Virus
- Guest
- Post n°126
Re: Virus
Po ovome što čitam u hrvatskim medijima, bukvalno im je razorio ovo malo sezone što imaju.
- Guest
- Post n°128
MNE wrote:ako nisu provodili duže vermena zajedno u zatvorenoj prostoriji moguće je da nije
Comment vous dire que @AlexZverev @ThiemDomi @GrigorDimitrov @filipkrajinovic @Dutzee ont adoré l’accueil de @DjokerNole :thinking:
— Benoit Maylin (@BenoitMaylin) June 15, 2020
Quizz: Qui fait la limace? 🥳
(Credits to 6 people on IG : Kovacevic_bg / majamalnar / aleksandar_kk / kosuticjo / bogunovicmilos/_milenamihajlovic_/) pic.twitter.com/CSmrUBznJV
- Post n°129
Ne znam, ponekad imam osecaj da ima previse ljudi koji bi da lupi kometa od 10km precnika, zatvorili lap top i u sebi rekli: ma ja sam uplatio od 10. jula aranzman i ne zanima me nista! Ono, bukvalno kako ulaze u pustu zgradu aerodroma bi naleteo na njih 3k metara visok talas...necega i oni bi se okrenuli zeni i deci i rekli - izgleda da cemo ipak morati tek iduce godine.
- Guest
- Post n°130
Nošenje zaštitnih maski u zatvorenom prostoru biće obavezno, jedan je od zaključaka sednice Kriznog štaba zbog epidemije korona virusa u Srbiji.
Osim toga, Krizni štab je dao preporuku o formiranju dve centralne kovid 19 bolnice - KBC Bežanijska kosa u Beogradu i Klinika za plućne bolesti u Nišu.
Krizni štab je u toku, očekuju se nove preporuke.
RIP ugostiteljstvo u Srbiji, za početak.
- Post n°131
Zasto rip tokom leta? To nece vaziti za baste, terase, splavove...
Mislim, to je minimalno sto mogu da donesu, a i apsolutno je neophodno. Pri tom dok ne vidim da se to enforce-uje necu verovati da je uvedeno
Mislim, to je minimalno sto mogu da donesu, a i apsolutno je neophodno. Pri tom dok ne vidim da se to enforce-uje necu verovati da je uvedeno
- Post n°132
Red za Koronu, Šilerova, istureno odeljenje. Drugi krug. pic.twitter.com/kvmocMksLI
— Pasji sin (@Pasjisin) June 23, 2020
Last edited by rumbeando on Tue Jun 23, 2020 11:43 am; edited 1 time in total
- Guest
- Post n°133
Pa OK, preživeće oni kojima je rad zasnovan na usluzi u bašti, neće Brodić da vidi pad prometa.
Ali ne znam šta će da rade ozbiljni restorani jer ova mera neće skoro biti povučena.
Uostalom videćemo preciziranje odluke. No, uživanje u zatvorenom prostoru i nošenje maski ne idu zajedno, ljudi će se jednostavno odreći i onoga što im je uslovno dozvoljeno.
Ali ne znam šta će da rade ozbiljni restorani jer ova mera neće skoro biti povučena.
Uostalom videćemo preciziranje odluke. No, uživanje u zatvorenom prostoru i nošenje maski ne idu zajedno, ljudi će se jednostavno odreći i onoga što im je uslovno dozvoljeno.
- Guest
- Post n°135
Sada sledi pojačavanje mera na svakih nekoliko dana, popularno kuvanje žabe.
- Guest
- Post n°136
Kako Novosti saznaju mere će biti oštrije u sredinama gde ima više zaraženih, a gde nema novoobolelih važiće samo aktuelne preporuke. Dakle, strože mere bi mogle da se odnose na Beograd, Kragujevac, Vranje i Novi Pazar.
- Post n°137
poplave i virusi i kosovo i SNS na 60 %
mmmmmmm
nom nom nom
mmmmmmm
nom nom nom
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Post n°139
sedam trubaca na sedmi pecat molicu!
selakovic da mi igra kolo
selakovic da mi igra kolo
_____
radikalni patrijarhalni feminista
smrk kod dijane hrk
- Guest
- Post n°140
Pustili vest o maskama pod "uskoro opširnije", i od onda ništa. Izgleda da je veselo na Kriznom štabu, vlasnik cirkusa rekao je klovnovima sami pripreme predstavu, pa se sada mlate gumenim toljagama i jedni drugima čupaju crvene plastične nosiće.
- Post n°142
Mór Thököly wrote:Zasto rip tokom leta? To nece vaziti za baste, terase, splavove...
Спроводи, нагони, присиљава, насилно спроводи... бирај.
_____
electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
- Admin
- Post n°143
Epidemiolog Predrag Kon, član Kriznog štaba za borbu protiv COVID-a 19, koji nas gotovo svakodnevno statusima na svom Fejsbuk profilu obaveštava o situaciji u vezi sa korona virusom, rekao je da će tužiti sve koji kopiraju njgeove statuse i objavljuju u medijima, bez njegovog pristanka.
Ovo obaveštenje, on je, takođe, podelio na svom Fejsbuku profilu rano jutros.
Doktor Kon je u istom statusu naveo i da će blokirati sve prijatelje i njegove pratioce, koji njegov zid na Fejsbuku koriste za, kako je rekao, obračun i "tagovanje" sa lošom namerom.
Naš jedan od najboljih epidemiologa ocenio je da je njegova dobra namera da edukuje i tačnog informiše prijatelje, pretvorena u poligon politikanstva. Uz to je napomenuo da njegovi prijatelji ne mogu da ga "prevaspitavaju" i "uče" kako da se ponaša.
- Post n°145
Admin Pantokrator wrote:Epidemiolog Predrag Kon, član Kriznog štaba za borbu protiv COVID-a 19, koji nas gotovo svakodnevno statusima na svom Fejsbuk profilu obaveštava o situaciji u vezi sa korona virusom, rekao je da će tužiti sve koji kopiraju njgeove statuse i objavljuju u medijima, bez njegovog pristanka.
[size=35]Ovo obaveštenje, on je, takođe, podelio na svom Fejsbuku profilu rano jutros.[/size]
[size=35]Doktor Kon je u istom statusu naveo i da će blokirati sve prijatelje i njegove pratioce, koji njegov zid na Fejsbuku koriste za, kako je rekao, obračun i "tagovanje" sa lošom namerom.[/size]
[size=35]Naš jedan od najboljih epidemiologa ocenio je da je njegova dobra namera da edukuje i tačnog informiše prijatelje, pretvorena u poligon politikanstva. Uz to je napomenuo da njegovi prijatelji ne mogu da ga "prevaspitavaju" i "uče" kako da se ponaša.[/size]
OK, boomer...
_____
"Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."
Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
- Post n°146
http://rs.n1info.com/Sport-Klub/Fudbal/a612738/Koronavirus-ima-i-sudija-sa-derbija-Novak-Simovic.htmlKoronavirus se uvukao i u sudijsku organizaciju. Prema pisanju Sportskog žurnala, „izbacio je iz stroja” i dvojicu internacionalaca, Srđana Jovanovića i Novaka Simovića, koji je sudio poslednji Večiti derbi.
Zbog pozitivnog testa, Simović nije bio ni u kombinaciji za arbitražu u poslednjem kolu. Slična sudbina zadesila je i Jovanovićeve najbliže saradnike, Milana Mihajlovića i Uroša Stojkovića, koji su bili planirani za suđenje meča u Novom Sadu, između Vojvodine i Partizana.
Virusom je zaražen i Simovićev brat, Miloš. Simović mlađi trebalo je da u poslednjem kolu „maše” u Ivanjici, na duelu Javora i Inđije.
- Post n°147
Đoković pozitivan na koronavirus
Novak Đoković objavio je da je pozitivan na koronavirus.
Đoković je bio organizator Adria Tura - prvi vikend održao se u Beogradu, a finale događaja u Zadru otkazano je pošto je Grigor Dimitrov objavio da je pozitivan na koronavirus.
Testiranjem je utvrđeno da je pozitivan i Borna Ćorić, kao i Novakov kondicioni trener Marko Paniki, dok su Marin Čilić,Aleksander Zverevi Andrej Rubljov negativni. U ponedeljak je potvrđeno da je zaražen i Viktor Troicki.
Uskoro opširnije...
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°148
Eto, prokuzili su se i sad im nece trebati vakcina
_____
★
Uprava napolje!
- Post n°149
Novak’s statement pic.twitter.com/SZhRH1Bifn
— Saša Ozmo (@ozmo_sasa) June 23, 2020
"Odmah po dolasku u Beograd otišli smo na testiranje. Moj i Jelenin rezultat je pozitivan. Deca su negativna.
Sve što smo uradili u proteklih mesec dana radili smo čistog srca i iskrenih namera.
Naš turnir je bio humanitarnog karaktera sa idejom da pomognemo teniserima iz regiona, da im omogućimo uslove da igraju, ostvare prihode, i na taj način lakše prebrode ovaj težak period.
U isto vreme, želeli smo da pošaljemo poruke solidarnosti i poštovanja, fer-pleja. Cilj je bio i da pomognemo dobrotvornim fondacijama i onima kojima je pomoć najpotrebnija, i drago mi je što se veliki broj ljudi pridružio toj inicijativi.
Organizovali smo turnir u trenutku u kojem je virus oslabio verujući da su se stekli uslovi za njegovo održavanje.
Izuzetno mi je žao zbog svakog pojedinačnog slučaja zaraze. Pratim izjave lekara i nadam se da se broj zaraženih neće povećavati.
Nadam se da se neće komplikovati bilo čija zdravstvena situacija i da će svi biti dobro.
Ja ću ostati u samoizolaciji narednih 14 dana, i ponoviti test za 5 dana”, poručio je Novak.
Kako se navodi u saopštenju, Đoković ne oseća nikakve simptome.
Last edited by rumbeando on Tue Jun 23, 2020 2:09 pm; edited 1 time in total
- Post n°150
drzava koja nema snage da naredi jebene maske u zatvorenim prostorijama.
Podsetimo, na današnjoj sednici Kriznog štaba donesena odluka o obaveznom nošenju maski u gradskom i prigradskom prevozu. Preporuka je i da se maske nose u zatvorenom prostoru.