Igre!
- Post n°401
Re: Igre!
i hvala vam za Blackthorne !
_____
i would like to talk here about The Last of Us on HBO... and yeah, yeah i know.. the world is burning but lets just all sit and talk about television. again - what else are we doing with ourselves ? we are not creating any militias. but my god we still have the content. appraising content is the american modus vivendi.. that's why we are here for. to absorb the content and then render some sort of a judgment on content. because there is a buried hope that if enough people have the right opinion about the content - the content will get better which will then flow to our structures and make the world a better place
- Post n°402
https://www.wired.com/story/its-winter-post-soviet-walking-simulator/
This 'Post-Soviet Sad 3D' Game Is Not About Having Fun
Sandbox game It’s Winter is set in a khrushchyovka, a mass housing unit in the USSR. It's a lonely, haunting ode to Eastern ennui.
This 'Post-Soviet Sad 3D' Game Is Not About Having Fun
Sandbox game It’s Winter is set in a khrushchyovka, a mass housing unit in the USSR. It's a lonely, haunting ode to Eastern ennui.
_____
THE space age is upon us. Rockets are leaving our globe at
speeds unheard of only a few years ago, to orbit earth, moon, and
sun. People have visited the moon, we have sent space probes to
all but one of the planets, and words like "orbit" and "satellite" are
picked up by children in the nursery.
- Post n°404
Uzeo sam Red Dead Redemption 2, kad prodje ova tura posla zapravo cu probati da igram.
_____
????
- Post n°406
Наш унук.1(10) управо игра Дум са модовима... да га не познаш. Да ми није рекао да је то Дум, не бих никад погодио.
_____
cousin for roasting the rakija
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Post n°407
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°408
Darkest Dungeon II (Early Access) is coming to @EpicGames on October 26th, 2021!
— Darkest Dungeon (@DarkestDungeon) September 13, 2021
Wishlist now: https://t.co/CSbqzrvldU#DarkestDungeon2 pic.twitter.com/LoWOEGgy4e
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°410
Btw, sta je sa Star Citizenom? Igra se pravi ima jedno deset godina, a zadnji put kad sam gledao, narod je pukao 150 miliona dolara.
_____
~~~~~
- Post n°411
300 miliona... Masala.
_____
~~~~~
- Post n°413
https://princejs.com/
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°414
hvala maco!
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°415
uzo sam xcom 2 na snizenju na steamu bundle 18 $
doslo je mojih 5 minuta
fala za princa igram ga na poslu, prelak je
doslo je mojih 5 minuta
fala za princa igram ga na poslu, prelak je
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°416
Svaka cast vakcinama, naprednoj robotici i misijama na Mars, ali GeForce Now je cudo ljudske ingenioznosti, na korist svima.
_____
~~~~~
- Post n°418
Nisam pogledao, a ispucao sam svojih sat vremena. Desilo mi se par puta da je bas skocio leg, ali za kratko. Time receno, morao sam da smanjim podesavanja - sa 60fps na 30fps. Povecao sam bit rate, i namestio servere na SE Evropu.
_____
~~~~~
- Post n°419
_____
#FreeFacu
Дакле, волео бих да се ЈСД Партизан угаси, али не и да сви (или било који) гробар умре.
- Post n°420
Kako je moguce da mi ne radi disk? Instalira 90 posto (a u isto vreme apdejtuje sve normalno, ali dobro to skida) i onda kaze "disk je ostecen ili prljav"
nije sigurno prljav, a ja i ne vidim da je ostecen negde. Nov disk, kupljen pre vise meseci ali nekoriscen.
Nosio sam ga doduse napolje na minus 10 u kutiji i dzepu.
Nije valjda umro
nije sigurno prljav, a ja i ne vidim da je ostecen negde. Nov disk, kupljen pre vise meseci ali nekoriscen.
Nosio sam ga doduse napolje na minus 10 u kutiji i dzepu.
Nije valjda umro
_____
????
- Guest
- Post n°421
a da probaš druge diskove, da odstraniš mogućnost kvara dvd čitača?
i ko još uopšte koristi optičke drajvove? šta je ovo, 2003?
i ko još uopšte koristi optičke drajvove? šta je ovo, 2003?
- Post n°422
Zavisi od diska.
_____
Sweet and Tender Hooligan
- Post n°423
Sad je prekinulo na 30 posto Izgleda da je stvarno crko samo zbog temperature.
Probao sam odmah, rade drugi, radi citac.
Imam mozda 6-7 igara na diskovima, ova ( Ghost of Tsushima) je slucajno jedna od njih. Ima prednosti uzimati ovaj PS5 sa citacem iako je skuplji, mislm pogotovo ako ne igras mnogo i nije ti vazno da uzmes najnovije naslove odmah (kao meni sto nije). Mozes tipa sest meseci kasnije, kad prodje hajp naci za 2000 dinara nesto sto je bio AAA naslov.
Takodje instlaira se brze, imaju po 100 GB igrice, treba po pet sati da se to skine. Moze da se razmenjuje, ako vas ima po par matorih konja sto bi sad tako razmenjivali.
To su neki kao argumenti
Probao sam odmah, rade drugi, radi citac.
Imam mozda 6-7 igara na diskovima, ova ( Ghost of Tsushima) je slucajno jedna od njih. Ima prednosti uzimati ovaj PS5 sa citacem iako je skuplji, mislm pogotovo ako ne igras mnogo i nije ti vazno da uzmes najnovije naslove odmah (kao meni sto nije). Mozes tipa sest meseci kasnije, kad prodje hajp naci za 2000 dinara nesto sto je bio AAA naslov.
Takodje instlaira se brze, imaju po 100 GB igrice, treba po pet sati da se to skine. Moze da se razmenjuje, ako vas ima po par matorih konja sto bi sad tako razmenjivali.
To su neki kao argumenti
_____
????
- Post n°424
Sad gledam ovu Ghost of Tsushima, igre ima na rutrackeru, može da se skine sa 29 seedsa pa mi nije najasnije kakvu prednost nosi kupovina diskova?
_____
"Sisaj kurac, Boomere. Spletkario si i nameštao ban pa se sad izvlačiš. Radiša je format a ti si mali iskompleksirani miš. Katastrofa za Burundi čoveče.
A i deluje da te napustio drugar u odsudnom trenutku pa te spašavaju ova tovarka što vrv ni ne dismr na ribu, to joj se gadi, i ovaj južnjak koji o niškim kafanama čita na forumu. Prejaka šarža." - Monsier K.
- Post n°425
zbog ovakvog razmisljanja nikad necemo uci u evropsku uniju
_____
????