Vasa wrote:ne bih ja donosio nikakve zaključke jer nemamo pojma do koje mere je sistem truo i izbušen iznutra.
+1
pogotovo što idu abrovi da u manjim mestima policija neće da se sukobljava sa demonstrantima.
Vasa wrote:ne bih ja donosio nikakve zaključke jer nemamo pojma do koje mere je sistem truo i izbušen iznutra.
Na to mislim. Možda je propaganda, možda i ne, videćemo.ćaća wrote:Vasa wrote:ne bih ja donosio nikakve zaključke jer nemamo pojma do koje mere je sistem truo i izbušen iznutra.
+1
pogotovo što idu abrovi da u manjim mestima policija neće da se sukobljava sa demonstrantima.
Жесткие стычки с ОМОНом в центре Минска. Люди толпой пытаются отбиваться от силовиков. pic.twitter.com/iLmjNwJGhi
— TUT.BY (@tutby) August 9, 2020
Јанош Винету wrote:Мислим да се Ердоган и Лукашенко не могу поредити, јер Ердоган напросто није диктатор.
У Турској постоји ауторитарна и самовољна власт, али и јака, организована и грађанска опозиција. Такође, та ауторитарна власт има слободне изборе, на којима побеђује комбинацијом снажног економског развоја и популизма.
Vasa wrote:Erdogan ima još par međukoraka do diktature ali je tamo snažni ekonomski razvoj odavno stvar prošlosti i izbori se dobijaju na neoosmanskom ludilu a ne na BDP-u.