Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Virus

Anonymous
    Guest

Virus - Page 6 Empty Re: Virus

Post by Guest Mon Jun 22, 2020 11:25 pm

Po ovome što čitam u hrvatskim medijima, bukvalno im je razorio ovo malo sezone što imaju.

Post by beatakeshi Mon Jun 22, 2020 11:28 pm

Virus - Page 6 3579118792
    et  rumun
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Mon Jun 22, 2020 11:49 pm

MNE wrote:ako nisu provodili duže vermena zajedno u zatvorenoj prostoriji moguće je da nije
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Jun 23, 2020 1:09 am

Ne znam, ponekad imam osecaj da ima previse ljudi koji bi da lupi kometa od 10km precnika, zatvorili lap top i u sebi rekli: ma ja sam uplatio od 10. jula aranzman i ne zanima me nista! Ono, bukvalno kako ulaze u pustu zgradu aerodroma bi naleteo na njih 3k metara visok talas...necega i oni bi se okrenuli zeni i deci i rekli - izgleda da cemo ipak morati tek iduce godine.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Jun 23, 2020 11:24 am

Nošenje zaštitnih maski u zatvorenom prostoru biće obavezno, jedan je od zaključaka sednice Kriznog štaba zbog epidemije korona virusa u Srbiji.

Osim toga, Krizni štab je dao preporuku o formiranju dve centralne kovid 19 bolnice - KBC Bežanijska kosa u Beogradu i Klinika za plućne bolesti u Nišu.

Krizni štab je u toku, očekuju se nove preporuke.

RIP ugostiteljstvo u Srbiji, za početak.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Jun 23, 2020 11:39 am

Zasto rip tokom leta? To nece vaziti za baste, terase, splavove...

Mislim, to je minimalno sto mogu da donesu, a i apsolutno je neophodno. Pri tom dok ne vidim da se to enforce-uje necu verovati da je uvedeno
    rumbeando

Post by rumbeando Tue Jun 23, 2020 11:43 am

Last edited by rumbeando on Tue Jun 23, 2020 11:43 am; edited 1 time in total
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Jun 23, 2020 11:43 am

Pa OK, preživeće oni kojima je rad zasnovan na usluzi u bašti, neće Brodić da vidi pad prometa.
    Ali ne znam šta će da rade ozbiljni restorani jer ova mera neće skoro biti povučena.

Uostalom videćemo preciziranje odluke. No, uživanje u zatvorenom prostoru i nošenje maski ne idu zajedno, ljudi će se jednostavno odreći i onoga što im je uslovno dozvoljeno.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Jun 23, 2020 11:45 am

Apa jebiga, mora. Ako uopste bude.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Jun 23, 2020 11:50 am

Sada sledi pojačavanje mera na svakih nekoliko dana, popularno kuvanje žabe.
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Jun 23, 2020 11:53 am

Kako Novosti saznaju mere će biti oštrije u sredinama gde ima više zaraženih, a gde nema novoobolelih važiće samo aktuelne preporuke. Dakle, strože mere bi mogle da se odnose na Beograd, Kragujevac, Vranje i Novi Pazar.
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Tue Jun 23, 2020 12:19 pm

poplave i virusi i kosovo i SNS na 60 %

mmmmmmm

nom nom nom

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Jun 23, 2020 12:20 pm

Idi umri negde spodobo
    Mr.Pink

Post by Mr.Pink Tue Jun 23, 2020 12:23 pm

sedam trubaca na sedmi pecat molicu!

selakovic da mi igra kolo

_____
    radikalni patrijarhalni feminista

smrk kod dijane hrk
    Anonymous
    Guest

Post by Guest Tue Jun 23, 2020 12:45 pm

Pustili vest o maskama pod "uskoro opširnije", i od onda ništa. Izgleda da je veselo na Kriznom štabu, vlasnik cirkusa rekao je klovnovima sami pripreme predstavu, pa se sada mlate gumenim toljagama i jedni drugima čupaju crvene plastične nosiće.

Post by beatakeshi Tue Jun 23, 2020 12:53 pm

Smeško & Sluško. Virus - Page 6 3579118792
    паће

Post by паће Tue Jun 23, 2020 12:56 pm

Mór Thököly wrote:Zasto rip tokom leta? To nece vaziti za baste, terase, splavove...

Mislim, to je minimalno sto mogu da donesu, a i apsolutno je neophodno. Pri tom dok ne vidim da se to enforce-uje necu verovati da je uvedeno

Спроводи, нагони, присиљава, насилно спроводи... бирај.

_____
       electric pencil sharpener is useless, electric pencils don't need to be sharpened at all
       И кажем себи у сну, еј бре коњу па ти ни немаш озвучење, имаш оне две кутијице око монитора, видећеш кад се пробудиш...
    Admin Pantokrator
    Admin

Post by Admin Pantokrator Tue Jun 23, 2020 1:43 pm

Epidemiolog Predrag Kon, član Kriznog štaba za borbu protiv COVID-a 19, koji nas gotovo svakodnevno statusima na svom Fejsbuk profilu obaveštava o situaciji u vezi sa korona virusom, rekao je da će tužiti sve koji kopiraju njgeove statuse i objavljuju u medijima, bez njegovog pristanka. 

Ovo obaveštenje, on je, takođe, podelio na svom Fejsbuku profilu rano jutros.
    Doktor Kon je u istom statusu naveo i da će blokirati sve prijatelje i njegove pratioce, koji njegov zid na Fejsbuku koriste za, kako je rekao, obračun i "tagovanje" sa lošom namerom.
    Naš jedan od najboljih epidemiologa ocenio je da je njegova dobra namera da edukuje i tačnog informiše prijatelje, pretvorena u poligon politikanstva. Uz to je napomenuo da njegovi prijatelji ne mogu da ga "prevaspitavaju" i "uče" kako da se ponaša.
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Jun 23, 2020 1:48 pm

Brate...
    Erős Pista

Post by Erős Pista Tue Jun 23, 2020 1:51 pm

Admin Pantokrator wrote:
    Epidemiolog Predrag Kon, član Kriznog štaba za borbu protiv COVID-a 19, koji nas gotovo svakodnevno statusima na svom Fejsbuk profilu obaveštava o situaciji u vezi sa korona virusom, rekao je da će tužiti sve koji kopiraju njgeove statuse i objavljuju u medijima, bez njegovog pristanka. 

[size=35]Ovo obaveštenje, on je, takođe, podelio na svom Fejsbuku profilu rano jutros.[/size]
    [size=35]Doktor Kon je u istom statusu naveo i da će blokirati sve prijatelje i njegove pratioce, koji njegov zid na Fejsbuku koriste za, kako je rekao, obračun i "tagovanje" sa lošom namerom.[/size]
    [size=35]Naš jedan od najboljih epidemiologa ocenio je da je njegova dobra namera da edukuje i tačnog informiše prijatelje, pretvorena u poligon politikanstva. Uz to je napomenuo da njegovi prijatelji ne mogu da ga "prevaspitavaju" i "uče" kako da se ponaša.[/size]

Virus - Page 6 3579118792

OK, boomer...

_____
    "Oni kroz mene gledaju u vas! Oni kroz njega gledaju u vas! Oni kroz vas gledaju u mene... i u sve nas."

Dragoslav Bokan, Novi putevi oftalmologije
    rumbeando

Post by rumbeando Tue Jun 23, 2020 1:57 pm

Koronavirus se uvukao i u sudijsku organizaciju. Prema pisanju Sportskog žurnala, „izbacio je iz stroja” i dvojicu internacionalaca, Srđana Jovanovića i Novaka Simovića, koji je sudio poslednji Večiti derbi.

Zbog pozitivnog testa, Simović nije bio ni u kombinaciji za arbitražu u poslednjem kolu. Slična sudbina zadesila je i Jovanovićeve najbliže saradnike, Milana Mihajlovića i Uroša Stojkovića, koji su bili planirani za suđenje meča u Novom Sadu, između Vojvodine i Partizana.

Virusom je zaražen i Simovićev brat, Miloš. Simović mlađi trebalo je da u poslednjem kolu „maše” u Ivanjici, na duelu Javora i Inđije.
    http://rs.n1info.com/Sport-Klub/Fudbal/a612738/Koronavirus-ima-i-sudija-sa-derbija-Novak-Simovic.html
    ficfiric

Post by ficfiric Tue Jun 23, 2020 2:06 pm

Đoković pozitivan na koronavirus

Novak Đoković objavio je da je pozitivan na koronavirus.

Đoković je bio organizator Adria Tura - prvi vikend održao se u Beogradu, a finale događaja u Zadru otkazano je pošto je Grigor Dimitrov objavio da je pozitivan na koronavirus.

Testiranjem je utvrđeno da je pozitivan i Borna Ćorić, kao i Novakov kondicioni trener Marko Paniki, dok su Marin Čilić,Aleksander Zverevi Andrej Rubljov negativni. U ponedeljak je potvrđeno da je zaražen i Viktor Troicki.

Uskoro opširnije...

_____

Uprava napolje!

ficfiric

Post by ficfiric Tue Jun 23, 2020 2:07 pm

Eto, prokuzili su se i sad im nece trebati vakcina Virus - Page 6 903208043

_____

Uprava napolje!

rumbeando

Post by rumbeando Tue Jun 23, 2020 2:07 pm

"Odmah po dolasku u Beograd otišli smo na testiranje. Moj i Jelenin rezultat je pozitivan. Deca su negativna.

Sve što smo uradili u proteklih mesec dana radili smo čistog srca i iskrenih namera.

Naš turnir je bio humanitarnog karaktera sa idejom da pomognemo teniserima iz regiona, da im omogućimo uslove da igraju, ostvare prihode, i na taj način lakše prebrode ovaj težak period.

U isto vreme, želeli smo da pošaljemo poruke solidarnosti i poštovanja, fer-pleja. Cilj je bio i da pomognemo dobrotvornim fondacijama i onima kojima je pomoć najpotrebnija, i drago mi je što se veliki broj ljudi pridružio toj inicijativi.

Organizovali smo turnir u trenutku u kojem je virus oslabio verujući da su se stekli uslovi za njegovo održavanje.

Izuzetno mi je žao zbog svakog pojedinačnog slučaja zaraze. Pratim izjave lekara i nadam se da se broj zaraženih neće povećavati.

Nadam se da se neće komplikovati bilo čija zdravstvena situacija i da će svi biti dobro.

Ja ću ostati u samoizolaciji narednih 14 dana, i ponoviti test za 5 dana”, poručio je Novak.

Kako se navodi u saopštenju, Đoković ne oseća nikakve simptome.

Last edited by rumbeando on Tue Jun 23, 2020 2:09 pm; edited 1 time in total
    Nektivni Ugnelj

Post by Nektivni Ugnelj Tue Jun 23, 2020 2:07 pm

drzava koja nema snage da naredi jebene maske u zatvorenim prostorijama.

Podsetimo, na današnjoj sednici Kriznog štaba donesena odluka o obaveznom nošenju maski u gradskom i prigradskom prevozu. Preporuka je i da se maske nose u zatvorenom prostoru.

Post by Sponsored content

Similar topics

-
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus
      » Virus

Current date/time is Sat Nov 16, 2024 5:40 pm