim sajtovima preko.
Ja sam i5-6400t platio isto koliko se preko prodaje i5-6600k, a razlika u brzini je nebo i zemlja, ali nisam imao vremena da čekam jer sam hteo što pre da sastavim nešto za sebe.
Samo ssd kupujem nove, ali i to na kupujemprodajem.
Stvari "od Mađara" su jeftinije nego u prodavnicama, a polovne su skuplje nego na sličnim sajtovima preko.
Ja sam i5-6400t platio isto koliko se preko prodaje i5-6600k, a razlika u brzini je nebo i zemlja, ali nisam imao vremena da čekam jer sam hteo što pre da sastavim nešto za sebe.
_____
- Post n°446
Talason wrote:
Aha, za decu.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Guest
- Post n°447
Notxor wrote:Skoro svi kupuju na kupujemprodajem - novo "od Mađara" ili polovno od trgovaca.
i moja konfiguracija je mađarska. peta godina, still going strong. i više verujem tim likovima nego zvaničnim uvoznicima: kada neko sa 1000 pozitivnih i nula negativnih ocena kaže da imaš usmenu garanciju na sve što pođe naopako, imam puno poverenje u to.
- Post n°448
To smo izmislili mi sverceri sa bencha
Usmenu garanciju, sad legit ima biznisa na kp
Usmenu garanciju, sad legit ima biznisa na kp
_____
smrk kod dijane hrk
- Post n°449
I pre nije bilo plusica nego se znalo
_____
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°450
Летећи Полип wrote:Talason wrote:
Aha, za decu.
Ja igram abandonware, tako da da. Za našu decu.