Virus
- Post n°876
Re: Virus
Evo ih i žandarmi.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°877
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Post n°878
Леја Келер
10 мин. ·
Ali Ruskinja, što je popila pendrek, tu je slučajno, borac je za pravdu, nema veze ona ni sa čim, ali zna ona šta je diktatura, jer je JELJCIN BIO DIKTATOR. Ahahhahhhahhaah-
Леја Келер kad je rekla - ja sam iz rusije, prošla sam diktaturu, a ova je pita - na šta mislite - PA NA JELJCINA.
Леја Келер pa na koga bi mislila? na onog iz kremlja što je poslao tu da se bori za pravdu?
10 мин. ·
Ali Ruskinja, što je popila pendrek, tu je slučajno, borac je za pravdu, nema veze ona ni sa čim, ali zna ona šta je diktatura, jer je JELJCIN BIO DIKTATOR. Ahahhahhhahhaah-
Леја Келер kad je rekla - ja sam iz rusije, prošla sam diktaturu, a ova je pita - na šta mislite - PA NA JELJCINA.
Леја Келер pa na koga bi mislila? na onog iz kremlja što je poslao tu da se bori za pravdu?
- Post n°879
Ниђе везе.Летећи Полип wrote:Nije ovo 9. mart. Ovo je 10. oktobar 2010.
Ово је неки 9. март. Протест који има атмосферу непрецизног удара идеолошки потпуно разједињене масе, на власт која је искусна, али прави неке грешке услед замора. Под ”неким грешкама” мислим на пропусте у технологији власти, које су као последица имале поновни талас короне и непотребну смрт грађана. То им се сад враћа као бумеранг.
Звучим самом себи мало као Клачар, али тако то видим.
Добро је да је народ коначно изашао на улице, али то није рационално понашање, него давање себи одушка. Већ смо имали два таласа масовних летњих протеста, прво Жуте патке па 1од5 милиона, па слаба вајда. Из протеста Жуте патке родио се Не давимо Београд, из 1од5 Сергеј Трифуновић.
_____
Burundi is an exception among other nations because it is a country which gave God first place, a God who guards and protects from all misfortune.
Burundi... opskurno udruženje 20ak levičarskih intelektualaca, kojima je fetiš odbrana poniženih i uvredjenih.
- Post n°880
10 oktobar.
_____
~~~~~
- Post n°882
Samo tri ekipe n1 , ko zna sta se sve nocas desilo od policijske brutalnosti
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°883
plachkica wrote:Леја Келер
10 мин. ·
zena se ono doslovce pozvala na evropske vrednosti ljudskih prava prvo. mislim ono jeljcin je lemao pa lomio.
_____
And Will's father stood up, stuffed his pipe with tobacco, rummaged his pockets for matches, brought out a battered harmonica, a penknife, a cigarette lighter that wouldn't work, and a memo pad he had always meant to write some great thoughts down on but never got around to, and lined up these weapons for a pygmy war that could be lost before it even started
- Post n°884
Zapaljen policijski kombi...bez tablica...aha...hoće to večeras... pic.twitter.com/U78UiUNmWO
— Bastać Marko (@bastacbastac) July 7, 2020
- Post n°885
ja stigla kući, jbg, danak neiskustvu, popila veliko pivo pre frke
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Post n°887
Gde nam je žvalavi predsednik, koji inače nikad ne spava?
- Post n°888
A de uvek dovedu ovog njanjavog devila, u pičku materinu...
Nema ništa dalje od ovoga. Ovo večeras je bilo iznenađenje za njih, nadalje će biti spremni ko zapete puške. A ove pičke civilne treba snimati, pa im otkrivati adrese po mrežama.
Nema ništa dalje od ovoga. Ovo večeras je bilo iznenađenje za njih, nadalje će biti spremni ko zapete puške. A ove pičke civilne treba snimati, pa im otkrivati adrese po mrežama.
_____
~~~~~
- Post n°889
Sveštenik uz narod pic.twitter.com/dZ6Ev7CiOt
— SofronijeUE - ODGOVORNI (@SofronijeUE) July 8, 2020
- Post n°890
I ja o tome razmisljam celu nocćaća wrote:Gde nam je žvalavi predsednik, koji inače nikad ne spava?
Летећи Полип wrote:A de uvek dovedu ovog njanjavog devila, u pičku materinu...
[size=12]Комшија Драгомир
Данас у 02:05 ·
[/size]
Пичке керовске
Будући да ове пичкетине нису поступиле по члану 66 Закона о Полицији, замолио бих дивне пратиоце да се укључе у акцију:
ПРИЈАВИ КЕРА.
Дакле пишите у коментаре (може и инбокс ако оћете анонимно) имена, презимена, адресе становања људи који овако прекорачују службена овлашћења. Дели даље да да стигне до познаника ових пичкетина са малим курцем.
_____
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°891
sad idu frontalno uz bulevar i čiste teren
najgori deo bilo kojih demonstracija
najgori deo bilo kojih demonstracija
- Post n°892
i n1 i al džazira su se povukli
na srbininfo idu za pandurima i kukaju kako su bacili nešto što nije suzavac, izaziva mučninu
i povraćanje, 'neka hemija'
na srbininfo idu za pandurima i kukaju kako su bacili nešto što nije suzavac, izaziva mučninu
- Post n°893
da moze da se iskali bes malo na miruplachkica wrote:i n1 i al džazira su se povukli
_____
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°894
Дефинитивно личи на 9. март. Побеснео народ, и са одличним разлогом, а са још мање политичке свести и организације него ономад. Милошевић је 9. март исправно схватио као озбиљну опомену, и повео нас на пут без повратка. Ваља се надати да жвалави нити је тај калибер, нити има изблиза
сличне могућности.
сличне могућности.
- Post n°895
a i srbininfo ide na bezbednoj udaljenosti da se ne vidi ništa
- Post n°896
Srbin info repic sad spasio od batina onog mucenika psihickog bolesnog sto ide sa nekom motkom od dva metraplachkica wrote:a i srbininfo ide na bezbednoj udaljenosti da se ne vidi ništa
_____
Pristalica krvne osvete
- Post n°897
Par sekundi posle skidanja tipa sa bajsa, u kadru Veljko Belivuk, Velja Nevolja. pic.twitter.com/f2fRfGDv56
— Aleksa Ivanović (@brzine_idu_u_H) July 8, 2020
- Guest
- Post n°898
Нећемо да се у Србији коте мигранти и учи арапски језик.
— Врати се разуму 1244 (@Slobodoumlje) July 7, 2020
Нећемо вакцине!
Нећемо комуњаре и аутошовинисте.
Нећемо НВО које раде против српског народа.
Нећемо државу криминала и лажи!
Нећемо лажну оПозицију.
Косово је Србија.
Сви на улицу! #Beograd
- Post n°900
plachkica wrote:Par sekundi posle skidanja tipa sa bajsa, u kadru Veljko Belivuk, Velja Nevolja. pic.twitter.com/f2fRfGDv56
— Aleksa Ivanović (@brzine_idu_u_H) July 8, 2020
Oh, iznenadjenja
_____
★
Uprava napolje!