Izbori 2020
- Post n°376
Re: Izbori 2020
Uha, al ce biti predstavnika iz Preševa i (pola) Bujanovca u Skupštini...
- Post n°377
SNS popisivači stoje ispred lifta
— Hathor (@h_athor) June 21, 2020
- Dobar dan jeste li vi na spisku?
- Ja na vašem ne ali vi na mom jeste
- Šta?
- Šta?
_____
most of us probably not getting better
but not getting better together
- Guest
- Post n°378
Margit Savović wrote:Direktna implikacija njegovih podataka je da je na Kosovu glasalo 120k od manje od 100k upisanih, a na KiM nikada ne glasa vise od 50k.
Link? Šta je tačno problem?
- Post n°379
moze biti u izvesnoj meri zato sto albanske partije, izlaze ujedinjene na ove izboreMór Thököly wrote:Uha, al ce biti predstavnika iz Preševa i (pola) Bujanovca u Skupštini...
imaju i neko mnogo kul ime za listu
_____
????
- Post n°380
https://insajder.net/sr/sajt/vazno/19029/RIK-Do-14h-glasalo-26-11-odsto-bira%C4%8Da.htmBendegúz Somogyi wrote:Margit Savović wrote:Direktna implikacija njegovih podataka je da je na Kosovu glasalo 120k od manje od 100k upisanih, a na KiM nikada ne glasa vise od 50k.
Link? Šta je tačno problem?
Srbija bez KiM ugrubo 6.49M glasača, pa sa izlaznošću od 26.1% ima 1.7M glasaca.
Sa KiM ima 6.59M i sa Miladinovom izlaznosti od 27.7% that makes it 1.82M glasaca.
120 hiljada izašlih na Kosovu. Never happened. Ima oko 95 hiljada upisanih u birački spisak.
Last edited by Margit Savović on Sun Jun 21, 2020 4:12 pm; edited 1 time in total
- Post n°381
У Врбасу приговор СПС-а због куповине гласова
Социјалистичка партија Србије (СПС) уложила је приговор Општинској изборној комисији (ОИК) због, како су навели, јавне исплате новца за глас у кафани која се налази у строгом центру места Куцура поред Врбаса.
Како преноси портал ВОИЦЕ на свом лајв блогу, то су потврдили и бројни мештани овог села.
Из СПС-а су навели да су неправилности примећене и у Равном Селу.
ВОИЦЕ наводи да је у насељу Ружица примећен велики број црних џипова, којима организовано одвозе људе на гласање.
На више бирачких места у Врбасу чланови бирачких одбора нису дозволили грађанима да гласају само за локални парламент.
Из Групе грађана „Ослободимо Врбас“ су казали да ће због овога уложити приговор ОИК-у.
ВОИЦЕ наводи да је атмосфера на изборни дан у Врбасу слична као и претходних година: возила са регистарским ознакама Београда, Новог Сада и Сомбора патролирају у близини бирачких места.
13:35
Туча испред бирачког места на Новом Београду
Полицијској станици Нови Београд је од стране председника бирачког одбора, на изборном месту број 23 у Булевару уметности, пријављена туча двојице бирача непосредно испред улаза на гласачко место, саопштио је МУП.
Полиција је одмах изашла на место догађаја и затекла П. К. (1941) и Н. И. (1985). Том приликом П. К. је изјавио да га је Н. И. ударио затвореном шаком у пределу главе, док је Н. И. рекао да је до сукоба дошло након што су његову супругу, која је трудна, пустили да уђе преко реда, због чега је П. К. негодовао и псовао.
Према наводима Н. И. он је упитао П. К. у чему је проблем, након чега га је П. К. ударио песницом у главу, а он му је потом узвратио. Наведена лица нису захтевала лекарску помоћ и приведени су у Полицијску станицу Нови Београд.
О догађају је обавештен надлежни тужилац који се изјаснио да нема елемената кривичног дела, након чега је консултован и надлежни судија за прекршаје који се изјаснио да се против П. К. и Н. И. поднесу одговарајуће прекршајне пријаве.
12:58
Позив полицији да интервенише у селу код Свилајнца
У селу Роанда код Свилајнца петорица мушкараца у аутомобилима и џиповима пришли су на мање од 20 метара од бирачког места и покушали да разговарају са људима који су кренули на гласање, јавља дописништво РТС-а из Јагодине.
Председник бирачког одбора обавестио је о томе општинску изборну комисију, а председница комисије Оливера Станојевић позвала је полицију да интервенише.
12:54
Полицији у Зрењанину пријављено да се грађанима "дели неименовани садржај"
Полицијској управи у Зрењанину су представници ЦРТА пријавили да су испред бирачког места број 48 у Зрењанину, уочени аутомобил и три особе које наводно деле неименовани садржај грађанима након изласка са биралишта.
Полицијски службеници су одмах изашли на лице места и том приликом нису затекли пријављене особе испред бирачког места.
12:20
Цесид: Веће неправилности на два бирачка места
Емилија Орестијевић из Цесида каже за РТС да су на два бирачка места уочене две веће неправилности.
Како је рекла, на једном бирачком месту две особе које нису чланови бирачких одобора ни посматачи мешале су се у њихов рад, док је на бирачком месту на Новом Београду једна особа претила гласачима испред тог бирачког места.
Позвана је полиција, али та особа је у међувремену напустила тај простор, додала је Орестијевићева.
Црта: Случај „бугарског воза” пријављен полицији
Како је казао Раша Недељков, програмски директор Црте, на четири одсто бирачких места забележене су озбиљније неправилности што је за два процентна поена више у односу на парламентарне изборе 2016. године. У питању су неправилности попут нарушавања тајности гласања и присуства неовлашћених лица на бирачком месту, навео је он.
Црта је забележила један случаја такозваног „бугарског воза” испред бирачког места 48 у Зрењанину и случај је пријављен полицији.
Обијено гласачко место код Бабушнице
У селу Ракита, у општини Бабушница, ноћас је обијено гласачко место и украдена гласачка кутија и параван.
Полиција је јутрос у седам часова, када је отворено бирачко место, обавила увиђај и сачинила записник. Гласачки материјал није диран.
Бирачко место у Ракити је отворено у 09.47 и након тога гласање се обавља нормално, без инцидената и проблема.
_____
????
- Post n°383
Selo Roanda kod Svilajnca. Mislim, ono, "selo Tilton on Morava" kod Markovca"
- Post n°384
Kaze otac moj, da u Petrovcu, Jedinstvena Srbija nudi 2.000 dinara za glas, idu tako od kuce do kuce i pitaju, pa dosli i do njega.
_____
????
- Post n°385
Bože, samo da Smradule i Ludačka Energija ne prođu, i leći ću večeras zadovoljno.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°386
MaloJanko Suvar wrote:Kaze otac moj, da u Petrovcu, Jedinstvena Srbija nudi 2.000 dinara za glas, idu tako od kuce do kuce i pitaju, pa dosli i do njega.
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete
- Guest
- Post n°387
Летећи Полип wrote:Bože, samo da Smradule i Ludačka Energija ne prođu, i leći ću večeras zadovoljno.
mislim da ti je želja sasvim realna, s obzirom na nominalnu izlaznost.
- Post n°388
nit orao nit kopaodisident wrote:MaloJanko Suvar wrote:Kaze otac moj, da u Petrovcu, Jedinstvena Srbija nudi 2.000 dinara za glas, idu tako od kuce do kuce i pitaju, pa dosli i do njega.
_____
????
- Post n°389
Svakako bolje nego da za 0 dinara glasas za Radula ili LE (Ludacka Energija).
- Post n°390
DJB ladno kao da su išli po Balkan Info i skupljali ljudstvo. Možda ima i primeraka sa Slavija Info, mada kapiram da Brkić gleda na Radulovića kao na mentola.
- Post n°392
Vasa Čokrljan wrote:kako to misliš "kao"
+1
- Post n°393
Misliš da su svesno pisali ljudima sa velikim brojem pregleda na Balkan Info da im budu na listi?
- Post n°394
Najbukvalnije da. Margit, ti si prijatna osoba ispala iz 2014-e.
- Post n°395
Dambo, tebi je ovo drugi put da mi patroniziraš i kategorizuješ me u epohe.
- Post n°396
Ne, maksimalno sam dobronamerne dispozicije. A problem sa epohom imas, ali boze moj. U svakom slucaju necu ti se vise obracati tako ako ti se ne svidja, naravno.
- Post n°397
Zbilja Margit jeste pomalo rane 'naeste.
_____
Sve čega ima na filmu, rekao sam, ima i na Zlatiboru.
~~~~~
Ne dajte da vas prevare! Sačuvajte svoje pojene!
- Post n°398
Margit Savović wrote:Misliš da su svesno pisali ljudima sa velikim brojem pregleda na Balkan Info da im budu na listi?
To je moje misljenje zadnjih godinu-dve. Kad je Radule krenuo sa bulaznjenjima o sakrivenoj istoriji Srba, delovalo mi je da je do tog zaokreta doslo tako sto je poceo da vrti yt i da prati sta ima najveci broj pregleda
_____
★
Uprava napolje!
- Guest
- Post n°399
Margit Savović wrote:Misliš da su svesno pisali ljudima sa velikim brojem pregleda na Balkan Info da im budu na listi?
Bukvalno tako mislim.
- Post n°400
Ko je jos na toj listi balkan info, osim mile aleckovic?
_____
Što se ostaloga tiče, smatram da Zapad treba razoriti
Jedini proleter Burundija
Pristalica krvne osvete